Sex ve třech?

9. srp 2021

Ahoj, zajímá mě jestli tu má některá z vás zkušenost se sexem ve třech..tedy žena,žena,muž. Mého partnera je to přání,a mně ta představa také celkem vzrušuje(jsme s partnerem pro vše), ale převažuje ta druhá stránka strachu. Všude čtu,jak ta přizvaná žena se pak schází za zády s partnerem té ženy…z toho mám strach,i když mi on stále vysvětluje,že netouží po jiné ženě,že semnou má vše a to nejdůležitější mně miluje a semnou má tu chemii,že ta druhá žena je pro nás. On nemá potřebu mít jinou sám ale zkusit to semnou. Nevím jestli do toho jít. Řekla jsem kámošce,ale ta nechce kvůli mě,kvůli našemu přátelství. Pak je druhá možnost někoho přes inzerát a to je přesně to čeho se bojím….co když tam něco přeskočí a já kvůli jednomu večeru přijdu o to nejcennější. I když člověk řekne že se to nestane,nikdy přeci neví… zajímá mě váš názor a zda máte některá zkušenost…popřípadě co je lepší jestli oslovit kamosku nebo někoho cizího. Díky😂

zelenaesmolda
9. srp 2021

Navrhni mu trojku zena-chlap-chlap a uvidis jaka bude jeho reakce :D

andelka
9. srp 2021

Nebo swingersparty. 😊

zelenaesmolda
9. srp 2021

@andelka
to zni rozhodne vic fer nez trojka s jinou zenou protoze to si uzije on ale ona ne.

monib66
9. srp 2021

Zkušenost mam, kdyžtak mi napiš sz 🙂

barulina
9. srp 2021

@zelenaesmolda pikud je Bi, uzijou si oba

irmamala
9. srp 2021

Mám pár zkušeností z mládí a vždy to dopadlo jak píšeš - ten muž se chtěl sejít po té jen ve dvou. Mému bratrovi se zase stalo, že se mu žena scházela potají s tou druhou 😀 Tohle už je vysoká hra, raději bych volila swingers nebo profesionálku. Jakákoli jiná žena do toho půjde jen pokud jí bude jeden z Vás přitahovat a tím začíná to riziko, kterého se bojíš.

biciklissie
9. srp 2021

Taky bych navrhla kombinaci muž x muž x žena. Proto, aby si lépe dokázal představit, jak se cítíš. Může slibovat, co chce, ale fakt je, že ta třetí bude nová, neokoukana a známé to - u sousedů je tráva vždycky zelenější. Když už, tak swingers, když jste takoví odvážní.

sarkasv80
9. srp 2021

Nejsem teda žádná puritánka,ale láska jsou dva...neumím si představit,že bych si přivedla do ložnice dalšího chlapa nebo chlap ženskou 😞 v tomhle mám jasno

pampeliska1313
9. srp 2021

Já sama zkušenost nemám, ale kamarádka měla takhle trojku se svou známou a jejím přítelem. Užili si jednou, on pak začal psát tý mojí kamarádce, ta ho poslala do háje, holky se baví doteď a z přítele je ex. Takže jak je tu psáno, buď swingers nebo profesionál, kterej se do toho citově nezaplete.. ale asi bych do profesionálky šla jen pokud bych věděla, že by byl ochotnej partner svolit k jinýmu chlapovi, jinak by mi to zavánělo a měla bych strach. Já jsem třeba o trojce chvilinku uvažovala, ale u nás to nechce manžel ani s jinou ženskou a pak už mě to pustilo taky, protože bych se i u tý kamarádky obávala..:D

andelka
9. srp 2021

@sarkasv80 no tak v tom sexu ve třech o lásku nejde že jo , a ani to nebývá ve vlastní ložnici..

sarkasv80
9. srp 2021

@andelka to je jasné,ale v tom případě nemám žádný závazný vztah(manželství nebo děti s dotyčným) pokud si chci někde prasknout mimo vztah a nemám vztah je to jiné,ale pokud mám nějaké závazky,tak je to prostě na hlavu 🤣

andelka
9. srp 2021

@sarkasv80 to spolu nesouvisí, můžeš jít do trojky, čtverky i když jsi v manželství a máš děti.

autor
9. srp 2021

Holky my už měli trojku Muž-muž-já…on byl ten jeden muž a ten druhy byl jeho kamarád…mluvil o tom hodně a popravdě mě tohle lákalo vždy ale ne s partnerem…on s tím přišel jako první ale já nechtěla..protože city k němu mám obrovské,ale to vím na 100% i z jeho strany,ale on mi to vysvětloval tak že má strašný city a strašný vzrušení a že i když mě miluje sebevic u nej převyškuje vzrušení..říkal strašná bolest ale vzrušení k prasknutí. Kdybych si asi měla vybrat nejakeho muže já tak si myslim že by nesouhlasil úplně ze stejného důvodu😂Nicméně tohle bylo asi 4x vždy když jsme něco popily a upřímně absolutně kamarád není můj typ a ani na 1% tam nic z mé strany nebylo,takže jsem si to ani nějak neuzila spis kvůli němu,ale nebyla jsem nucená to né. No a on pak začal i s holkou ale to jsem rovnou řekla,že určitě ne a po několikáté když o tom mluvil tak jsem řekla,že s kým bych do toho šla tak max s mou nejlepší kamoskou které v tomhle věřím. On souhlasil ale kamarádka je zadaná a pak mi i řekla že se boji že bych se pak na ni třeba blbě a jinak divala. Jenže on navrhuje pořád něco a já nevím jak mu vysvětlit že jako nechci a i jsem mu říkala že z důvodu i toho strachu že to všude čtu a slyším jak to dopadá. On že absolutně se tohohle bát nemusím že má milion % všeho semnou a že to chce jen spolu že by s jinou sám nechtěl nikdy ani potom,že to je pro nás zkušenost a vzrušení. Ale člověk nemůže říct že nikdy,nikdy člověk nevi co probleskne s tím třetím. Kor ženský vime jaký jsou😂

codal
9. srp 2021

Kamarádka tímto způsobem vyměnila chlapa za chlapa. Do vztahu to podle mě nepatří, pokud to není úplně 100% otevřený vztah.

andelka
9. srp 2021

Je to tak, nikdy nemůžete vědět co to udělá. Představa je jedna věc a realita jiná.

klokanka31
9. srp 2021

Pokud by tvůj partner měl s tebou všechno, pak by neměl potřebu zvát další ženu. Když už chce trojku, navrhni chlapa navíc. Jinak takovéhle experimenty jsou lepší když je člověk sám. Znala jsem lidi co dali čtyřku, výměna manželů. No po sexu se začali scházet ve dvou a nakonec se vyměnili nejen v sexu, ale i v manželství.

autor
9. srp 2021

Tak co to čtu žádná pozitivní zkušenost

autor
9. srp 2021

Myslim si to stejně…on je trosku jiný…je fakt otevřeny všemu mě se to líbí ale v tomhle mám strach a riskovat kvůli jednomu večeru tohle všechno podle mě nemá smysl.

alexkisss
9. srp 2021

Ahojky my z přítelem máme za sebou trojky jak dvě ženy tak dva chlapy dokonce i páry a nic takového ze by se scházel jeden s druhým za zády se nikdy nekonalo a ještě se nám to velice líbilo je to hezké zpestreny mužů jen doporucit

klokanka31
9. srp 2021

Jen jestli to není z jeho strany prostě touha po jiné, taková legální nevěra. Jinak by souhlasil s chlapem navíc 🙂 zkoušela jsi to navrhnout?

mateees
9. srp 2021

tak si zajedte do Amstru nebo někam si to užít....kamarádku bych z toho rozhodně vynechala, to nevěští níc dobrýho pro vztah a ni pro kamarádství :D

autor
9. srp 2021

@klokanka31 Jak jsem psala my už trojku s jedním mužem měli… s jeho kamarádem🙂

autor
9. srp 2021

@alexkisss Myslim si že on to má taky určitě jen jako zpestření…on ani netouží po jiné ženě…jak jsem psala my opravdu spolu máme 100% všeho a říkal mi že by se s nikým takhle nedocházel že kdybych o tom nemluvila že ho to ani nenapadne..že to chce jen semnou sám ne. Chce to zažít semnou…mně se ženy líbí o tom žádná…nemám s tím problém jen se bojím toho co píšu už po několikáté 🙂

klokanka31
9. srp 2021

On ani netouží po jiné ženě, ale chce spát s jinou ☺ z toho co píšeš mi přijde že sama tomu moc nevěříš. Ale zase proč do toho teda nejít, je to teď horké téma ve vašem vztahu, které asi jentak nezmizí. Je to buď a nebo...
Z mého hlediska klidně trojku jo. Ale ne se stálým partnerem.

autor
9. srp 2021

@klokanka31 Mám na to stejný názor. Já bych ani nesla do trojky s jeho kamarádem sama od sebe…nenapadlo by mě to nikdy. S dvěma kamarády třeba ano ale ne s partnerem. A mas pravdu neverim tomu proto jsem do toho nesla,a proto zakládám tuhle diskuzi…bojím se toho..věřím mu ve všem ale tohle se ovlivnit nedá kolikrát…nikdy člověk nevi

autor
9. srp 2021

Trosku to vnímám že když on zařídil s kamosem tak teď jsem jakoby na řadě já s nějakou ženou..on to takhle nikdy neřekl a třeba to tak ani nemysli ale mě to tak trosku přijde. Přitom já jsem s tím neprisla. Nicméně horké téma..no 1x za měsíc ,3 týdny se o tom zmíní ale já okamžitě zaseknu a pak zase nic. Že by otravoval a prudíl to zas ne

codal
9. srp 2021

Pokud nebudeš 100% rozhodnutá, že to chceš a že to ty a váš vztah ustojí, tak to rozhodně nedělej.

volfikovi
9. srp 2021

Ja zkušenost mám jak před manželstvím ještě když jsem manžela neměla , tak v manželství. Za mě v manželství už nikdy , šli jsme do toho s kamarádkou a na mě se jaksi zapomnělo 😂teď už se.tomu směju,s kamarádkou se dál bavíme ,ale do společného sexu bych už nešla . To snad už raději opravdu zaplatit profesionální společnici. Před manželstvím sem měla zkušenost s dvěma muži ,oba kamarádi všichni jsme byli bez závazků a byla to paráda . Takže za mě kamarádku nebrat

monika3456
10. srp 2021

Pokud tě ta představa vzrušuje, běž do toho, ale pouze s profesionálkou.

irmamala
10. srp 2021

Hele upřímně, on ti naslibuje hory doly, lásku až za hrob, věrnost navěky, abys mu sama přitáhla do postele novou ženskou 😀 Já sama jsem ten typ, který nepovažuje nevěru za katastrofu a podle mě je celkem nevyhnutelná v dlouhodobém vztahu. Ale jsem si jistá, že chlap, který je do tebe tak šíleně zamilovaný a 100% věrný, by s jinou ženskou nemohl souložit a tebe by nenechal souložit se svým kamarádem..... Ale ty jsi přesvědčená o opaku, takže nevím, na co se vlastně ptáš 🙂 Jak už jsem psala, zaplaťte si nějakou šlápotu, kde není riziko, že přeskočí jiskra. Maximálně za ní začne chodit do bordelu 😀