Ahojky, znate rondo.cz?
Vcera jsem nakupovala neco na netu a dostala se ke mne tato nabidka, body za nakup do souteze o ceny. Zkusila jsem a nic.
Mam dotaz. Uz jste to nektera zkousela a vyhrala? Nebo je to zase nejaky podvod?
Zasilam odkaz zde:
https://www.rondo.cz/vyhraj/share|2mz1he6kb
Nikdy jsem nic nevyhrala, tak me zajima jestli to mam zkouset, nebo se na to vybodnout 🙂
Diky za Vase komentare.
@rezusesmichy Aha, super. Ja myslela, ze kdyz soutezim o kuchynskej robot, ze muzu vyhrat robot a ne nejakou slevu na jeho koupi. To je pak jaksi naprd 🙂 🙂
@dubbie ne jde jen o tu slevu
@rezusesmichy Tak dik 🙂 Ale zkusim to stejne max. jim tu slevu necham a nevyuziju, kdyz to nebude vyhodny. Pokud teda vyhraju 🙂 🙂
@dubbie jo zkus, vím že moje kámoška to občas hraje a pokud vím tak jednou vyhrála ušní sluchátka. Vzala si je ale pak za týden viděla v obchodě ty samé o 300 levnejsi🙈
@dubbie záleží o jakou cenu hraješ a ano ten robot vyhrát můžeš. Jak tocis tak můžeš vyhrát jiné ceny, nebo další rondony, nebo peníze do shopu. Taky jsou tam slevy na jiné výrobky, je to o náhodě, já už vyhrála sluchátka, osobní váhu, Lego.
@deaneira29 jakože doopravdy vyhrála? A dostala jsi to zadarmo? Tak kámoška teda vždycky jen výrobek se slevou
@rezusesmichy ano jako opravdu vyhrála, já hraju pravidelně skoro každý den, mám rondony se stahování na hellspy, dost času si i další nahraju a teď před chvilkou jsem získala premium což je víc točení za den na 90 dní. Ono je to fakt o štěstí taky už mi párkrát navrhla sleva na něco, to musíš zvážit co to je a kouknout na heureku jak se pohybuje cena 😉
@deaneira29 tak to jo👍🙂
@deaneira29 oukej 🙂 Budu to zkouset a treba panbuh da 🙂
Já už zkouším štěstí skoro 2 roky, a zatím nic 😁 Maximálně jsem vyhrála 10000 rondonů. Ale muž vyhrál 100 Kč. Nečekám že něco vyhraji, ale zkouším dál 😊 Taky mě zajímalo jestli se dá fakt reálně vyhrát. Teď už to herně běží nějakou dobu na jiném systému než dříve.
@dubbie Můžeš tam vyhrát věcné ceny, peníze i věci se slevou. A můžeš tam hrát kvíz, kde podle počtu správných odpovědí taky vyhraješ peníze. Já to hraju asi dva roky, vyhrála jsem peníze a předplatné časopisu na rok.
@klokanka31 Ja chci taky neco vyhrat 🙂
Já se tam jednou nadšeně zalogovala se spoustou kódů, vyplnila a jen si pamatuji, že jsem nevěřícně koukala, na jaké nic to celé je. Vícekrát už jsem tam nešla.
Zatím jsem vyhrála jen slevy, které se podle mého nevyplatí. Ale určitě se dají vyhrát ceny, které člověk opravdu dostane zadarmo. Ve skupině na FB se dávají každý den soutěžní otázky a člověk za to dostane Rondony do hry nebo vyhraje i speciální cenu. Zatím jsem vyhrála po koruně za kvízy, ale není důvod si každý den nezatočit, když to nic nestojí. Do mobilu je i aplikace, kde se člověk stará o strom, na kterém rostou Rondony.
Je tam toho vice a je to o stesti. Ja ho nikdy nemam. Jsou tam aukce, kde prihazujes rondony a pak treba vyhrajes ten vyrobek. Pak tam je kolo stesti, tam padaji vetsinou jen male slevy a pak si muzes nabit nejaky kredit a za ten kredit pak ziskat nejakou slevu na ten vyrobek. Ale to uz se spis vyplati si to koupit v jinem eshopu. Navic tam nejaky extra vyber nemaji.
A rondony muzes sbirat za nakupy v obchodech nebo treba na tom hellspy za stahovani filmu.
@dubbie Holky, nejaky dalsi zkusenosti s https://www.rondo.cz/vyhraj/share|2mz1he6kb .
Kdo realne vyhral neco hodnotnyho, ne dve stovky? 🙂
Tak jsem so dneska dala pozorovaci den na https://www.rondo.cz/vyhraj/share|2mz1he6kb a zjistila jsem, ze moje sance neco vyhrat jsou zhruba tak stejny, jakoze zejtra rano se probudim a budu o dvacet kilo lehci a o dvacet let mladsi 🙂 Diskuze na netu typu "soutezim uz rok a nic jsem nevyhral, nevzdavam to", " kupuju si rondony a porad cekam, az neco vyhraju"... Takze ja na to hazim bobek a ostatnim preju, at neco vyhrajou 🙂
podle mě je to blbost, sice to hraji občas taky ale furt tam naskakují slevy, nebo rondony nebo nějaký body do jejich shopu. Takže pochybuji že někdo vyhrál něco pořádnýho, pokud do toho neinvestoval nějaký prostředky.
@kmotrice Já kdysi vyhrála, ale bylo to ještě v době, kdy rondo body šly vyměnit za výhru. Dneska už to nejde.
Taky jsem asi rok hrál. Celkem jsem vyhrál 400,-Kč. Už mě to ale omrzelo, proto rád přenechám účet, někomu, kdo si chce hrát. Aktuálně mám 91 000 rondonů, 11 korun v peněžence, přes 25.000,-Kč do rondo shopu a premium učet aktivní do 14.7.2021. Kdyby někdo chtěl nechť napíše: email: ondramichalek@seznam.cz
@spirit19 Škoda že to není opačně, 11 korun do rondo shopu, a 25 tisíc v peněžence že jo? ☺
No podle mě je to podivné. Mají zrovna kvíz o peníze. Přitom spousta podle nich správných odpovědí je špatně. Odpovíte správně, podle nich špatně, nahlásíte to i s důkazy a nic se nestane. Opakovaně, znovu a znovu. Takže soutěž , kdo má na to nervy.
Já už tedy ne.
Nevím jestli se tam dá něco doopravdy vyhrát.
@dubbie tam nejde o výhru, ale o to že můžeš vyhrát nějaký výrobek, který ti dají se slevou.jestli je to ale fakt sleva v pravém slova smyslu bych dost pochybovala