Hezký večer maminky, máme pátek, za chvíli Vánoce, ráda si zpříjemním večer 😀🙏🏻 Zajímá mě, zda některá z Vás, jste jako malá koukala na horor a máte bobky do teď, nenechte mě v tom prosím!😂🙏🏻
Začnu - já v 13 cti, první horor klasický pach krve. Jak tomu chlapovi tam uřízli to ucho ty zrůdy, do teď (24 let a to jsem máma! 😂) musim vždycky spát se zakrytým uchem, aby mi ho někdo v noci nevzal😂😂😂 přes to nejede vlak i v létě, prostě stačí pár pramenů vlasů, vždycky prostě!😂
Zajímáte mě teď vy a neříkejte, že nikdo nic!😂❤️
Jo a uz vubec nedokazu spat s vystrcenou nohou spodperiny a uz vubec bych ji nespustila z postele dolu😂
Mi stačilo sledovat Akta X🤣🤣pak jsem musela vždycky prohledat pokoj(kouknout pod postel,do skříně i za ni) jestli tam nikdo neni🤣
Jo, koukala jsem na Kruh a zazvonil telefon (tenkrát pevná). Já sama doma... Málem jsem se posrala 🙈
Já si teda na horor nevzpomenu. Možná Stigmata patřily k těm prvním. Ale posranek jsem dodnes 🤣 Když je chlop na večer pryč, musím spát u zapnuté TV (ať neslyším to hrobové ticho) a když se mi nedej bože chce večer na záchod, musím prvně všude (opravdu všude v každé místnosti) rozsvítit, jdu na WC a následně běžím jako Flash 🤣🤣 Všude rychle zhasnout a do postele skáču už z dálky šipku 🤣
@makkyv No pro me to je 30 případu majora Zemana: Studna. 😀
Dneska sem milovník hororu a čumím na ne porad 😍
Byla jsem cca v7.tříde, koukala jsem na Noční můru z Elm Street. Dlouho jsem nemohla usnout :D A je to jeden z typu hororů, na které se ani dnes nemohu podívat a to mi je 33 :D Ikdyž já celkově nedávám horory - muž je spokojený, protože se k němu přitulím a koukám se zavřenými oky :D
Krásný holky, fakt krásný 😀
Já miluji horory to teda je fakt, co jsem porodila,tak když malá usne, bez problému si pustím v zajetí démonů a usinam u toho, i ten pach krve miluji, snad vše opravdu, ale trauma z nej mám do teď no, to ucho mi nedá spát asi ať do hrobu 😂😂😂🙏🏻
Já si pamatuji jak hsem se s přítelem koukala na Anabelle a u toho jsme jedli langose, a zrovna jak ukázali hlavu te panenky zblízka a ona najednou otevřela oči, tak jsem z postele ukončila metr dozadu a langos vyhodila do vzduchu, a pak jak jsem to rozdychala tak mi přítel pomáhal že země sbírat ten langos 😅😅😅😅😅
Ještě jsem si vzpomněla,že chlap pustil Jeptišku😱😱 potom,ještě tak 14 dní,když jsem musela v noci na wc,tak jsem ji viděla za každým rohem🤣🤣
Ježíš já budu asi divná, ale jako relativně malá jsem viděla Vraždy v Midsommeru a ten díl soudný den, jak tam byl ten plyšák s hnusnýma očima, a bráchou jsme z toho byli pos... Říkali jsme mu panák a když to bylo v TV podruhé, tak jsme si zakrývali oči 🙈😅 jako ani dneska by mi to nedělalo dobře asi 😂 to je můj první takový zážitek, co si pamatuju, pak ještě jeden film, který od té doby nemůžu zaboha najít, vůbec nevím, co to bylo... Bylo to o klukovi, který byl adoptovaný a nemluvil, a v té nové rodině se začaly dít divné věci, vraždy, nehody... A on u toho vždycky byl a nakreslil to a tak, takže byl pak podezřelý... A to je asi tak všechno, z těch divných věcí, já pak měla horory ráda, do doby, než jsme se u našich kdysi dívali s manželem na Sirotčinec a vypla se elektrika 😄 pak mě to nějak přešlo a horory naopak nemusím
@littlebee124 studna byla s tou sekyrou? Tu scenu jsem videla omylem na tabore po veceri, bylo mi asi 9 a mam ji v pameti dodnes. Takovy to nic se nedeje normalni film a pak tam magor se sekerou. To mi pak vubec nebylo dobre...
@makkyv Ja mam do dneska strasne rada Zamek hruzy. Neni to asi uplne horor, ale strasidelne to je, a mne beha mraz po zadech jeste dneska. Navic moje babicka mela na konci dlouhe chodby, ktera vede k toalete, stare vyrezavane zrcadlo, ktere mi ten horor pripominalo. Co vam budu povidat, celou noc jsem to drzela a i rano me zrcadlo desilo.
@makkyv no a to me jeste holky v praci strasily ze u nas na zamku je zazdena jeptiska a ze vzdycky o pulnoci se tam prichazi atd ze ji nekolikrat videly..jako slouzit potom sama nocni???katastrofa...celkovej sem posera a nesnasim tmu ani samotu...vzdycky sem mela o nocni nastrazeny usi jako rys a srdce mi busilo do chvile nez bylo venku svetlo🙂🤦🤷
Šestý smysl mě poprvé rozsekal. Dloooho jsem si cestou na záchod svítila. Další bylo Oko, ale ta japonská verze.
@makkyv v zajetí démonů 1 a 2, vymítač ďábla, stigmata, obřad, nedávám duchy, jakékoliv vymítání, ani jeden z těch hororů jsem prakticky nikdy celé neviděla, protože dávám hlavu pod deku. Je mi z toho strachu až fyzicky zle, ale zároveň mě to pokaždé láká 😅.
Ani za boha bych nešla v noci čůrat a nohu zpod peřiny bych nikdy nevystrčila - pod postelí je bubák a je jedno, že postel má šuplík, ten sráč tam prostě je 😂🤦♀️
@konidana Přesně tak, pohupujici se a od ucha k uchu usmivajici se tatínek se sekerou v ruce a na ni vlásky jeho mrtvé chotě😃
Pro mě nejděsivější film byl Lovci lvů (aspoň myslím, že se to tak jmenovalo, lovili tam lidožravé lvy kteří požírali dělníky při stavbě železnice). Bylo mi tak 14, v noci se mi to pak celé zdálo ve snu, asi 8x jsem se vzbudila, a jak jsem znovu usla, tak to pokračovalo od místa přerušení. No, byla jsem ráda, že je ráno. Znovu to vidět nechci.
@makkyv paranormal activity jak ji stahlo neco za nohu od te doby musim mit nohy pod perinou🤣🤣🤣🤣
@natysnovec tak to mám úplně stejně 😀 že já na to někdy koukala 😀
@janinaklinku jj vid🤣🤣🤣
U mě to je zas seriál Věřte nevěřte. Koukali jsme na to celá rodina když jsem byla malá🙂 Dodnes mě děsí příběh jak cukrář měl upéct dort a v troubě něco děsivýho viděl. Když v noci procházím kolem sporáku, tak se nechci za žádnou cenu podívat na troubu 😄
A druhý příběh se zlým hrobníkem, jak mu žena na hřbitově zpívá "hrozný hrozný muž,ten špatně dopadne.. " Nedávno jsme na to s manželem koukali,a já ho pak v noci budila že se bojím jít na záchod, tak ať jde se mnou 😄
Kruh. Česala jsem si vlasy kdekoliv, hlavně ne před zrcadlem. A když začala šumět televize 😱 ... Pak něco s Douglasem, to byl jen thriller, ale stačilo. Jak vyskočil ze dveří a pobodal toho Aragorna ( nevím jak se jmenuje, je mi to jedno, ale hrál v Pán prstenů). Bála jsem se jí otevřít, aby z ní nevylezl 😂
A proto a horory nekoukám a nikdy jsem nekoukala 😀. Nejdrsnější film byl asi Téměř dokonalý zločin a stačilo... 😀
@makkyv ahoj, já koukala na horor, jméno nevím. Byly tam takové černé obludy, měly zuby a všechno rozervaly. Rodiče mi potom koupili černého plyšáka, nějakou pumu asi, a já se toho strašně bála, že to vypadalo jako ono. Moje dcera si ho teď oblíbila a já nevím, nevím.. Blbý pocit ve mě zůstal na stará kolena 🤪
Já, silvestr v 13ti, s našima u televize, "Svatba upírů" mohla jsem slavit s našima u televize, ale na nějaký scény jsem si musela zakrýt oči. Přes skviru v rukách jsem se podívala v momentě, kdy jdou za Brouskem a otevírají jeho hrob a zjisti, ze je zivej 😂 nespala jsem celou noc až do rána 😂
@klokanka31 vidíš, na věřte nevěřte bych málem zapomněla 😅
Cernobylsky deniky...nesnasim zombiiky a koukat na tenhle horor pro me bylo teda dost stresujici🙏😂😂desne se ale taky bojim tmy a duchu...v puberte sem na horory koukala a ted uz to nedelam protoze nejsem schopna bejt pres noc sama doma a nebo donit pred barak do popelnice😂😂😂🤷🤷🤦🤦