Pojďme se spolu zasmát na večer 😀🙏🏻

makkyv
17. pro 2021

Hezký večer maminky, máme pátek, za chvíli Vánoce, ráda si zpříjemním večer 😀🙏🏻 Zajímá mě, zda některá z Vás, jste jako malá koukala na horor a máte bobky do teď, nenechte mě v tom prosím!😂🙏🏻
Začnu - já v 13 cti, první horor klasický pach krve. Jak tomu chlapovi tam uřízli to ucho ty zrůdy, do teď (24 let a to jsem máma! 😂) musim vždycky spát se zakrytým uchem, aby mi ho někdo v noci nevzal😂😂😂 přes to nejede vlak i v létě, prostě stačí pár pramenů vlasů, vždycky prostě!😂

Zajímáte mě teď vy a neříkejte, že nikdo nic!😂❤️

nagojka
17. pro 2021

Cernobylsky deniky...nesnasim zombiiky a koukat na tenhle horor pro me bylo teda dost stresujici🙏😂😂desne se ale taky bojim tmy a duchu...v puberte sem na horory koukala a ted uz to nedelam protoze nejsem schopna bejt pres noc sama doma a nebo donit pred barak do popelnice😂😂😂🤷🤷🤦🤦

nagojka
17. pro 2021

Jo a uz vubec nedokazu spat s vystrcenou nohou spodperiny a uz vubec bych ji nespustila z postele dolu😂

makkyv
autor
17. pro 2021

@nagojka Naprosto soucitim, to dělám taky 😂😂😂 co kdyby nahodou přišla příšera a vzala nás za nohu co😳😄😄😄

lenkalubina
17. pro 2021

Mi stačilo sledovat Akta X🤣🤣pak jsem musela vždycky prohledat pokoj(kouknout pod postel,do skříně i za ni) jestli tam nikdo neni🤣

treasurka
17. pro 2021

Jo, koukala jsem na Kruh a zazvonil telefon (tenkrát pevná). Já sama doma... Málem jsem se posrala 🙈

nikoulinka
17. pro 2021

Já si teda na horor nevzpomenu. Možná Stigmata patřily k těm prvním. Ale posranek jsem dodnes 🤣 Když je chlop na večer pryč, musím spát u zapnuté TV (ať neslyším to hrobové ticho) a když se mi nedej bože chce večer na záchod, musím prvně všude (opravdu všude v každé místnosti) rozsvítit, jdu na WC a následně běžím jako Flash 🤣🤣 Všude rychle zhasnout a do postele skáču už z dálky šipku 🤣

littlebee124
17. pro 2021

@makkyv No pro me to je 30 případu majora Zemana: Studna. 😀
Dneska sem milovník hororu a čumím na ne porad 😍

martulka88
17. pro 2021

Byla jsem cca v7.tříde, koukala jsem na Noční můru z Elm Street. Dlouho jsem nemohla usnout :D A je to jeden z typu hororů, na které se ani dnes nemohu podívat a to mi je 33 :D Ikdyž já celkově nedávám horory - muž je spokojený, protože se k němu přitulím a koukám se zavřenými oky :D

makkyv
autor
17. pro 2021

Krásný holky, fakt krásný 😀
Já miluji horory to teda je fakt, co jsem porodila,tak když malá usne, bez problému si pustím v zajetí démonů a usinam u toho, i ten pach krve miluji, snad vše opravdu, ale trauma z nej mám do teď no, to ucho mi nedá spát asi ať do hrobu 😂😂😂🙏🏻

sanyy22
17. pro 2021

Já si pamatuji jak hsem se s přítelem koukala na Anabelle a u toho jsme jedli langose, a zrovna jak ukázali hlavu te panenky zblízka a ona najednou otevřela oči, tak jsem z postele ukončila metr dozadu a langos vyhodila do vzduchu, a pak jak jsem to rozdychala tak mi přítel pomáhal že země sbírat ten langos 😅😅😅😅😅

lenkalubina
17. pro 2021

Ještě jsem si vzpomněla,že chlap pustil Jeptišku😱😱 potom,ještě tak 14 dní,když jsem musela v noci na wc,tak jsem ji viděla za každým rohem🤣🤣

jako_mala_holka
17. pro 2021

Ježíš já budu asi divná, ale jako relativně malá jsem viděla Vraždy v Midsommeru a ten díl soudný den, jak tam byl ten plyšák s hnusnýma očima, a bráchou jsme z toho byli pos... Říkali jsme mu panák a když to bylo v TV podruhé, tak jsme si zakrývali oči 🙈😅 jako ani dneska by mi to nedělalo dobře asi 😂 to je můj první takový zážitek, co si pamatuju, pak ještě jeden film, který od té doby nemůžu zaboha najít, vůbec nevím, co to bylo... Bylo to o klukovi, který byl adoptovaný a nemluvil, a v té nové rodině se začaly dít divné věci, vraždy, nehody... A on u toho vždycky byl a nakreslil to a tak, takže byl pak podezřelý... A to je asi tak všechno, z těch divných věcí, já pak měla horory ráda, do doby, než jsme se u našich kdysi dívali s manželem na Sirotčinec a vypla se elektrika 😄 pak mě to nějak přešlo a horory naopak nemusím

konidana
17. pro 2021

@littlebee124 studna byla s tou sekyrou? Tu scenu jsem videla omylem na tabore po veceri, bylo mi asi 9 a mam ji v pameti dodnes. Takovy to nic se nedeje normalni film a pak tam magor se sekerou. To mi pak vubec nebylo dobre...

mamikry
17. pro 2021

@makkyv Ja mam do dneska strasne rada Zamek hruzy. Neni to asi uplne horor, ale strasidelne to je, a mne beha mraz po zadech jeste dneska. Navic moje babicka mela na konci dlouhe chodby, ktera vede k toalete, stare vyrezavane zrcadlo, ktere mi ten horor pripominalo. Co vam budu povidat, celou noc jsem to drzela a i rano me zrcadlo desilo.

nagojka
17. pro 2021

@makkyv no a to me jeste holky v praci strasily ze u nas na zamku je zazdena jeptiska a ze vzdycky o pulnoci se tam prichazi atd ze ji nekolikrat videly..jako slouzit potom sama nocni???katastrofa...celkovej sem posera a nesnasim tmu ani samotu...vzdycky sem mela o nocni nastrazeny usi jako rys a srdce mi busilo do chvile nez bylo venku svetlo🙂🤦🤷

camelinka
17. pro 2021

@makkyv Ja jako mala jen zpod duchny slysela panenku Chuckyho a z toho malyho zrzavyho zmrda bych se sla posrat jeste tedka🤣🙈🤦😳🤪

te_reza
17. pro 2021

Šestý smysl mě poprvé rozsekal. Dloooho jsem si cestou na záchod svítila. Další bylo Oko, ale ta japonská verze.

mimco
17. pro 2021

@makkyv v zajetí démonů 1 a 2, vymítač ďábla, stigmata, obřad, nedávám duchy, jakékoliv vymítání, ani jeden z těch hororů jsem prakticky nikdy celé neviděla, protože dávám hlavu pod deku. Je mi z toho strachu až fyzicky zle, ale zároveň mě to pokaždé láká 😅.
Ani za boha bych nešla v noci čůrat a nohu zpod peřiny bych nikdy nevystrčila - pod postelí je bubák a je jedno, že postel má šuplík, ten sráč tam prostě je 😂🤦‍♀️

mimco
17. pro 2021

@te_reza šestý smysl… jooo, ten je a ještě Ti druzí, to je taky masakr

littlebee124
17. pro 2021

@konidana Přesně tak, pohupujici se a od ucha k uchu usmivajici se tatínek se sekerou v ruce a na ni vlásky jeho mrtvé chotě😃

syslounek
17. pro 2021

Pro mě nejděsivější film byl Lovci lvů (aspoň myslím, že se to tak jmenovalo, lovili tam lidožravé lvy kteří požírali dělníky při stavbě železnice). Bylo mi tak 14, v noci se mi to pak celé zdálo ve snu, asi 8x jsem se vzbudila, a jak jsem znovu usla, tak to pokračovalo od místa přerušení. No, byla jsem ráda, že je ráno. Znovu to vidět nechci.

natysnovec
17. pro 2021

@makkyv paranormal activity jak ji stahlo neco za nohu od te doby musim mit nohy pod perinou🤣🤣🤣🤣

janinaklinku
17. pro 2021

@natysnovec tak to mám úplně stejně 😀 že já na to někdy koukala 😀

natysnovec
17. pro 2021

@janinaklinku jj vid🤣🤣🤣

klokanka31
17. pro 2021

U mě to je zas seriál Věřte nevěřte. Koukali jsme na to celá rodina když jsem byla malá🙂 Dodnes mě děsí příběh jak cukrář měl upéct dort a v troubě něco děsivýho viděl. Když v noci procházím kolem sporáku, tak se nechci za žádnou cenu podívat na troubu 😄
A druhý příběh se zlým hrobníkem, jak mu žena na hřbitově zpívá "hrozný hrozný muž,ten špatně dopadne.. " Nedávno jsme na to s manželem koukali,a já ho pak v noci budila že se bojím jít na záchod, tak ať jde se mnou 😄

aselluska
17. pro 2021

Kruh. Česala jsem si vlasy kdekoliv, hlavně ne před zrcadlem. A když začala šumět televize 😱 ... Pak něco s Douglasem, to byl jen thriller, ale stačilo. Jak vyskočil ze dveří a pobodal toho Aragorna ( nevím jak se jmenuje, je mi to jedno, ale hrál v Pán prstenů). Bála jsem se jí otevřít, aby z ní nevylezl 😂

eviicka
17. pro 2021

A proto a horory nekoukám a nikdy jsem nekoukala 😀. Nejdrsnější film byl asi Téměř dokonalý zločin a stačilo... 😀

nazka
17. pro 2021

@makkyv ahoj, já koukala na horor, jméno nevím. Byly tam takové černé obludy, měly zuby a všechno rozervaly. Rodiče mi potom koupili černého plyšáka, nějakou pumu asi, a já se toho strašně bála, že to vypadalo jako ono. Moje dcera si ho teď oblíbila a já nevím, nevím.. Blbý pocit ve mě zůstal na stará kolena 🤪

lucykote
17. pro 2021

Já, silvestr v 13ti, s našima u televize, "Svatba upírů" mohla jsem slavit s našima u televize, ale na nějaký scény jsem si musela zakrýt oči. Přes skviru v rukách jsem se podívala v momentě, kdy jdou za Brouskem a otevírají jeho hrob a zjisti, ze je zivej 😂 nespala jsem celou noc až do rána 😂

jako_mala_holka
17. pro 2021

@klokanka31 vidíš, na věřte nevěřte bych málem zapomněla 😅