Piercing pupíku ve 40. Přijde vám do jako dobrý nápad?

verca_20
14. kvě 2023

Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na nápad pořídit si piercing pupíku v ,, pokročilejším " věku? Táhne mi na 40, ale postavu mám řekla bych dobrou, konečně jsem spokojená i s břichem. Přijde vám to jako něco vyhrazené puberťačkaám ? Líbí se vám to? Pořídila si ho některá z vás později mimo,, telecí léta" aby se tak řeklo?

zrzinda
14. kvě 2023

Nemyslim to vůbec zle, ale na me to působí jako “ujíždí mi vlak, stranu, tak si takhle ještě trochu uziju mladi.” 😢 Asi bych to fakt nechala spis mladým holkam.

pilzzee
14. kvě 2023

@verca_20 Pokud mate hezky bricho, tak vek nicemu nebrani a navic 40 fakt neni hodne.

jancazao
14. kvě 2023

Proč ne😊
Kdybych měla postavu jako dřív, klidně bych si ho dala a je mi 47.
Měla jsem ho do 34, v těhotenství mi to nedělalo dobře, vytáhla jsem ho a dírka zarostla.
Takže pokud se na to cítíš, běž do toho 👍
Však ho nebudeš ukazovat každému na potkání 😃

bara88
14. kvě 2023

Pokud máš hezkou postavu tak proč ne?

verca_20
autor
14. kvě 2023

@jancazao na koupaku prakticky ano :D ale jinak díky za podporu🙂

lauriak
14. kvě 2023

Je to kazdeho vec. Ked sa na to citis tak preco nie?
Ja mam piercing v pupku od 16r, mam 30. Minule som sa o tom bavila s koznou, hovorim, ze uz mam 30 uz by som to asi mala vytiahnut. A ona, vy mate 30 a idete to vytahovat, niekto si to po 30 necha este len nastrelit ☺️ Takze zatial som si ho nechala aj ked pupok uz a to uplne nemam 😅😅

anetka1701
14. kvě 2023

Úplně v pohodě jdi do toho 🤩 taky jsem si pořídila piercingy až později a miluju je 🤩

bunicka
Autor odpověď smazal
Zobraz
bunicka
14. kvě 2023

Ahoj. Dělej to, co Ti dělá radost 🙂 Já mám piercing v pupíku od 16 let a je mi už 43 a stále ho mám a nevidím důvod ho dát pryč 😉 Tetování mám od 18 a kamarád si svoje první dělal až po čtyřicítce 😉

hasara33
14. kvě 2023

@verca_20 pokud se ti to líbí a chceš to, jdi do toho 😉 tvoje tělo, tvoje věc 😊 můj názor je, že tohle bylo "in" mezi lety 2000-2008 a už je to dávno pasé bez ohledu na věk 🤷‍♀️

misa_pise
14. kvě 2023

Člověk si má plnit sny a nic horšího než to, že to zas vyndáš, se stát nemůže.

vladenkamaminka
18. kvě 2023

Mám od 16 a nosím už jenom v létě na dovolené u moře… nikdy mi dírka nezarostla, piercing jsem vytáhla před 10ti lety v těhotenství, v létě budu mít 39 let, nejsem uplne stihla, ale tlustá také ne, momentálně se snažím shodit 5 kosmetických kil… mám par tetování, které mám na cely život a beru to tak, ze u mé generace to bude na stará kolena uplne normální jev, takže nějaký pupík, který stejně ukazujes jen u vody nebo doma, je uz malý sousto 😊

agneska7
18. kvě 2023

Klidně do toho běž, je to přece tvůj život tvoje volba , já třeba štíhlá nejsem vůbec a piercing mám ...je tam sice od cca 14. Let ale nemám v plánu ho sundat prostě se mi líbí tak ho tam mít prostě budu já se sice nevystavuju a nějaké hubnutí do plavek mě fakt nesere ... Takže za mě ano věk nevidím jako prekažku 👌👌👌

jana12369
18. kvě 2023

Já si chci ve stejném věku pořídit první tetování 😁 takže za mě - směle do toho.

asongforfay
18. kvě 2023

Tak určitě je to tvoje volba, je asi jedno co na to ostatní, ne? Ale když se ptáš; mně se to nelíbí na nikom, tetování také ne, ani originální to není. Určitě lepší na hezkém těle, trochu pubertou zavání, ale to i tetování, které je ještě přeceňovanější. Každopádně důležité je jak to cítíš ty, případně tvůj muž.

neomenia
18. kvě 2023

Měla jsem od 16 do 36 let. Vyndala jsem, už mě to nebavilo. Ale pokud máš pěkné břicho, jen do toho! Já třeba teď ( 37) uvažuji nad prvním tetováním, ačkoliv do nedávná jsem ho nechtěla ☺️

jaaoni
18. kvě 2023

Já o něm uvažovala. Ale šla.bych do něj jen v případě, že bych měla fakt ploché bříško a toho asi nedocílím 😅 Je mi 35. v létě jsem ho viděla na jedné (45), co zrovna úplně ukázkové břicho nemá a ještě si vzala crop top, aby to všichni viděli. To mi přišlo takové trošku zoufale 😅 ale ať si ho pořídí. Každý ať si dělá, co chce 🤷🏼‍♀️

laxesis
18. kvě 2023

Tvoje tělo, tvoje věc🙂 vkus ostatních a jejich názory na tvá rozhodnutí ti můžou být u zadku. Žijeme jenom jednou...a pokud si to přeješ, nevidím důvod, proč ne🙂 líbit se to musí tobě. Navíc až nám všem bude 70, tak s piercem v pupku mezi všechny ty potetované a ocejchované důchodce krásně zapadnem😁

zanett
18. kvě 2023

@verca_20 Na otazku zakladatelky, zda se mi to libi, odpovidam; ne. Nikdy a na nikom. Pripomina mi to divoky devadesatky, kdy tohle strasne frcelo. A taky tenkrat byly modni piercingy v oboci a v jazyku. Dnes je zase modni krouzek v nose. Ale ten piercing v pupiku mi prijde strasne demode. Proste to frcelo nekdy v devadesatkach, nebo maximalne na zacatku milenia, dnes mi to prijde jako strasny prezitek. Dokonce pamatuju, ze v tehdejsich casopisech Divka nebo Top magazin pro Divky byly pravidelne clanky o tom, jak ma holka presvedcit rodice, aby ji takovy piecing dovolili. A v Bravicku (pametnici vedi) byvaly cas od casu prilohy v podobe falesneho piercingu (neco jako klipsy, pricvakl se na prislusne misto). Pro mladsi rocniky; internet byl tehdy v plenkach, takze to byly casopisy, co udavaly smer. Moda devadesatek se mi ale zhusta nelibi (az na topmodelky, ty byly ozdobou te doby) a doufam, ze se to nevrati, i kdyz bohuzel se nektere trendy z te doby vraceji (napr. choker nahrdelniky atd), byla to fakt hruza. A stejna hruza mi prijde piercing v pupiku. A je jedno, jak superkrasnou postavu ten dotycny ma.

A jak tu nekdo psal, ze co nejhorsiho se muze stat, pri nejhorsim se piercing vynda; no pardon, muze to zacit pekelne hnisat (coz se mi pres veskerou peci stalo po propichnuti usi - lalucku a byl to pekny hnus. Vubec bych tohle nechtela zazit na brise).

fatal_error
18. kvě 2023

No jasne, nevidim jediny duvod, proc ne, jdi do toho. 👍
A nazory, ze budes vypadat, ze ti ujizdi vlak a mas to nechat mladsim, za nima tusim nejaky zapskly matrony, pro ktery je nezdrave dulezity to, co si mysli ostatni. "Co by tomu rekli lidi", lol.
Jestli se ti to libi a citis se na to, mas chut si ten piercing dat, jdi do toho! Jednoznacne. 👏

simix22
18. kvě 2023

Je mi za pár dnů 32 pracně jsem zhubla a chci ze všeho nejvíc posilnit břicho ať je pevnější a pak nad tím přemýšlím 🙃😅 tetování nemám i když se mi líbí ale mám sklony ke koloidním jizvám 😪 takže nemůžu. Takže tohle by se mi líbilo, uvidím až začnu pořádně cvičit to bříško..ale jsem po náročné operaci a čekám na výsledky histologie jestli mě čeká ještě nějaká další léčba..odrozeno už mám, mladší už nebudu..platit si ho budu taky sama. Jo jdi do toho 🙂

mafulin
18. kvě 2023

Zrovna nedávno jsem si říkala, jestli na to už nejsem stará 😀 mám ho od 19, je mi teď 36. Ale postavu na to myslím pořád mám, tak proč ne??
Takže za mě to dobrý nápad je 👍

urtica
19. kvě 2023

Ano. Ve 40 už jsme už dost velké na to, abychom řešily, co tomu řeknou ostatní...