Ahoj,
myslíte, že je hloupé dávat čerstvé - hrdé - nastávající mamce jako dárek oblečení pro ni?
Je dost praktická, ale nevím, jestli ji to neurazí 😀
Takovýhle "bombarďáky" bych jí ráda pořídila.
http://bit.ly/1YypJvG
Nebo máte lepší tip?
Moc díky.
T.
@tynduskam oblečení je náhodou super dárek, ale zrovna kalhoty bych asi nekupovala - ony ne všechny sedí, tuplem když jsou to džíny, je celkem oříšek najít takové, co jsou fajn jak střihem té pevné části, tak velikostí a tvarem úpletu. Pokud gatě tak asi radši ty legíny.
Nebo tričko, tam je velká šance, že se trefíte s velikostí v pohodě a na střihu není moc co zkazit 🙂
Jestli má kámoška smysl pro humor stejně jako pro praktičnost, tak mrkněte třeba tady: já to ze-me-koulí triko měla a bylo moje nejoblíbenější 😀 (je to hezký materiál, neopere se a je dost dlouhé)
http://www.littlerockstar.cz/pro-dosp/pro-t/zem...
Oblečení je dobrý nápad, ale volila bych triko - pokud je praktická, tak těhotenské triko, ve kterém půjde později i kojit, a vykašlala bych se na rádobyvtipná. Mně hodně vyhovuje toto triko od Jožřánka (mají ho v různých barvách): http://www.jozanek.cz/cz-detail-915489-karla-ko....
Osobně bych takový dárek nechtěla. Dostala jsem od ségry rifle, byly mi krátké a navíc jsem do nich nikdy nedorostla. Takže škoda peněz. Dovezla mi je z Německa. Ale to je můj názor. Ani tričko nebo tak bych nechtěla, ale to za mě, jiní lidi, jiné názory. 😎
Praktické to je, ale spíš bych volila jí dát třeba dárkovou poukázku na těhotenské/kojící oblečení...
Za prvé se tak trefíš do vkusu, velikosti, výběru i ceny...
Osobně bych i váhala s velikostí (to je jak když chlap buď donese noční košilku xs nebo bombarďáky)...
Prostě pro jednoho může být štíhlá, pro jiného plnoštíhlá až tlustá, ale každý to vidí jinak...
A pochopitelně každé nastávající mamince to sluší...
Hodně maminek je s přibývajícími kily taky citlivější i na velikost, takže bych zvážila tvůj vztah k obdarované (příbuzná, kamarádka,...) a podle toho bych do toho vrtala...
A i u vršků pozor v hodně věcí se v této módě dělá jako pytel...
Já bych uvítala třeba těhotenskou masáž (vs. zdravotní komplikace), to bych si asi sama nedopřála...
Na miminko toho asi budoucí maminka dostane víc..., ale tam záleží co už ve výbavičce má a co ne...
Haha, tak u mě vítězí ZE MĚ KOULE 🙂.
Díky za tipy, říkala jsem, že koupím něco jí, že teď toho dostane sama na sebe míň, a dítě víc 🙂.
Pripadne ja jsem ocenila voucher do nakupniho centra... po porodu jsem si sla udelat radost novym oblecenim ;)
Jojo, souhlasím, jako dárek super, ale spíš pružné triko, nebo tuniku, která se přizpůsobí každé postavě 😉
@tynduskam zkus kouknout Na eBay Na tehotenske tricka s obrazkama,koupila jsem a jsem nadsena 😊
Dnes jsem viděla jednu paní s tričkem na kterým byl míč - taky dobrý 🙂. Bussiness je s tím asi velký 🙂.
@tynduskam ja objednala s obrazkem miminko za mrizemi s napisem pust me odsud a Nebo obrazek zip a z vycuhujici miminko 😊
@tynduskam z neho z Toho zipu vycuhujici miminko 😊
@ivetka7686 To je na mě trochu silná realita 😀
Mně to přijde super... Já bych je brala hned. Jen je blbé, že teď bude léto a pak ji bude asi dost, tak aby se do toho vlezla... Zkusila bych těhotenské legíny... Ty jsou variabilnější co do velikosti a dají se nosit i po doma...