Něžný muž rovná se automaticky homosexuál?

karzelk
8. zář 2021

Proč dostávají něžní muži od společnosti nálepku homosexuálů? Proč jsou muži, kteří dokáží být citliví a nežní, považováni za homosexuály, a to dokonce i ze strany žen? Potom se nemůžeme divit, že si ženy stěžují na chladnost svých mužů, když jakékoli projevy něžnosti jsou považovány za homosexualitu. Třeba tady muž v růžovém se moc hezky chová k ženě a hned byl také označen za 4 % a ještě má růžové tričko. Takže společnost vlastně muže vychovává k tomu, aby byli chladní.

https://www.youtube.com/watch?v=kMhrEsSqTMU
uzivatelkapetra
8. zář 2021

A já zas nechápu proč se za ideál mužské krásy považuje někdo v upnutých roztrhaných riflích.
Jelikož videu nerozumím ani slovo, projela jsem jen pár náhodných vteřin a nemám pocit, že by byl zženštilý, tedy homosexuál.
V hlavě se mi toto slovo zjeví skoro vždy, když vidím někde takové ty chlapečky, co vypadají spíše jako holčičky(třeba včera na seznamu na mě vypadlo video s nějakým pitomcem, co si snažil depilovat vnitřek nosu, to opravdu s mužským pohlavím nemělo nic společného a nebýt to v textu, myslím si, že je to nějaká ne příliš bystrá ženská). Takoví chlapi, kteří očividně tráví hodiny úpravami vlastního zevnějšku, kolikrát se i líčí. Ale vím, že je doba, která takovým lidem fandí, vždy jsem byla tak nějak mimo proud 🙂
Mám i kolegu homosexuála a ten tyto zženštilé chlapy úplně nesnáší, je to prostě obyčejný týpek, akorát má rád stejné věci jako ženy 🙂

rejalin
8. zář 2021

Řekla bych, že je to přežitek z dob minulých, kdy "pravý" chlap nebrečel, nemluvil o svých pocitech, nepomáhal v domácnosti a nenosil růžovou atd.. myslím, že dnešní mladší generace už s tím takový problém nemají, spíš ti starší (samozřejmě nelze úplně zobecňovat). Já si pamatuji, že kdyz jsem byla na gymplu, tak u kluků frčely trochu delší vlasy a jak o nich všech můj otčím mluvil s despektem jako o " máničkách" 🤷

neomenia
9. zář 2021

Muj manžel brečí u filmů. A jinak je to pěkný hetero chlap, jak má být 😍

rejalin
9. zář 2021

@neomenia bývalý přítel brečel u Disneyho pohádek, zatímco ostatní filmy ho nechávaly chladným 😂 ale jinak byl také normální chlap