dobrý den, přítel bude hospitalizovaný 2 tydny v nemocnici jede tam autem.. parkovné by ho vyslo draho.. nevíte o nějakej parkovaní poblíž cca km kde je zdarma napr... obchodní centrum hrbitov? děkuji
neplatí se?
Co nějaké parkování okolo letiště, kde nechávají auta lidé během dovolené, tzn třeba několik týdnů? taky se tam platí, ale čím je to dál od letiště, tím míň... konkrétně bohužel nevím.
Tady jsou všude zóny. Možná tak ulice Pod Hliníkem, tam zóny nejsou. A nebo na Kotlářce je P+R parkoviště. Pak se to dá dojít pěšky nebo dojet pár stanic MHD.
@paturik Pozor, u Kauflandu se plati! Nekdy projedete bez listku, ale jsou tam kamery, takze pokud by tam auto stalo dele urcite platit budete.
@hezz17 U Kauflandu se plati!
@martinie88 a prosím nevíte kde by mohl zaparkovat aby tam mohlo stat auto bez poplatku 14 dnu?
@paturik Pokud se nepletu tak mozna jeste ulice Malobrevnovska, ale dlouho jsem tam nesla tak nevim jestli take nema zony😔
Nejlepsi byste to meli v ulici Za oborou.je to vedle lesoparku Hvezda.je to klidna ulice s domky takze to neni zadne zastrcene misto ale neplati se tam a mista tam je dost.odtud je to pak kousek mhd(bus z Kukulovy)
@paturik To je urcite nejlepsi reseni a dekuji, ze jste se pro nej rozhodli! Chapu, ze dotaz nebyl myslen spatne, ale me se z toho otvira kudla v kapse. Prave kvuli tomu se pak vsude - i v tech nejzapadlejsich ulickach - delaji modre zony a parkovani zadarmo uz nema ani ten, kdo tam bydli :(
Může zaparkovat v Řepích (poblíž zastávky Za Slanskou silnici je velke parkoviště a zdarma. Do Motola ho pak doveze bus ( 2 zastávky 225, a pak 180 = cca 20 min jízdy) 🙂
@paturik Já nechci nijak rýpat, ale buď je přímo v budově nádraží vstup do metra (musel by jednou přestoupit), nebo se dá dojít na stanici Muzeum. Není to daleko a pak už je přímá linka do Motola. Přijde mi to snazší než taxikáři vysvětlovat, kde jsem, nebo ho tam někde nahánět
@bousovka007 spíše nám.jde o tom že jste.gam.nikdy nebyli a vůbec se tam nevyzname
@paturik já to chápu, ale když někam jedete například na výlet nebo dovolenou, tak se taky pohybujete jen taxíkem? Popravdě se domnívám, že příčetný současný dospělý jedinec by měl zvládnout trasu s chytrým telefonem a např. zobrazením své polohy na mapě?
My jsme dostali od lekare potvrzeny papir od lekare primo na bezplatne parkovani. Dokument se da vytisknout na jejich strankach. A stali.jsme primo v arealu nemocnice.
Kaufland na vYPichu