Ahoj holky, schválně nebudu říkat, co se mi nelíbí, jestli je (podle mého názoru) chyba vidět. Šly byste přestřelit??
Levé ouško asi mohlo být nastřelené blíž k hlavičce, nebo jak to popsat. Ale není to nic dramatického, asi bych to nechala, jak to je... 🙂
Kvuli takove drobnosti bych mimino vazne natrapila
neřešila bych to.
každá je nastřelená v jiném místě, ale neřešila bych to. Myslím, že jak ucho naroste tak se to ztratí, a i kdyby ne a holčičce to vadilo, tak si tam může zajít jako velká a řešit to.
Však uši porostou. Proč to dělat znova, nikdo není symetrický. Nám dr nabízela, že se jedna asi nepovedla, že ji můžeme přestřelit. To jsme odmítli. Když se jí to nebude líbit třeba v deseti, je to rozhodnutí na ní.
@kukulka01 náušnice na první fotce mohla být blíž k hlavičce, ale to bych neřešila nebo spíš bych ji netrapila aby si ji to přestřelilo,, jestli to vůbec jde... Máte stejné náušničky jako my☺️😁 ale mě se doktorka zeptala když si naznačovala fixou tečky jestli mi to tak vyhovuje.. ještě druhá věc, jestli je to jako moje dcera, které se nelíbilo jak jsme ji museli pevně držet jestli sebou necukla a tak doktorka omylem nestřelila vedle
Naše doktorka si to fixkou nakreslila a pak jednu nausnici strelila trošku mimo, já si toho pořádně všimla až když jsme měnili náušnice za zlaté, no byla jsem z toho na prasky a koupila jiné náušnice, u kterých to není tolik vidět a teď už o tom nepřemýšlím... Jen doufám, že druhé bude kluk a tomuhle se vyhnu 🤣
Jinak mi to nepřijde jako nějaká hrůza, nechala bych to tak, navíc mi přijde, že má malá každé ucho trošku jiné... Naše to tak taky má, ale jak ji narostly vlasy, tak to nevnímáme, nebo je to lepší, nevím
No jak někdo píše, že si to může nechat předělat sama, až bude starší, tak to si právě nemyslím, protože ta původní dírka už těžko zaroste, kdežto kdyby se opravilo teď, zaroste a nebude nic vidět...
Pěkně to nemá, ale teď bych to neřešila
Ja bych to neresila, ale pokud resit, tak ted. Za par let to uz nezaroste.
Já nechala dceři náušnice ve čtyřech měsících přestřelit,měla je z porodnice špatně píchnuté. Teď je ji 7,dírka nezarostla ,viditelné je to minimálně.
To prvni ousko je nejak divne nastrelene....🤷🏼♀️🤷🏼♀️