Ahoj, mozna to bude takovy vykrik do tmy, ale ja musim. Opravdu vasi partneri prozivaji Valentyn jako vy, nebo to berou zkratka jako prilezitost si zasoulozit, a proto s vami hraji tuto hru? A co rikaji na darky typu kycovita knizecka plna laskyplneho vyznani, ruzove balonky ve tvaru srdicek a pod? Mozna jsme s manzelem i nase okoli prilis velci cynici, tak se omlouvam, pokud se vam zda , ze tento svatek ponekud dehonestuji… Ale opravdu me to zajima 😀
My jsme prostě slavící a rádi slavíme a dáváme si dárky ke všem možným příležitostem. Teď tedy omezujeme darky, ale rádi si třeba posedime u dobrot a filmu. Jako měl by to být standart, ale jsme teď prevalcovaní dvěma malými dětmi, nulovým hlídáním a málo časem a energii. Takže o to víc je pro nás důležité tyhle chvíle neopominout. Jako že jestli budou nějaké techtle mechte, to je fajn, ale spíš asi třešnička na dortu, jsme rádi, že se nějak vůbec potkáme a jsme jen spolu.
Dárky, co uvádíš, si možná dávají nějací čerstvě randící teenageři. U nás je to příležitost buď si dát něco drobného nebo dobrého nebo třeba udělat nějakou hezkou večeři - to prožívá spíš dcerka a chce klukům něco speciálního připravit nebo vyzdobit stůl a tak.
Dokonce si ani nevybavuji, že by na Valentýna vždycky "muselo být" 😅
My to úplně jakože neprožíváme, zajdeme si někam na oběd to ano, nebo třeba dostanu růží, ale žádné velké dary jako obrovské kytice, srdíčka atd se nekonají. Lásku by si člověk měl vyznat i jiný den než 14 února ☺️
valentyn beru tak ze je to hezky svatek kdy si muzeme pripomenout ze se mane radi ( mimo bezne dny) ...ze ani jeden z nas nezapomnel...
at uz je to kofila z benzinky nebo nove auto ...
neprozivame to ani vic jak vyroci na ktere atejne oba zapominame a zpetne si o nem vzdycky povidame nebo se i obdarujem...
Jsem typ, který využívá každou příležitost ke slavení a jelikož mám nového přítele, jedeme tyhle přeslazené kravinky ve velkém 😀 Inu, když chytne stará stodola..... 😀
Slavíme. my slavíme rádi
Valentýn, 1.maj, výročí svatby....o to víc když jsou děti a může být ten den jen o nás dvou. chodíme na večeře. Růžové srdíčka a knížečky nebo co si to psala manželovi nedávám a naštěstí ani on mně.
My vůbec, jde to úplně mimo nás. A to odjakživa co jsme spolu, mně ten svátek vždy přišel spíš pro “náctileté” - ale tím se nechci nikoho dotknout. Zkrátka mně se manžel zavděčí spíš “činy” - např. když jsem nemocná, postará se o děti, vezme mě nečekaně lyžovat poté co dáme děti do školky, atd. 🙂
Mám nového přítele, tak se mě ptal jak "prožívám" Valentýn.. já na to, že každá příležitost je dobrá k oslavě :D on říkal že má nějaké známé, kde tu ženu vyloženě štvalo nějak prožívat Valentýn, tak na to jsem mu řekla že u mě nelze naštvání na nějaké překvapení očekávat :D jinak oba cestujeme dost vlakem, tak nám oběma přišla valentýnská akce od RegioJetu a jedeme do Vídně ♥
Ano, muj muz bere Valentyn jako ja, cili vubec ho to nebere 🤣 a soulozime i mimo Valentyn 😉
Nevím jak u vás, ale u nás je příležitost k sexu vždycky, ne jen na Valentýna 😃
Jinak kdysi jsem Valentýna prožívala dost, ale už asi stárnu a jde to mimo mě. S manželem jsme si koupili dárky už před týdnem (jako k Valentýnu, ale koupili bysme si je tak jako tak 😊), na Valentýna mi manžel koupí kytku, chce něco dobrýho uvařit, pustit si film,ale tím to hasne. Kdyby mi kupoval takový ty kýčovitý polštářky a plyšáky nebo knížečky, asi bych nadšená fakt nebyla 😒
To jde úplně mimo mě ( nás). Neslavime to vůbec, spíš si dáme pusu pod třešní na 1.5.❤️
Ano, můj muž to prožívá stejně jako já, nijak.
Valentýna neslavime.
Já něco dostanu, většinou mi skočí pro takový ty “pravý americký donuty” plněny bůh ví čím.:D kytku nedostavam nebo nějaký laskyplny vyznání. Já jak kdy 🫣 většinou nějaká drobnost.🙂 ale víc to neresime.🙂
Stačí jen oholit dárek a opláchnout gratulanta ne?😊😋
Ani jedno ani druhé, nepotřebujeme tenhle svátek, abysme se k sobě chovali jinak než jindy.
A teda tyhle kýče jako laskyplne vyznání a ruzovy srdíčko to je snad záležitost teenagerů ne 😃 přišlo by mi to spíš trapný 😳 🤣
Neslavime ho. Na prvního máje si dáme pusu pod třešní, když si vzpomenem.
Neslavíme, naprosto zbytečný svátek😉
neslavíme to nijak ani jeden. Vůbec. U nás v rodině to řešej jen děti (už od školky-ve školce dělaly přáníčka, teď už puberťáci sami mezi sebou), takže mám nějaké povědomí, že to je teď někdy v únoru 😅 Za našich mladejch let to nebejvalo, takovýhle novoty😂😂😂
Jakejkoliv svátek, kdy můžu dostat bonboniéru, kytku a flašku, je fajn 😅 A když nedostanu, svět se nezboří. Valentýna jsem prožívala maximálně jako pubertačka, když to sem zpoza oceánu přišlo, teď už je mi to tak nějak ajc zvaj drajc u zádi 🙂
Kdyz jsme spolu zacinali a bylo mi 20, tak mi na valentynu hodne zalezelo a chtela jsem ho slavit poradne. A taky sem si o to umela rict, takze manzel ho slavil kvuli me. Posledni 4 roky me Valentyn tankuje cim dal min, tak to ani manzel neproziva. Jen se zepta, jestli neco chci nebo chci nekam jit
Jako první rok, dva jsme si nějakou maličkost vzájemně nadělili. Ale potom jsme se nějak shodli, že to ani jeden z nás neprožívá, takže je zbytečné vymýšlet si dárky. My nejsme úplně slavící, takže Valentýn je pro nás zbytný svátek. Muž, když si vzpomene, že se to blíží, tak se přeptá, jestli to budeme nějak slavit, já mu řeknu, ať to neřeší a jsme v klidu 🤷♀️
Neprožíváme ho ani jeden a souložíme i mimo Valentýn. Vy snad souložite jen když něco slavíte?
Žádného Valentýna neslavime
To že se milujeme si říkáme každý den.
Je to duvod/zaminka k tomu, abychom si nechali pohlidat deti a mohli sami nekam vyrazit. Sex nastesti zvladame bez zaminek i normalne. Az budou alle deti vetsi a zvladnou byt nekde mimo pres noc, bude to zaminka pro to je tam vyslat a uzit si sex lip, nez jen rodicovskou rychlovku s chuvickama a naslouchanim kdo zas bude kde fnukat nebo chodit/lozit.
Kycoidni kraviny, balonky, svicicky, lapace prachu a podobna zverstva mi nesmi pres prah pri zadne prilezitosti. V tom jsme s muzem nastesti stejne zalozeni.
Dodatek: az teda na to, ze to provadime mimo samotny Valentyn. Jakoze k Valentynu, ale jiny den. Syn se rozhodl, ze se ten den podiva poprve na svet, takze primo Valentyn se pro nas bude vzdycky tocit okolo naseho broucka.
Neslavíme a letos ani ten sex na Valentýna nebude. 🖍️🤣
Neprožíváme to ani jeden - slavíme svátek normálně ( moje sestra je Valentina). Jinak je to pro nás příležitost k tomu dát si nějakou deskovku ( na těch ujíždíme a příležitostí není nikdy dost) nebo čokoládu( tu miluje manžel), ale rozhodně to nijak extra neslavíme nebo si nevyznáváme horoucí lásku.