Zeny,pryc od starosti a problemu.... Aspon na chvili.. Taky vam vas muz/partner rekne rano,co rano,ze jste krasna,ze vas miluje,ze jste to nejlepsi na svete,co ho mohlo potkat? Muj partner to dela a ja se kazde rano,byt mala jeste spi a ja muzu s ni,na to tesim. Je to uzasny. Preji vam vsem,at to tak mate taky.
Ja mám milujiciho partnera. Nejlepší chlap na světě. Jsem šťastná, ze ho mám 😍 i když vy mohl míň chrapat 😂😎❤
Me to kazdy den nerika, ale kona. Od obycejnych veci pres zasadni jako je opora. A to je pro me nej
Neříká to každý den, ale nechá mi třeba někde vzkaz, když jsem v práci, přijde mi např. z ničeho nic zpráva, že mě miluje a budu ta nejlepší maminka na světě. To potěší😍
Mě teď chlapec potěšil,když ke mě došel, dal mě pusu a řekl,že od svatby ani jednou nezalitoval,že si mě vzal (měli s chlapcama pánskou jízdu,kde ostatní to samé říct nemohli😀)
My jsme s manželem 18 let,máme čtyři děti a on se pořád chová tak krásně!! Každé ráno mám nachystanou snídani,uvařené kafe,někdy třeba na chleba kečupem nakreslí srdíčko,nosí mi květiny,jen tak, zamilované vzkazy na stole,přes den pošle nějakou romantickou nebo pikantní SMS a samozřejmě taky ta opora,stabilita,jistota,je to fakt můj nejlepší kámoš 🙂 Večer si spolu sednem,vykládáme,pořád si máme co říct 🙂 V intimnostech je velmi galantní,nezáleží mu především na sobě,ale nejdřív na mě.... no prostě vyjadřuje mi tu lásku různými způsoby prakticky každý den,ale to já mu taky. Nedokážu si představit jiného partnera,nikdy mě nenapadla sebemenší myšlenka na nevěru,nemám důvod si ztěžovat. Zároveň je to pro děti skvělý otec,který se jim věnuje,pomáhá mi...jééé,jak já ho miluju a jsem vděčná za to,že ho mám!!! Děkuji zakladatelce za toto milé téma,aspoň si člověk zase pořádně uvědomí,jaký poklad doma má a nebere to automaticky,protože bohužel taková idylka není u všech...
Mně ráno neříká nic, protože vstává když ještě spíme. Má pružnou pracovní dobu, ale vstává na brzo, aby s námi pak mohl být dřív 🙂
Už jsme spolu skoro 13 let a každý den si uvědomuju, jaké mám štěstí. Je to prostě parťák na celý život.
Manžel má rituál když je v práci napsat sms - buď na dobré ráno a přání hezkého dne s dovětkem - miluji tě, mám tě rád.. a z noční dobrou noc plus opět vyznání! Já mu odepíši ve stejném duchu a věřím, že nám to zpříjemňuje čas, kdy spolu nejsme..
My jsme se s manželem ještě více sblížili těhotenstvím. 🤰 Chodí z práce pozdě domů (cca 1h ranní), ale jde hned ke mně, obejme mě a dá pusu a pak si jde sednout na chvíli do obýváku aby měl klid a ticho (dělá číšníka u 8 let).. A každé ráno mě hezky pomazlí, než odejde opusinkuje celé bříško. Je krásné jak se těší na mrňouska a jak si mě váží jako ženu i jako budoucí matku o to víc když vidí, co pro to člověk vytrpí (ze začátku šílené nevolnosi, nyní skučím kvůli kyčlím) a i když jsem nikdy nebyla modelka, ale holka krev a mlíko a nyní jsem celá velikáááá tak přesto je rozkošný ❤
Tím, že jsme spolu vlastně 24h denně si nějak lásku pořád nevyjadřujeme, ale víme to a to nám stačí. I když je občas na zabití a já jistě taky, tak se milujem a v tomto není o čem debatovat.
Trochu občas zamrzí, že neumí vyjadřovat lásku slovně jak zde popisujete, ale co už, nemůžu chtít všechno 😉
Můj manžel mě dokazuje lásku každý den.I po více jak 15 letech se chová moc hezky,jsem pro něj pořád ta jediná a dokonalá, nejlepší.Jasně, že já si tak úžasná nepřipadám 🙂 . On je hodný, ale nenechá sebou "orat" to moc oceňuji. Jsme pořád zamilovaní ❤
Doporučuju knihu 5 jazyků lásky🙂 Manžel je zrovna typ, co než na slova je spíše na činy. Takže je hodně pozorný, rád mi nosí maličkosti, pomůže s domácností, uvaří než jde do práce, nosí mi tašky apod.🙂 A já se mu to snažím oplácet stejným druhem lásky. Ovšem já jsem více na vyjadřování slovy, naštěstí má pro to pochopení a řekne nebo i napíše něco romantického🙂 Jsme spolu šest let a každý den, kdy nejsme spolu (práce, hory/voda s chlapama apod.) si miminálně popřejeme dobré ráno i dobrou noc. A je moc hezký tady číst, že máte také takové úžasné muže. Kolikrát moje kamarádky nebo známé takové štěstí nemají a to, co si někteří chlapi dovolí, je dost smutný. Samozřejmě to mnohokrát platí i o ženách :D
Hezké, ať Vám to všem vydrží, ono nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně 😉
Ale no tak☺
@bruckner nač ten sarkasmus?😔.Jsem s manželem 12 let a pořád si připadám jak v pohadce💓,on je vážně moje životní láska,opora,kamarád a bezvadný taťka našich dětí.A to spolu ještě pracujeme🙂.Někdy bych mu sice nejradši koupila jednosměrnou jízdenku na Mars😀,ale upřímně doufam,že spolu zestárnem a budeme chodit s vnoučatama krmit holuby☺️
Jen jestli si pánové tou pozorností něco nežehlí 😀 Ne, asi je to možné, ale mě vždycky takové obskakování lezlo akorát na nervy😁 S přítelem se máme rádi, ale všeho s mírou, zakázala jsem mu i aby mi říkal miláčku😁
@bruckner Určitě nežehlí,prostě jsou takoví odjakživa a vydrželo jim to i po letech,což je moc hezké. Mi by to zase chybělo,kdybychom se spolu měli bavit třeba jen o praktických věcech,kdo nakoupí,kdo vyzvedne děti,kam o víkendu atd. Takovýma těma pozornostma a řečma se tak nějak v té lásce pořád udržujem,upevňujem a myslím,že je to i hezký vzor dětem,které vidí,jak hezky je možné žít,navzájem se mít opravdu rádi a to si i vyjadřovat,že jsme jeden druhému oporou,zároveň si sebe navzájem vážíme a tak. Ale chápu,že každý není zrovna romantický tip,aspoň tak mi to na Vás z Vašich příspěvků sedí,tím ale nemyslím nic zlého,ale je dobře,že jste se sešli dva stejně uvažující lidé se stejnými potřebami. Kdyby jeden z vás byl jako my tady a druhý smýšlel jako Vy,nedělalo by to dobrotu. Jasně,všude někdy něco přijde,ale já si vždycky vzpomenu na větu jedné paní z televize,která slavila s manželem 60. výročí svatby a ona tam řekla,že se řídí větou "Ať nad vašim hněvem slunce nezapadá". Moc se mi to líbilo a vzpomenu si na to vždycky,když se kvůli něčeho na manžela nazlobím a pak si řeknu,vždyť to jsou přece všechno jen nesmyslné maličkosti,nepodstatné drobnosti,přece si kvůli tomu nebudeme kazit den,vždyť mám tak suprovního muže,tak se přece nebudu naštvávat kvůli blbostem 🙂 a hlavně, dle oné paní,nepřenášet tu uraženost či co do druhého dne. Holky,mějte se všechny moc hezky a kéž bychom všechny s našimi muži zestárli a ve zdraví se dožili vnoučat 🙂 Pěkný den!!!