Menstruační kalendář. Poradíte aplikaci?

herousek
31. říj 2019

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda máte zkušenosti s nějakou aplikaci v mobilu na menstruaci která vypočte průměrne ovulaci a další věci.

Děkuji 😊😄

samik2008
31. říj 2019

Je jich spoustu,já mám stáhlou takovou růžovou knížečku s kytičkou🌹

lenka_tom
31. říj 2019

@herousek ovulaci ti žádná aplikace správně neukáže. To bys musela mít ukázkový cyklus, což nemá skoro nikdo. Spolehlivá je symptotermální metoda, hlavně měření bazální teploty a k zaznamenáváni údajů pak aplikace fertility friend. Jinak prima menstruační kalendář má aplikace Flo, ale jak říkám, pokud ti jde o ovulaci, je potřeba měřit bt, alespoň pár měsíců.

martaskaaa
31. říj 2019

Já už mám pár let OvuView. A Fertility friend bylo taky super, za mě asi nejpřesnější, když jsem zadávala bazální teplotu kvůli ovulaci, jen teda je v AJ.

gingerbread
31. říj 2019

@herousek Ahoj,já používám aplikaci Flo,kterou jsem kombinovala s ovulacnimi testy 🙂

beruska1889
31. říj 2019

Už pár let používám ovuView a jsem moc spokojená, takže u ní zůstanu nejspíše až do přechodu 👍😂😂

herminka
31. říj 2019

Mám WomanLog. Je fajn, ovulaci "předpoví", ale samozřejmě se na ni úplně spoléhat nedá.

klarka36
31. říj 2019

Taky uz nejaky ten rok používám ovuView a je to super....zaznamenat si můžeš skoro všechno...a pokud měříš teplotu graf ti vyznaci ovulaci....za mě velká spokojenost

kaora
1. lis 2019

Já používám "Můj kalendář" taková ta ikonka s růžovou kytičkou. Vypočítalo mi to ovulaci a já si pak každý měsíc dělala ovulační testy, abych vypozorovala přesný den kdy to mám a v aplikaci si to pak upravila 🙂 Rozdíl byl 3dny oproti aplikaci.

herousek
autor
1. lis 2019

Super děkuji za názor. 🙂