Dobrý den, chci se zeptat, mám asi posledních 6 prášků do dobrání HA a dostala jsem menstruaci, slabunkou, ale přeci jen. Chci se zeptat jestli je tohle normální nebo se mám děsit. Asi týden zpátky jsem brala antibiotika a nějak jsem si to neuvědomila a s přítelem měla normálně pohlavní styk kdy se do mě udělal. Jenže tahle antikoncepce mi při prvním platíčku dělala to že jsem měla menstruaci téměř v kuse a při druhém už vše bylo v pořádku. Momentálně se blížím ke konci 3. Platíčka.
Někde jsem se dočetla že je celkem možné i otěhotnět pokud krvácím i když bych momentálně neměla. Máte někdo nějakou podobnou zkušenost prosím?
různá síla MS je na začátku braní HA celkem normální. Než se tělo naladí na umělé hormony. Stejně tak se to projevuje, když se HA vysadí a tělo se čistí. Osobně jsem při braní HA měla MS slabou a kratičkou.
Antibiotika samozřejmě snižují funkčnost antikoncepce, ale šance otěhotnět je i tak poměrně malá. Zkus si ráno udělat test.
Já takhle přišla k synovi ATB opravdu snižují funkci HA. Doporučuji koupit test a poznáš ale může to být i jen že tělo není ještě zvykle
Jak je to s rozhodnou MS při antikoncepci nevím, každopádně pokud si dobře pamatuji, tak antibiotika snižují účinnost antikoncepce. Pokud jsi cca 10-14dni od toho sexu, tak už by to měl ukázat těhu test, ne?