Membránová obuv v létě - máte zkušenosti?

verdos
13. dub 2016

Manželovi se strašně potí nohy (+ jemu se teda nejvíce prý potí nárt...). Vzhledem k tomu, že membránová obuv odvádí vlhkost, uvažuje, zda by si neměl na léto koupit membránovou obuv. Máte někdo zkušenost? Hodí se to i na léto? (Koupil by si nějaké sportovní - je to ajťák, takže si může dovolit chodit v čem chce... ;)). Nikdy takové boty neměl, nemá s tím zkušenost a je docela škrt, takže si chce být jistý, že se to za ty prachy vyplatí... Uvítám jakékoliv komentáře.

sara84
14. dub 2016

Tezko rict, me se teda povi i v membranovych :( za me kozene lepsi...v lete v 90% nosim kozene sandaly rieker nebo demar..Pro mize by mozna byly resenim takovy ten komptomis mezi teniskou a sandalou- tenisky a nahore sitovane??

verdos
autor
14. dub 2016

@sara84 Díky moc za zkušenost. Bohužel takový typ boty náš osvědčený výrobce nemá, ale třeba časem zkusíme nějaké objevit (manžel má vysoký nárt a poměrně velkou a širokou nohu). Každopádně teda asi nemá smysl do membrány investovat...

sara84
14. dub 2016

No mozna jsem nemela stesti, ale i bund, byt pisou, ze dycha, tak jsem spocena :( takze ja zas az tak membranam nefandim, nekdo jiny muze mit jinou zkusenost. Ja se potim fakt dost a kuze a bavlna/ vlna/ len se mi osvedcily vice...

lenbenn
14. dub 2016

Pokud pouzivate plne membranove boty, musite mit take funkcni ponozky. JInak to nema vyznam. 😉