Zajímají mě takové věci.Jsem schopná se pořád dokola na to dívat a taky přemýšlet,jak je to možné,že se někdo takový narodí nebo později onemocní tak strašnou nemocí.Kamarádky mi říkají,že jsem úchylná a když jim pošlu nějaký odkaz,tak jim je z toho zle.Jsem zvědavá,jestli se tady najde nějaké spřízněná duše se kterou by jsme si o tom mohli bavit.Něco pro představu,co mám na mysli
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zajimavosti/9...
http://www.svladmel.estranky.cz/clanky/pozor/zn...
https://www.youtube.com/watch?v=Bol41gFDam4boze uz teraz mi je z toho na vracanie 😝
a to som to ani cele nedopozerala je to ludske nestastie ☹ 😒
skuli nenadchyna ma to mozno ako teba, ale tiez ma zaujimaju vselijake taketo veci, je to priserne, nepredstavitelne a zaroven zaujimave!!!
nevyhladavam to, ale vzdy si to so zaujmom pozriem a tiez rozmyslam ako sa taketo nieco moze stat!
skuli-o stromovém muži jsem četla.
a ty poslední 3 příspěvky,tak to je drsný.
Nevím,pořád přemýšlím,kde ,jak ,proč 😕
proc na zvraceni...?je to smutne, ze se to deje, ale na zvraceni to rozhodne neni... 😅 se podivej na autonehody jak ty lide jsou znetvoreni to je kolikrat na zvraceni... 😝
Skuli, ty seš ale divná 😀
Přidávám ze své sbírky 😉 - panoptikum zrůd podle kategorií....
http://www.phreeque.com/
mě tedy spíše zajímá, jaké motivy může mít člověk, který se zaobírá takovýmto způsobem lidským neštěstím. 😔
skuli tos nezalozila dobre tema, te tady za chvilu ukamenuji... 😀
tvarohacek-nás to jen zajímá,proč se tohle stává 😕
Je to smutný, že se vůbec něco takového stane.Když jsem chodila do kojeňáku na praxi, byl tam chlapeček s hydrocefalem.Asi 5měsíců a hlavu měl mnohokrát větší než tělíčko.Maminka ho moc chtěla, ale po porodu se ho zřekla.Čekalo se, až umře...
Je to smutný, ale člověk alespoń vidí, jaké má štěstí, že má zdravou rodinu...
a netěžíme na tom 😠
skuli nie si uchylna, len si trochu viac zvedava a dokazes sa pozerat na ludske nestasti etrocha inak oko mnoho inych dookola....
nie je to na odsudzovanie., preco , takyto ludia su medzi nami , je to naozaj nestastie, pre takychto ludi.....
a ty zase le rozmyslas preco sa im to stalo.. nezabavas sa na tom to by bolo uchylne... 😉
samozrejem pre taku novo mamicku to musi byt drasticke.....
Houby zajímá, chcete se prostě podívat a užívat si ten pocit odporu 🙂.
Nemusíte se bát, že jste úchylové, lidské anomálie vždy přitahovaly pozornost, co je svět světem, je v tom normální zvědavost a fascinace. Zrůdy se často přidávaly k cirkusům a putovaly se svojí šou od města k městu. Taky je na světě spousta muzeí. Ano, je to trochu povrchní zábava, ale nikomu neublíží 🙂
je to kruté,ale taký je život.nie je na škodu si to pozriet, aspon si človek začne vážit zdravie a nebude sa trápit malichernostami.
nevedela som to dopozerat do konca,nemam na to zaludok a je to nieco hrozne a smutne!!!boze ako som len rada,ze sebastianko je zdravy!a clovek si to uvedomi az ked uvidi nieco take!
zuzka1.-Ano,je to příšerné a někdy nepochopitelné.
tvarohacek-Motivy nejsou žádné.Jsem prostě jedna z mála,kterým nevadí se na to dívat.Nemysli si,že z toho mám nějakou radost.Zajímá mě,jestli se ten člověk vyléčil,co způsobilo jeho onemocnění,jestli tomu mohl předejít...Je to život.Lidi se nerodí všichni zdrávi a nemají všichni jednu hlavu,dvě ruce a dvě nohy.Někdy je úžasné sledovat,jak se ten člověk se svým osudem dokáže smířit a dělá věci,které by zdravý člověk nedokázal.
cumacek-Ano,přesně tak.Člověk si pak uvědomuje,jaké má štěstí že je zdravý on a všichni okolo něho.Není pravidlem porodit zdravé,normální dítě.Někdo má hold smůlu.
minea-Žáden pocit odporu si neužívám.
Toto jsou úžasné holčiny,které se narodily s jedním tělem.Mají dvě hlavy a každá z těch hlav jinak uvažuje.
pri niecom takom som fakt rada ze moje deti su zdrave .
me teda neprijde,ze bych mela bejt uchylna kdyz se na tohle divam 😝 to moje svagrova radoby putka jemnoucka holka nam poslala jako prvni odkaz na rozzlobenemuze.com myslim a tam sou nechutarny jak prase..ja znam jeste jednu stranku kde je sama hruza a to sem davat nebudu ,ale pokud se to deje proc pred tim zavirat oci..me taky nektere veci zajimaji z toho pohledu,ze se kuknu a neresim to anebo to resim a ukazu dal,ale prijde mi to normalni se kuknout
Mňa to tiež zaujíma, pretože sú to ľudia a často sa na to zabúda.. a možno práve preto, že sa na nich iní nedokážu pozerať, sú zo spoločnosti vyradení... no a navyše aj "vďaka" nešťastiu iných si dokážem vážiť svoje šťastie a je neskutočné, akú silu majú v sebe ľudia, ktorí sa s takýmto postihnutím musia každý deň pasovať.
jezisi vy jste taky dulezite zase.... 😅 😅 😅 😅
skuli taky koukam na tyhle veci na youtube a nemyslim si, ze jsem nejak divna jen proto, ze me zajima, co se deje ve svete,,,
ale jses divna emi jses 😀 😀 😀
Júú.. tie kočky sú úžasné 😀 už som o nich pozerala reportáž, keď boli menšie, ale toto sú už veľké baby 😀
api..diky...😀 ja chtela byt vzdycky neobycejna...😀 ale je dobre vedet, ze na to nekoukam sama...😀 (stejne je mi u toho zle a vetsinu casu mam privrene oci...😀 )
ja taky zaviram oci a jak Skopkova rozdelam nenapadne prsty aspon 😀 😀 😀
ted si pritel myslel, ze jsem se poblila do postele..jsem si drzela pusu u toho cloveka s obrovskou hlavou....jak se tvaril...😀 😀 😀
😀 😀 😀
aponchie -Švagrová se pěkně vybarvila 😀
bihan-Právě.Oni si to nevybrali,že se narodí postižení a kdyby každý o nich říkal fuj,tak by žít nemohli vůbec.
emamamamu-Vítej mezi úchyláky 😀
Já tak před 2 roky hledala všechno možné o Progérii.To je teda fakt strašně zajímavá nemoc ☹
skuli tvoje diskuze me vzdycky zaujmou...mas na to talent...😀 ja ted hledam jedno vieo, ale nemuzu si vzpomenout ani jedno klicove slovo... 😔
anebo ta holcicka chobotnicka, ona je takova kraaasnaaaa
😔
tak toto nie ☹