Ahoj holky, jdu se tady vypsat a možná mi dá někdo i nějakou dobrou radu. Bydlíme s mužem a našimi dětmi v rodinném domě kousek od většího města. Jsme slepena rodinka, jelikož oba už máme jedno manželství za sebou. Tenhle dům byl původně od manželovi první ženy, kterou ale vyplatil a sám tu zůstal. Po mem nastěhovani sem tu začalo peklo..je evidentní ,ze sousedi stále drží jako by s manželovou bývalou ženou,její rodiče bydlí kousek od nás..Udivuje mě jak můžou byt lidi tak zlí, máme kolem sebe tri sousedy..jeden na nás neustále řve z okna, když si děti hrajou na naši zahradě ať jsou zticha,ze oni chtějí mít klid, další zase ze nás pes moc steka, nadávají mu sprosté atd..vrchol všeho soused kterému vadi, ze parkujeme kousek od jeho parkovaciho místa a ze si ti o vyfotil..Já nevím jestli tohle někdy někdo zažil, to je fakt normální, ze jdou lidi takhle zlí? Nebo je to zavist..už jsem z toho hrozne unavena a kez bych se nad to uměla povznést..
@baja8 Rodice koupili dum, ale mel spolecny vjezd se sousedem ( puvodne jedna zahrada otec a syn). Vjezd a kus prijezdove cesty byl na nasem pozemku. 5 let trvalo, nez rodice dosahli toho, ze si soused udelal vlastni vjezd a nasi plot. Kolikrat u toho asistovala policie a pod. Vrchol byl, kdyz si sousedka lehla do vjezdu a kricela, at ji tatka prejede. Pritom volala polici a na celou vesnici. Policie zjistila, ze lezi na nasem pozemku a nic se nestalo, krome hromady sprostych slov. Trvalo to X let. Meli jsme oslavu a soused sel pracovat s cirkulou, sekat zahradu cokoli hlucneho.Ted je soused mrtvy, pani na velky dum sama a je jako milius.
Ja bych se jich zkusila zeptat, co s vami maji za problem.
Ano zazivame takové lidi již pár let. Cakla celá vesnice. Děje se to.
Ach jo to je strasne, bych tomu nevěřila, kdybych to sama nezažila. Když je cakly jeden soused, tak se to dá ještě trochu pochopit, ale když jich je víc, tak to už není náhoda..zavist a zloba..a ani neumějí jednat jako normální lidi ,ale hulákají na nás z okna..
@biedronka10 No a jak jste schopni to skousnout? Já už jiné řešení než stěhování nevidím..u nás už nepomuze ani vysoký betonový plot.
@baja8 Zkusit si s nimi promluvit a jestli to nepomůže řešit jinak. Nahrávat,když na vás řvou, když jsou hnusní, i takové chování je ve společnosti nepřípustné. Kdyby se takto chovali děti v kolektivu mnozí by mluvili už o šikaně 🤔🤷 Rozhodně jim dát v klidu a jasně najevo, že se k vám takto chovat nebudou jinak to budete řešit.
a jinak pokud nepomůže, klidně jim oznámit že jestli s vámi mají problém a nedokáží vás respektovat a chovat se slušně, barák pronajmete klidně nepřizpůsobivým a budete bydlet jinde. Třeba se zaleknout a dají aspoň pokoj 🤣🤔🤣
Ano, jsou bohuzel taci lide. A je jich hodne. My mame takovou zkusenost, ze jsme si koupili vysneny byt v bytovce i se zahradkou a zacali rekonstruovat. Nikdo nas tam nepoznal,tak jsme tam meli par nesmyslnych udani. A domovnice, co si hrala s nama na strasne velkou kamaradku, o tom vedela, ale delala hloupou, ze ona o nicem nevi, kdo to mohl poslat, pritom lidi chodili za ni. Vam to reknou sousedi aspon do oci, nebo zarvou z okna, na nas volali anonymne policajty,apod. Clovek jenom vidi, jak se hybou zaclony a toci zaluzie, jak lidi slidi..No ubohe. A pritom o patro vis taky rekonstruovali a jim nikdo nerekl ani pul slova,protoze tam uz dlouhe roky bydli. A delali tam daleko vetsi neporadek a rachot, jak my. Oni mohli material kdekoliv nechat lezet, zednici parkovat,kde chteli a zbijet a vrtat cely den,ale u nas jim vsechno vadi..My kdyz jsme nosili odpad do auta, tak stal jeden soused vzdy u popelnic a kontroloval, jestli to tam nahodou nehazem, teda on delal, ze tam jakoze kouri...Stale premyslime,ze az dodelame rekonstrukci, co dal? Hlavne i kvuli detem a skole. Do toho bytu chodime se sevrenym zaludkem, kdo koho zase na nas zavola. Tesili jsme se,ze jsou tam same mlade rodiny, sami mame deti, ale ze se k nam tak zachovaji, pritom hodne z nich taky rekonstruovalo. Nasi rodice rikaji, ze mame vydrzet, ze se vztahy zlepsi, az se tam nastehujem, no nezbyva nez doufat. Ja si myslim,ze je to hlavne i zavist, vlastni frustrace a celkove nuda u tech lidi... Ano je to smutne, ale lide jsou taci. Tobe zbyva jedine, ze bud si na tebe po case sousedi zvyknou anebo se budete muset odstehovat. A hlavne bych si s nima asi promluvila, ze proc jim to vsechno az tak strasne vadi? Jestli v tom neni nejaka "masaz" ze strany od ex a jeji rodiny, protoze to je asi ta trefa "do cerneho". Nebudete prvni ani posledni. Tohle resila i moje kamaradka s ex od manzela, taky se k nemu pristehovala, ale dum nakonec po trech letech prodali a postavili si svuj novy ve vedlejsim meste a maji klid. A ex uz prestala otravovat. Moje sestra bydli na vesnici, vedle ni si koupila nejaka mlada rodina z Prahy stary dum, ze si ho zrekonstruuji, a sousedi jim delali takove naschvali, ze to nestihli ani zrekonstruovat a za rok se odstehovali. Pritom barak tam stal roky prazdny..Silene,ze? Ja nevim, co ti lidi tim sleduji. A vubec neni pravda, ze jen stari maji problemy, praveze mne prijde, mladi jsou daleko vic drzejsi a sprostejsi a na vsechno volaji pravnika 😤😲😬
@baja8 napíšu zprávu
To s temi neprizpusobivymi je super napad, toho by se mohli zaleknout. Treba si je tam i pozvete jako ze se jdou uz podivat 😉
ne nadarmo se rika, ze barak si vyberes, sousedy ne... bud to zkousnete nebo prodejte a jdete jinam... jine reseni to nema, lidi nezmenite☹