Ahoj holky,nechala jsem si od pani co měla inz.na netu že peče upect dort. Byl krásně nazdobený,rozkrojila jsem ho a těsto uplně syrové. Nedá se jíst. Psala jsem pani a ta nereaguje ,co stím?
Aha to je blbé takže máte jen e mail ☹
a kde na internetu to bylo?
Pošli mi její telefonní číslo a email do IP, zkusím ti něco zjistit víc.
Víte co mě štve nejvíc,kdyby to uznala no tak budiž třeba se ji to stalo nechtě a vrátila by aspon část.Ale když nereaguje tak to vypada jako by vědela co prodává ☹(
Já taky peču a kdybych měla dort syrový, tak bych to viděla při plnění, to je logické. Paní bych ho omlátila o hlavu. Neznáš její jméno? Na netu třeba zjistíš adresu...
Nemůžeš ho vyfotit a dát sem foto? Zajímalo by mě jak vypadá navlhlý korpus od krému... Pokud je dort čerstvý, tak by neměl hned navlhnout snad, neeeee...
Tak mi psala že mi vráti kč na učet ale ten ja nemam. Že pry odjela s čb a už se nevratí.
@zuzinka2312 Jmeno znam adr.tam není. Psala že navlhl ale to je blbost. Pekla ho navic prý dnes
Kdyby ho pekla dnes, tak by nenavlh. Maximálně z marmelády, kdyby tam dala moc tekutou...
Zuzinko,marmelada tam neni
🙂 aha, tak to potom nevím... krémem to určitě není - teda dle mě. Každopádně žádej penízky zpět, ať ti je pošle třeba složenkou, ale trvej na tom... hodně štěstí 😉
Tak sem ji psala že manžel pro kč kamkoliv dojede a ona najednou obrátila a že mam dort vyhodit a že mi kč donese.Ani ho nechce vidět.
Jo jo donesla je ale vyhrožovala jsem všim možnym.Musim říct že se cítim dost blbě přitom jsem v právu ale takové dohady nesnášim
Holky děkuju za rady a vyslechnutí. Už mam pro příšte ponaučení že nebudu chtít upect dort od cizích nevyzkoušených lidí. Já jsem si taky nechala kdysi pect dort od pani na mateřské ale ten byl super.Bohužel se mi odstěhovala.
No pokud bydlí blízko tak jí ho doject vrátit to je síla tedy 😠 😠