Ahoj,
zajimalo by me, kolik a jak casto jsou na vasem jidelnicku uzeniny.Pripadne jake.A kdypak ochutnalo vase ditko nejaky parecek apod.?Z meho okoli vim, ze obzvlast babicky s dedecky si na parky a ruzne "suncicky" potrpi 😕
Mne chutna asi jenom detska sunka...Pry by mela byt nejaka kvalitnejsi, min soli a tak...
manzel ji jedine sunku od kosti, ja jim normalni sunky, rada mam herkules a chorizo. Male davam do jidla obcas sunku detskou. Parky kupujem jen ty v plechovce, jsou proste dokonaly...
Tak u nás jsou uzeniny téměř každý den. Mě nejvíc chutná šunka z Globusu a nebo dětská šunka. Ovšem občas mě přepadne chuť i na herkules nebo poličan. Přítel jí uzeniny ještě víc, ovšem ten je více vybíravý, nejradši by denně uherák 😠 Párky taky dost kupujem, přítel si přál k Vánocům hot dogovač a moje máma mu to bohužel splnila, takže teď jí pořád párky v rohlíku.
Klobásky taky můžem oba, vždycky si uděláme obložený talíř, pěkně s olivama, balkánský sýr apod.
Moje dítko ještě nejí, ale vim určitě, že mu budu kupovat maximálně tu dětskou šunku. Rozhodně se mi nelíbí ty dítka s párkem v ruce a pneumatikou v pase 😉
manzel je kuchar a ma kontakty na ty nejlepsi dodavatele takze uzeniny a maso beru zasadne od nej pac vim ze je cerstve kvalitni a hlavne neni krehcene!to je nejvetsi hnus rozpada se to ble 😝 .jinak mala ji asi 3xdo tydne na rohlik sunku neni slana je vytecna spise trosku vodnatejsi.ja mam rada suche salamky nebo moravske uzene manzovi to je jedno hlavne moc 😀 spek dostavame od mamky vyuzeny na zaklad svickove a na halucky uzasne naprosto.sadlo mam dve sklenice permanentne pac mi chuti na chleba obcas nebo do buchet lepsi jak maslo a olej atd.jinak malicka ji parky jen javoricke nebo teleci proste ty lepsi a to asi 1xtydne a zacala sem ji je davat kolem 2roku obcas.ji je s kecupem a zasadne bez peciva 😠 .jinak jednou sme sli od manzela z prace nesla sem si anglickou slaninu dva tluste platy a mala rvala ze to chce a chce a chce tak sem ji dala kousnout ze to treba nebude a ona jo normalne sezrala celej platek nez sme dosli domu sem to skryvala pred lidim apac vim jak umej byt hnusni a nadavat ze to se prece nesmi a jine kecy.jinak manza a ja jime uzeniny asi2xtydne
jeste mam rada salam Fort nebo jak, maji ho asi jen v Plusu,a je to jako herkules obalenej v pepri, mnaaaaaaaam
Já mám z uzenin nejraději Křemešník,Váhalovu slaninu a Šunkové koleno.
Manžel si potrpí na Angl.slaninu,kuř.šunky a jemné párky z Glóbu.
Co se týče Adama,tak mu začnu od roka dělat obložené chlebíky se šunk.kolenem nebo s drůb.šunkou. 😵
Jednou za cas (tak za ctvrt roku) me popadne strasna chut na vysocinu s cerstvym krupavym rohlikem, a k tomu vyhradne Pepsi. 🙂 To pak snim klidne tri nebo ctyri rohliky 😀
Já miluju lovecký,šunku dětskou,poličan...na párky moc nejsme,kdyžtak klobásky,ale to tak 2x do měsíce..
Dobrý den,
velmi Vás prosím o vyplnění následujícího dotazníku k mé diplomové práci na téma Faktory prodejnosti masných výrobků. Vyplnění dotazníku Vám zabere 5 - 10 minut.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNypk...
Předem děkuji za Vás čas.
Já to nejim vůbec a syn 2,5 r taky ne. U nás jí uzeniny jen muž, tak asi 3x týdně nějakou klobásku nebo tlačenku. 🙂
@womann Syn ochutnal poprvi ve Španělsku chorizo a docela mu zachutnalo tak si jednou za čas objednáme nějaký ten balíček přímo ze Španělska tady https://www.eltorno.cz/chorizo-jamon a k tomu ještě nějaké to víno. Jinak doma snídaně většinou rohlík se šunkou. Nebo třeba tousty se šunkou a kečupem ty taky synovi chutnají.
U nás párky klobásy jsme v poslední době uplně vypustili, manža jí jen "točák" s cibulí, kupuji vysočinu salám manžovi do svačiny a šunku, když mám v plánu toustíky k večeři, jinak mi příjdou všechny šunky hrozně slaný 😝 a ještě jsem v mém okolí nenarazila na tu správnou... já osobně jsem víc sýrová, takže v uzeninkách moc nejedu...malá je na mlíku,ale tátuv točák s octem by si prý dala 😀 😎 😉