Ahoj holky, tak ruzne mi vychazeji slabe pozitivni testiky a ms necekam dnes.. Rada bych si to nejak zkratila, jelikoz nikdy nemeskam, tak pokud se dnes nedockam, nejspis se nedockam celych 9 mesicu 🙂 Rada bych sdilela radosti i starosti s carkama a vubec s nadchazejicim jinym stavem, budu rada, pokud nekdo bude mit cas, jen tak pokecat 🙂
Ahoj,já se pridam... 🙂 uz mám tedy silnější carecky ale do MS mám ještě 5 dni 🙂
Já chtěla až tak ve středu, ale když to nevydržím ráno a něco tam bude.... 🙂
Normálně je to vidět líp..🙂 na tý fotce blbě...
Holky záleží na testu. Tyhle jsou dělané ráno 28.10.,31.10. a 30.12.2015 Ty předešlé neukazovaly vůbec nic,ale já jsem to cítila 🙂 23.10.jsem si zaplatila krevní testy a vyšla mi hodnota 9,konzultace s lékařem vypadala následovně: to bude chyba laboratoře. Za týden jsem přišla,že ms stále nikde a jen co se podíval na ultrazvuk tak řekl: ale fakt že jo! Bylo to 2.11.a byl to nejkrásnější dárek k narozeninám 🙂 Otěhotněla jsem kolem 10.10.,takže čekáme malého Stydlinka, který nás potřeboval napínat 🙂
@ammy001 Snad ne a já se snad přidám.. 🙂 Každý to má jinak a já si vážím toho, že se vše podařilo tak brzy. Jiné holky (ženy) to mají komlikované, s nervy. Soucítím, ale jsem ráda, že to není můj případ. Přišla jsem na těhu v podstatě dva týdny od našeho rozhodnutí. Je to krásný a snad bude i dál.
A tady carky z dneska.. 🙂 prvni delany v 5 rano a ty zbyle dva delane
asi v 11 dopoledne 🙂