Ahoj všem. Asi se to nehodí tématicky mezi miminka a těhotenství, ale jak je tu nový rok, jsem třicítce zas o krok blíž. A kolem sebe pozoruji, že drtivá většina mých vrstevnic je už vdaná s dětmi nebo děti budou brzy mít. A já s nikým nebyla na rande x let. Prostě jsem nenašla toho pravého. Na pilu netlačím, ale uvědomuju si, že mi léta utíkají a za posledních 10 let se prakticky nic nezměnilo. Pár chlapů jsem samozřejmě potkala, ale každému šlo o to mě dostat do postele a vážným vztahem mi tak akorát mazali med kolem huby, abych svolila. Byla jsem hloupá. Svojí zdrženlivostí ale nemaji zájem taky. Asi je chyba ve mně, že každá má kolem má nějaký vztah, jen já nic. Nejhorší je to na rodinných setkáních s otázkami, kdy budu mít děti. Jak asi, když nemám ani s kým. Mrzí mě to. Nemyslim si, že bych byla ošklivá nebo neměla co nabídnout
@95newmommy2020 Tak to je hezký. Přeji vám to. Akorát se tak nějak přistihuji, že asi svým způsobem závidím
@elespe999 jako jó, byla, už nějakou dobu. A krátce po třicítce jsem z manželství odešla. Takže ne vždy je život růžový. A teprve ve 36 jsem našla svou lásku. ♥ Ono když pak najdeš to ONO, tak je úplně vedlejší kolik let si člověk počkal a jakým trápením prošel - pak už ví proč ... ♥
@elespe999 Myslím, ze není kam spěchat. Manželství je objektivně celkem nuda a závazek. Já bych užívala svobody. Času dost. 🙂
Svobodná chce být vdaná, vdaná chce být svobodná..😂 jsem vdaná ..😂
Já se vdávala ve 24. Teď mi bude 28 a máme dvě děti.
Vím, že pro spoustu lidi je manželství jenom papír, ale uprimne? Já miluju bejt vdaná. Protože sem si vzala toho nejlepšího chlapa na světě. A je to proste cely jiný, než když jsme spolu “jenom” chodili.
Zakladatelce bych poradila jedine - nehroutit se z toho. Ten správný dřív nebo později určitě přijde. ♥️
@elespe999 Jo, vdávala jsem se v 25. Ale lituju toho, myslím si že teď po třicítce bych si to víc užila.
Já to stihla ve 29, chlapovi sem říkala,že se chci do 30 vdát. 😂 Jsme spolu už 12 let a 2 měsíce manželé a druhé dítě na cestě. Dítě ho přesvědčilo, že je už čas. A když chodíte s dítětem po doktorech oslovují vás jako to dítě takže sem si dřív na to příjmení i zvykla.
@elespe999 ahoj, no, já byla už před třicítkou rozvedená 😄 resp. bylo mi 24, když jsem se rozvedla... Utekla jsem z domaciho násilí (no jo, mladá a blbá 😄 ), ale mám z manželství teď 15ti letou slečnu. Teď jsme přes rok s partnerem a chceme miminko. Nebyla jsem mezitím sama, ale mám za sebou čtyři podstatné vztahy, které mě nějak formovaly. Bude mi letos 37 a řeknu Ti pár postřehů: na seznamkach se dá najít životní partner, hodně mych přátel se takhle "našlo". Vyzkoušela jsem i akce pro nezadane, kde Tě při seznamování spojuje společná aktivita (výlet, paddleboard, úniková hra, pub kvíz, atd) a není to takové nucené jako třeba speed dating. No, já se vždycky seznámila teda jinak, než přes tohle, ale jsou to možnosti, jak se seznámit. Pak si taky dej, ideálně na papír, koho vlastně hledáš: co určitě musí mít, co sneses (může být rozvedený, mít dítě, ATP), jaký má vztah k rodině a k penězům... Prostě všechno piš, co Tě napadne. Přijde mi, že prostě teď trochu fnukas (omlouvám se za upřímnost) s rukama v klíně a tam venku Ti život utíká a vlastně úplně nevíš. Zamerujes se sice na sebe, ale trochu nešťastným způsobem. Zkrátka: podnikej aktivní kroky ke změně v životě: pracuj na sobě, vyzkoušej nové věci, studuj třeba nějaký kurz. Tím se zabavis v mezičase při aktivním seznamování a třeba v novém prostředí bude ten pan Dokonalý. Chlapi mají rádi, když má žena své koníčky, svůj čas pro sebe. Jo a nehledej svatý gral: chlapi prdej, pijou pivo, cumej na hokej a řvou u toho, jak kdyby lovili mamuta (je to vlastně jina forma pravěkého vyžití), jsou taky občas hrubý, jsou zmatený z emocí, nejsou zvyklý mluvit, neviděli své otce pomáhat doma... Toho pravého poznáš tak, že s tímhle umí pracovat, jako ve smyslu, že když neumí mluvit o emocích, tak to dá najevo třeba jinak anebo když ho pozadas o pomoc, tak Ti pomůže. Jsem teď nemocná a partner dělá všechno: uklízí, vaří (to z duše nesnáší, ale dneska vystřihl pstruha na másle), odvezl mě k lékaři, můžu před ním brečet, být emotivní, usoplená a přesto mě obejme a uvaří mi čaj. Jo má chyby - viz nahoře a plus tvrdohlavost a občas je obhroublý (prostě kvakne něco ne úplně vhodně).. ale holt je to chlap a jiného bych nechtěla 🤷🏼♀️ No, přemýšlej o tom... Mám toho za sebou hodně a partner přišel ve chvíli, kdy jsem si to srovnala v sobě: koho určitě nechci, ale hlavně, koho vedle sebe chci. Držím palce.
Svatba ve 24 letech , v 34 letech rozvod , v 39 druhá svatba . A ta zatím trvá . Chodíš někam ven , mezi lidi ? Nějaký koníček , kde se vyskytují i chlapi ? Případně chod na fotbal , hokej , atd … záleží dle tvých preferencí . Mmch , druhého manžela jsem poznala na seznamce , takže ani tohle nezatracuj .
Do 40 casu dost...takovych 30 letych svobodnych ci nestastastnych matek je tu milion...ono to prijde!!!
Já se vdavala ve 29 po 9.mesicni známosti. A ne ze bych nemilovala svého muže a svého syna, ale zas tak není o co stat 😂😂😂
Tak já jsem s chlapem od 17 let....než jsem se s ním vdala, trvalo to dalších 9 let (ve 26) a jen z důvodu, že jsem řekla, že jestli někdy bude dítě, tak se bude jmenovat (příjmením) po mě.......tak už asi pochopil 😀 Jinak bych asi nebyla vdaná doteď, nevím, ale už neřeším. Každopádně nevěš hlavu, ale jak tu jedna napsala...neseď na zadku a zkus nějakou seznamku nebo prostě nějaká akce....turistický oddíl jestli ráda les, hory, procházky....diskotéky (jsou třeba u nás schválně "pouze pro ročníky do roku 2000"), sauna, otužováci, prostě něco co Tě baví - nějaká aktivita, tak najít sdružení...víš jak to myslím. On bohužel nikdo na dveře nezaklepe no 🙂
@elespe999 vdala jsem se ve 29 letech, s jednim ditkem na krku a vztah predtim byl 6 let. Ted uz jsme spolu nejakych 13 let. Jo a mimochodem, manzela jsem nechtela, jsem ho chtela jen osu.at, protoze co jinyho s namachrovanym zajicem 🤣🙈 takze ani takove vztahy nezatracuj a proste si uzivej 😉
@volodka162 Hodně cestuju a lidí potkám denně stovky. Příležitostí mám dost a chlapům se líbím, ale později zjistim, že leda tak na sex. A to i když s nimi ten sex nemám. A když mám, skončí to stejně. Každý z nich mi tvrdí, že se chtějí usadit, nejlíp se mnou, protože si rozumime a za měsíc zjistim, že mi ve všem lhal.
@95newmommy2020 manželství je takové, jaké si ho uděláte 😉 může to být nuda a nemusí.
@journals To zas jo, my jsme oba dost nudní, takže se to dalo čekat. 😄
@elespe999 Jestli je to tak jak jsi naposledy napsala, zkusila bych opravdu nějakou "dobrou" seznamku a opravdu tam napsala to co jsi napsala tady - samosebou trochu jemněji, ale upřímně. Co chceš, jak to vidíš...děti, manželství, cestování, sportovní aktivity, sex?, co já vím co se píše ( nikdy jsem to nepsala...). 😀
@elespe999 Je mi čerstvých 30. S manželem jsem 10 let, po 5 letech vztahu byla svatba a máme 2 letou slečnu.
Tenkrát jsem se rozešla s expřítelem a řekla si, že chlapy a závazky nechci nějaký čas ani vidět. Manžel měl být sex na jednu noc a dopracovali jsme to až sem.
Nikdy nevíš, kde na něj narazíš. 😉
@unabashed Občas mám taky chvíle, kdy moje sebevědomí dostává na frak, ale jinak si právě myslím, že narozdíl od průměru mám co nabídnout. Cestuji po celém světě, práci v zahraničí, jsem denně v kontaktu s cizinci, ale je to pořád samé dokola. Libíme se sobě navzájem, tvrdí, že se chce usadit a pak zjistím, že lže, je ženatý nebo mě ze dne na den ignoruje. Stejně jako poslední chlap, do kterého jsem se zamilovala.
Já se vdala ve 23 letech, ale je tím, ze manžel je o 12 let starší. Chodili jsme spolu 3 roky a on chtěl dítě, já dítě nechtěla dokud nebudu vdaná. Tak jsem se vdala brzy. Jinak kdyby byl manžel vrstevnik, tak se vdavam a mám děti až tak v 32-38 letech. Tak jsem to původně zamyslela.