Jsem trochu nešťastná. Jak a kde narazit na prima kluka?

melykely
29. zář 2021

Dobrý den, je mi 24 let a pořád nemůžu narazit na nějakého prima kluka. Měl i velmi špatné zkušenosti, jak ze seznamky anebo z reálu. Chodím na VŠ, to je humanitní VŠ, tam to nelze. Na SŠ jsem vůbec neměla dobrý kolektiv, abych skrz ně mohla poznat jiné lidi. Ptala jsem se i kamarádek, buď nikoho nemají anebo o nikom vhodném neví. Ve volnu chodím do posilovny, ale tam to moc nadějně přes ty frajirky nevypadá. V MHD to už je úplně marné, každý kouká do mobilu.
Tak jsem např. šla na výstavu (všude staří lidé nebo Japonci), na psí festival (rodiny s dětmi), na hudebním festivalu všichni koukali jen na pódium na dalším festivalu byli všichni ve skupinkách.
Nevím, co byste mi doporučily?

hotblood
29. zář 2021

@melykely Sklidit se. Jsi mladá. Láska přijde. Kolikrát máme budoucího partnera blízko a ani o tom nevíme.

melykely
autor
29. zář 2021

@hotblood děkuji Vám moc za příspěvek. Právě mi přijde, že kluci v mém věku se buď nechtějí vázat (velmi časté) anebo ten kdo se mi líbí, tak zjistim, že je už zadaný.

kapii
29. zář 2021

@melykely nehledat, prostě se bavit. Dělat co tě baví, chodit tam, kde tě to zajímá, protože tě to zajímá,ne s cílem někoho potkat. Lidi co moc touží někoho najít, tak to ze sebe vyzařují a nepůsobí pak uvolněně, což může naopak potencionální protějšky odradit. Jsi mladá, užívej si života, přátel, zájmů, nezavírej se doma a on si tě najde sám.

melykely
autor
29. zář 2021

@kapii děkuji Vám moc

klokanka31
Autor odpověď smazal
Zobraz
zuzaaaaa
29. zář 2021

@melykely ja se s muzem poznala v posilce a taky vypadal jak frajirek. Tak to zkus jeste obhlidnout 😀 a jinak jsi mlada, on se jednou objevi, neboj.

melykely
autor
29. zář 2021

@zuzaaaaa děkuji i Vám za milý příspěvek

pampeliska1313
29. zář 2021

Toho svýho jsem našla ve škole. Ale ze zkušenosti - přijde to. Bude to možná ještě trvat, ale bude. Vždycky když jsem někoho hledala, nebyl to ten pravej.🙂

janule0123
29. zář 2021

@melykely humanitní vs je široký pojem … jestli budeš mít uplatnění ve firmě … tak v práci třeba někoho potkas .. pokud to nebude spis obor kde pracuji z většiny ženy .. ani ti nebudu říkat co nám radila učitelka na střední …😂😑jinak za mě netlacit na pilu… starat se a investovat do sebe.. za a) si to zaslouzis b) pak už nebude tolik prostoru c) budeš zajímavější … lip to teda jde až v praci 😂 pánové jsou lovci a potřebuji mít pocit, ze tě vybojovali … takže přístup potřebuji někoho najít má vesměs opačný efekt ..ja nasla manžela kousek před 30 … 🤩nasla … měla jsem ho nejakou dobu vedle sebe 😂a to jsem měla pocit, ze všichni normální jsou už oženěni a budu čekat na první rozvedené 😂

rejalin
29. zář 2021

Nedá mi to, abych se nezeptala, proč to na humanitní VŠ nejde? 😁 (Já studovala sociální práci, je fakt, že kluků tam moc nebylo, ale ten jeden.. 😀😍). Jinak seš mladá, nemáš kam pospíchat, tak bych to nechala plynout. Užívej si, buď aktivní, zkoušej nové věci, bav se a ono to přijde 🙂
Btw znám pár prima kluků, vozíčkářů, kdyby byl zájem 😀

zirafka11
29. zář 2021

Podnikej věci co te baví sama. Já na jedné zájezdové dovolené zmínila svůj koníček, průvodce se chytil, ze má kamaráda se stejným koníčkem a “donutil” mě mu napsat. Teď s nim mám 2letou dcerku 🙂

rnika
29. zář 2021

@melykely Zkus na to nemyslet... ono to přijde samo. Já manžela potkala sice přes seznamku, ale v tu chvíli jsem vážný vztah nechtela a nakonec už jsme spolu 9let. Jinak my potřebujeme udat manželova brachu, ale je mu o 10let víc. Jinak teda taky hodí jen do posilovny a diví se, že nikoho nepotkal.

daasqua
29. zář 2021

Já manžela našla na seznamce... jsme spolu 11 let, 2 děti 🙂 Vysortovala jsem to tam, udělala si "analytickou" tabulku, pozvala 5 kandidátů a ukázalo se časem. Hodně známých si našlo partnera (a založilo rodinu) až po 32 letech (nebo 35). Jedna kamarádka (vzhled i postava modelky, VŠ a super práce) nemůže toho pravého najít doteď (33). Po třicítce už je to hodně probrané a jsou spíš ti rozvedení nebo "zbytek". Takže je to tak i tak - nemusí se spěchat, ale na druhou stranu by se spěchat mělo, aby někdo "zbyl"... Zajímavé je, že celkem dost z mého okolí má cizince nebo o dost staršího (min o 10 let, spíš o 15).

klokanka31
29. zář 2021

@melykely Ona si tě láska najde až ji nebudeš čekat 🙂 my s manželem se potkali na seznamce. Já už v té době nic nehrotila, protože jsem se setkala se spoustou chlapů ze seznamky, a nic z toho nebylo. Řekla jsem si že si s tímhle klukem aspoň užiju a pošlu ho dál, ale nějak jezdil dál a dál, a už budeme spolu 10 let, z toho 8 let manželé. A máme 16 měsíční dcerku 🙂 takže ani ty seznamky bych nezatracovala 😉

melykely
autor
29. zář 2021

@rejalin Studuji Filozofickou fakultu UK a bída no. Obor veřejná správa - holky, budoucí úřednická práce

melykely
autor
29. zář 2021

@pampeliska1313 děkuji Vám

melykely
autor
29. zář 2021

@rejalin Filozofickou fakultu

eviicka
29. zář 2021

Také jsme se našli na seznamce (a spousta známých zrovna tak), ale rozhodně to nebylo první rande... Takže jak píší ostatní, žít, nehledat za každou cenu, klidně občas bez nějakých očekávání tu seznamku zkusit a ono se to zlomí 😉.

littlebee124
30. zář 2021

@melykely Všichni ze seznamek nejsou špatní, současného přítele sem poznala na Badoo, napsal mi, za 4 dny sme sli na schůzku a zjistlili sme, ze už rok bydlíme vedle sebe, teď spolu budeme rok a cekame miminko a neznám lepšího kluka a jsem ráda, ze sem na schůzku sla, protože vzdy to bylo jen zklamání a tak sem vzdy spoustu schůzek i odvolala a tady sem si rekla, ze tomu dam šanci, ze je i ze stejného města a vyšlo to.
I předchozí dva partnery sem poznala přes Facebook, s jedním sem pak byla rok a půl a s druhým dokonce 5 let. 🤗

gracetheworld
30. zář 2021

Ahoj, jak píší ostatní, jsi mladá a máš ještě dost času. Vím že je to lehké říct, ale těžší udělat, ale opravdu to chce přestat to hrotit. Teď jsi na VŠ a máš omezený kolektiv. Začneš pracovat, potkáš další lidi a třeba se někdo kloudný objeví.
Netlač na pilzu, prostě se bav a užívej si života. Poznávej lidi, cestuj, bav se a utřiď si v sobě co od chlapa čekáš a co víš že od něj potřebuješ aby jsi byla šťastná.

Když si to utřídíš v sobě, ani ty seznamky nejsou marné. Jenom to člověk musí vzít dost pragmaticky a opravdu neslevovat ze svých požadavků. Svého přítele jsem potkala na tinderu když mi bylo 31 a vyplatilo se si na něj počkat. Jsme spolu rok a půl, a planájeme stavbu domečku a miminko. Na tindru jsem to brala hodně pragmaticky, vzala jsem to spíš jako cestu jak potkat nějaké jiné zajímavé lidi, se spoustou jsem šla na kafe a pokud mi z jakéhokoliv důvodu úplně nesedli, tak jsem dále nepokračovala v komunikaci. SHodou okolností můj přítel byl první s kým jsem měla na tinderu match a první s kým jsem se i sešla 😂

levandule_k
30. zář 2021

Já bych si udělala pořádek sama v sobě. To, co vyzařujeme to také přitahujeme. Pak se na to také podívat realisticky, když má holka přes 100 kg, tak o ni nebude mít zájem borec, co sportuje a má super postavu. (Tohle byl teoretický příklad, když chodíš do posilky, postavu budeš mít hezkou.)
Nevím, proč hned odsuzovat borce z posilky, sice se tam prezentují nějak, ale nemusí být v jádru namachrovaní kreténi. Pokud by tam přes small talk proběhlo pozvání na kafe, šla bych. (Může se z něho vyklubat fajn borec, nebo díky němu můžeš někoho jiného potkat, nikdy neuškodí si rozšířit svůj okruh známých.) Nezatracovala bych ani seznamku, spíš bych volila placenou, tam se protřídí na ty, co chtějí někoho poznat, ne jen milenku.

Tohle je dobré video seznamkách https://videacesky.cz/video/internetove-seznamky

stockib
30. zář 2021

@melykely Já svého muže poznala až v 31 letech na seznamce. 😀 A to už jsem to chtěla s tou seznamkou vzdát, že nikdo pořádný tam není, pak jsem začala teda obepisovat ty, co mě zaujali, větou "Nejsi náhodou má spřízněná duše?" A ten můj chlap už se seznamkou taky chtěl seknout, ale ještě se po několika dnech od mé zprávy tam podíval a odepsal, a jak jsme za sebe rádi. 😁

orisek56
30. zář 2021

A já jsem unikat. Mě si manzel našel na seznamce a byl i můj úplně první opravdový v mém životě, táhne nám na 10 let spolecne cesty, vztah jsme si museli vybojovat, je pravda že byl proti nám celý svět. A za měsíc rodin 3 špunta. Ano, trápí nás otázka bydlení a jiné, ale co se týče jeho... Pustila jsem do svého života nejlepšího může na světě.

petulkadodo
30. zář 2021

@melykely Já jsem stará škola a vždy jsem se seznamovala naživo obvykle přes společné přátele na různých akcích. Ale třeba mí sourozenci se seznámili s partnery přes facebook, kdy prostě oslovili přítele svých přátel, který jim byl sympatický, začali si psát, pak šli na kafe a bylo. Některé kamarádky potkali přes seznamku, jiné před kamarády nebo přes školu (každá fakulta má obvykle i různé školní kluby apod., kde se dá seznámit s lidmi z jiných oborů). Když mě někdo zkoušel oslovit na ulici, obvykle mě to spíš vyděsilo, asi na to nejsem typ. Jak už bylo napsáno, není dobré tlačit na pilu, kluci to poznají a není to přitažlivé, chtějí mít pocit, že oni jsou lovci 😉

tinaprofi
30. zář 2021

To je furt ses mladá ses mladá... No a co? Tak ses mladá, to neznamená, že netoužís po tom mít frajera, se kterým se chceš milovat, vodit za ruce, prožívat společně věci... Na ty kecy se vyprdni simte 🙂) musíš na místa, kde ti frajeri jsou... Tzn seznamky, taneční zábavy, sexy se vohakni a buď dračice 🙂) a užívej si to, že tě balí, že se jim líbíš, buď krásná a sebevědomá a budeš jako magnet, slibuju 🙂)

zlorenka
30. zář 2021

@tinaprofi akorat ze ona nechce prima sex na jednu noc, chce prima kluka... tak vopatrne, aby ho ta "dracice" spis neodradila :D

kamino
30. zář 2021

Joo, kde jsou doby diskoték a zábav 🙂 Neexistovala sobota, abych byla doma 🙂 Lidé.cz? Joo to byl seznamovací ráj, spousty chatů, místností, až najednou se v jedné z nich objevil chlapík, a buch, jsem s ním 14 let a máme 9 let kluka 🙂 Teď mi to přijde složitější, kamarádka mi ukazovala Tinder a tedy, přišlo mi to jako eshop s chlapy, na FB jsem asi ve špatných skupinách, ale nepřijde mi že by se tam nějak dalo seznámit.. zrovna nedávno jsme se o tom s partnerem bavili a shodli jsme se, že bychom nechtěli být mladí 🙂

tinaprofi
30. zář 2021

@zlorenka já taky nemyslím to, aby měla hned one night stand... Předpokládám, že dokáže vyselektovat kretény od seriózních kluků 🙂))

korin
30. zář 2021

Co si rozšířit okruh známých? Třeba nějaká víkendová akce s Brontosaurem, Prázdninovou školou Lipnice, Instruktory Brno... Ne primárně za účelem seznámení, ale můžeš přijít na jiné myšlenky. Taky jsem se seznámila, až když jsem to přestala řešit, bylo mi zhruba tolik, co tobě.

misamisenka
30. zář 2021

My se seznamili na speed datingu - bylo mi 25, rok po VS, nikdy jsem nijak moc neparila a kluci se mnou spis radsi kamosili. Jemu bylo tehdy 34, po VS, procestovany kus sveta, mel uz rozjetou vlastni firmu. Jinde bychom asi ani nemeli sanci se potkat. Ja tam sla poprve, on tam chodil uz delsi dobu. V lete to bude deset let a mame tri deti.