Jsem těhotná a myslím na kolegu

michnovka
1. zář 2017

Ach jo,už opravdu nevím,co se kolem mě deje.Jeste,než jsem otěhotněla,zacalo to mezi mnou a kolegou jiskřit.Snazila jsem se všechno v sobě potlačit,jsem vdaná a manžela si vazim,a teď v těhotenství,je preci nějaký flirt naprosto vyloučený...měsíc a půl jsem kolegu neviděla (já čerpala dovolenou,pak on,sluzebka atp),stejně jsem na něj myslela.A teď se vrátil a dal mi jasne najevo,že jsem mu chyběla a já se v tom zas topím.mam o něm sny,chci ho poznat blíže,ale nesmim. Mám muže, čekáme syna a rodina je nadevše.Asi pracují hormony,ale ten platonicky vztah trvá už dlouho a teď to navíc ze strany kolegy graduje.On má zájem a já nevím,jak se zachovat. Co byste dělaly vy?Máte podobnou zkušenost?

prostejina
1. zář 2017

I pres těhotenství ma zájem? :-O

michnovka
autor
1. zář 2017

@prostejina ja vim,divný..má potřebu mě chránit a zastávat se mě na poradách a tak.je najednou nějaký galantní a víc mě pozoruje...ví,že jsem vdaná,o těhotenství jsme se nebavili,ale asi je mu to jasné...když jsme se teď po 1,5 měsíci viděli,začal mě v kuchyňce nezne hladit po ramenou,krku, tvari a byl tak blízko,že jsem myslela,že to neustojim...naštěstí jsem odolala,ale co příště?

prostejina
1. zář 2017

@michnovka tyjo... A není to třeba jen takový poblazneny? Je to "zakázány" a vášnivý... Možná jsou představy hezčí, než by byla realita.

barumat
1. zář 2017

@michnovka Upřímně? Nakopnout. Chlap, co je schopen dělat do vdaný těhotný ženský za nic nestojí. A ty se vzpamatuj. Za pár měsíců odtamtud vypadneš a všechno vyšumí. Takhle by sis zbytečně zničila to, co jsi pracně budovala a čeho si (aspoň to tedy píšeš) vážíš.

karja
1. zář 2017

Jestli máš ráda manžela, je hodný, spolehlivý a je Ti s ním dobře, odolej. Stejně odejdeš na mateřskou a sejde z mysli.... Nech si ho jako pěknou vzpomínku. Proč si zbytečně komplikovat spokojený život? Zbytečně by ses kvůli nevěře trápila.
Kolega taky může být jen sběratel zářezů. Pokud Tě má opravdu rád, tak pochopí, proč to nejde posunout dál.

puresin
1. zář 2017

@michnovka No, asi to budes muset vydrzet, jinak jsi davala svatebni slib zbytecne. Neni Ti patnact, takze se propleskni a vzpamatuj - mas vsechno, o cem sni 99% zenskych, a pritom premyslis, ze bys to mozna vymenila za flirtik a novy vzruso.. 🙄

michnovka
autor
1. zář 2017

@prostejina taky mě tohle napadlo,ale emoce jsou ted silnější než můj mozek,nevím,jak si už odůvodnit,aby vše přestalo.okolnosti mi moc nepomáhají. snažím se vše stáčet na to,že budeme přátelé,že si tak rozumíme,ale teď,když začal s doteky,to asi úplně nepůjde...

karja
1. zář 2017

@michnovka Je to hrozně těžký, zvlášť pokud Tě manžel třeba nehladí tolik jako dřív. Co kdybys mu zkusila říct, jak moc Ti chybí mazlení, objímání, hlazení, abys nemusela hledat jinde.
A nebo si užij románek, ale bez emocí... Ale to je hodně velké riziko.
Zkus mu říct, že jsi těhotná. Pokud ani to nezabere, že nemůžeš mít sex a uvidíš, jestli zůstane 🙂

lucyp13
1. zář 2017

Tak pokud nefunguje rozum tak podlehni a uvidíš co se bude dit...on je svobodnej bezdetnej?

michnovka
autor
1. zář 2017

@puresin už jsem se propleskla😃,jen je to v ty práci dost těžký.nejaky flirtik rozhodně nechci,ale taky nechci byt hrubá ke kolegovi,není mi jako člověk lhostejný,má dobré srdce,není to typ děvkaře,lovce zářezu apod.na mentální rovině si asi víc rozumím s kolegou než manželem,proto mě to také celé děsí,ale s manželem chci zustat,nikdy bych ho neopustila,známe se od dětství.

karja
1. zář 2017

@lucyp13 Asi jsem cynik, ale poblouznění trvá chvilku a potom je to stejné jako s tím před tím... Zbytečná komplikace, zvlášť v jiném stavu. Zůstane mu roztoužení i v době, kdy bude mít tazatelka mimčo, bude nevyspaná, utahaná, s přesnídávkou na triku? Pokud ano, pak je to ten pravý, ale trochu o tom pochybuju...

karja
1. zář 2017

@michnovka Můžete si o všem popovídat v klidu, vše mu vysvětlit. To neznamená, že budeš hrubá.

ladybird77
1. zář 2017

Ono se říká: Čím víc nedostupná, tím víc je to vzrušující. a přitažlivá 🙂 Má teď taky jistotu, že pokud by to s tebou klaplo, tak rozhodně už neotěhotníš. Hormony taky pracují, nech si zajít chuť a odolej nebo taky můžeš skončit sama s mimčem.

michnovka
autor
1. zář 2017

@karja spíš nevím,jak řešit situaci,která je teď a tady.prijdu do práce,budeme o samotě a...?co když něco zkusi?kdyby mi to bylo aspoň nepříjemné,ale opak je pravdou

odula
1. zář 2017

@michnovka tak jestli chces s manzelem zustat tak vis co mas delat. Jinak souhlasim s @barumat. Do haje - vi ze jsi tehotna, zranitelna,zacne jeste s dotekama???😠 pokud se tyce "mentalniho" porozumeni,pozor na to. Jste kolegove,resite podobny problemy. Nedala bych ruku do ohne za to,ze byste si mentalne rozumeli stejne kdyby doslo na lamani chleba a vy resili fadni problemy vsedniho dne. Takze moje rada nedovolit blizkej konak,zdrhat a pryc. A strasne se mi nelibi jak po tobe jde kdyz cekas dite 😠

karja
1. zář 2017

@michnovka No jo, těžko radit... Snad jen vyhýbat se, co to jde. Říct mu, že je Ti s ním fajn, ale nechceš překročit určitou hranici... Nevím, párkrát se mi taky někdo líbil, ale ta představa, že se zase budeme namlouvat, poznávat, sžívat, mě odradila🙂 Trenky mu nakonec stejně budeš prát 🙂

karja
1. zář 2017

A hlavně mu o těhotenství řekni. On možná ani neví, že jsi dva v jednom! Chlap si takové věci nevšimne...

journals
1. zář 2017

@karja presne to me napadlo taky. Treba si mysli ze to vi - vsem je to jasne a on absolutne netusi - na to bych si dost vsadila...

achjonetusim
1. zář 2017

Nechápu co řešíš, sama píšeš že s manželem chceš zůstat a nikdy bys ho neopustila. Tak používej mozek a srdce, nenech se ovládat podvozkem.

nafuka
1. zář 2017

manželův kolega v práci je rozvedený jen proto, že se jeho babě splašil podvozek. Trpí tím samozřejmě jejich holky. Tak si to dobře rozmysli.

pincola
1. zář 2017

Může to být vadná osobnost! Zintenzivnil doteky, když na tobě začalo být vidět těhotenství. To není standartní. Normálně slušný a obyčejný člověk by se upozadil, neodvážil by se, cítil by se trapně. Ale kdo bude dělat do ženské, která je pro něho zapovězená? Jde přes určité hranice, přes, keré by většina lidí nešla i kdyby se jim dotyčná hodně líbila. Něco je na něm jinak. Abys mu neposloužila jako potvrzení jeho sebevědomí, že i těhotná vdaná všechno hodí za hlavu, když na ni on kývne. A pak neměla rozvod na krku. Vyhýbala bych se mu. Pokud tě miluje, počká si, až porodíš, budeš nějakou dobupo porodu, možná až se vrátíš do práce. Ale zkoušet to na těhotnou,,,divně to na mne působí.

merunkova
1. zář 2017

Moc to nechápu - máš jasno v tom, že manžela neopustíš, takže mu chceš jen zahnout? To ti tady asi nikdo neposvětí, připadá mi to jak reakce náctileté holky, hormony nehormony.Se svým svědomím budeš žít ty a ne my, takže to, co uděláš se svým životem , si poneseš v sobě stejně jen ty, ať ti tady poradí kdo chce , co chce....

beetlejuice1666
1. zář 2017

@michnovka mela bys do nej jit. Uzit si ty doteky, zahnout manzelovi.

Protoze ty potrebujes spadnout na cumak... a prijit o vsechno, aby ti doslo, jak velka trubka jsi byla.

Pardon za uprimnost.

dominikaromanova
2. zář 2017

@michnovka,

píšeš, že to mezi Tebou a kolegou začalo jiskřit již před tím, než jsi otěhotněla. To, že jsi vdaná, manžela si vážíš, znáte se od dětství ještě neznamená, že jsi v manželství spokojená. Tedy, alespoň dle Tvého prvního příspěvku to tak vypadá. Pak mám tedy otázku, proč jsi otěhotněla. Není Tvé těhotenství jen pokus, jak udržet manželství, alespoň na mě to tak působí.
Já tedy nevím, ale dle mého názoru, žena co je doma spokojená, nevyhledává flirt nikde jinde, v podstatě si myslím, že ji ani nenapadne myslet na jiného muže, natož mu dovolit, aby se jí dotýkal. Mě se dotknout kolega v práci (a to máme na pracovišti velice dobré vztahy), chytne takovou, že odletí až do Austrálie.
Chlapů co dělají do vdaných je spousta, mají v 90% jistotu, že to opravdu bude jen o tom sexu, že je žena nebude uhánět, protože má doma manžel.
Jestli si nechceš komplikovat život, kolegovi na rovinu řekni, ať Tě nechá být, že jsi šťastně vdaná a čekáte rodinu. Pokud i tak bude dále otravovat, řešila bych to s nadřízeným. Nebo s ním jdi na oběd, skoč mu do postele, užij si to a doufej, že toho nebudeš do konce svého života litovat a nepřijdeš o vše co máš. Na světě je sice dost mužů, kteří rádi přijmou cizí dítě (děti), ale nevím, zda Tvůj kolega v práci je tento případ.
Každopádně je to jen na Tobě a Tvém svědomí. Můžeme Ti zde psát cokoli, rozhodnout se musíš sama.
Upozorňuji, že toto je jen můj subjektivní názor, nemusela jsem autorku pochopit přesně jak ona chtěla. Píši jen jak to působí na mě a omlouvám se, zda jsem se autorky nějak dotkla.

karlajasmine
2. zář 2017

Pises, ze emoce jsou silnejsi nez rozum... vis, neni to pravda. Kdysi mi kamarad rikal, ze rozum je vzdy na prvnim miste - clovek se vedome rozhoduje o svych pocitech (i kdyz si to neprizna) a pocity pak nasleduji. Ano, nevyberes si, kdo te pritahuje, nevyberes si, s kym si rozumis, ale vyberes si, jaky tomu budes prikladat vyznam a jak se budes chovat. Vim, jaky to je, byt do nekoho poradne poblaznena, a taky tim padem vim, ze samo o sobe to vubec nic neznamena. Neznamena to, ze s tim clovekem budes stastnejsi nez s manzelem, neznamena to, ze s nim budes mit zdravy spokojeny dlouholety vztah a neznamena to ani to, ze bys ty pocity musela poslouchat a chovat se podle nich. Muzes udelat pravy opak.

Kolega fakt nebude slusnej chlap, kdyz se takhle chova k vdany tehotny zene. Muzes si sama sobe nalhavat, ze to neni devkar, ze k tobe fakt neco citi a bla bla bla, ale pokud by te mel fakt rad, tak by se naopak drzel dal, protoze by ti nechtel kazit zivot. To, ze mas pocit, ze si s nim rozumis vic, nez s manzelem, je iluze.. clovek ma vzdy pocit, ze nasel svou spriznenou dusi, kdyz ho nekdo pritahuje. Jestli je to skutecne pravda, zjisti clovek az casem.. a v 99% pripadech zjisti, ze ten druhy je clovek stejne jako my, s vlastnimi nazory, ktery nejsou vzdy totozne jako ten nas.

Me se taky v praci nedavno libil jeden kolega, a resila jsem to tak, ze jsem se vyhybala situacim, kdy bych s nim byla o samote a dokonce i situacim, kdy bych ho potkavala. Kdyz jsem ho potkala, uzila jsem si ten chvilkovy pocit simrani v brise a navalu horka a dal to proste neresila. Protoze miluju manzela a vim, ze dlouhodobe spokojene manzelstvi nema s motylkama v brise nic spolecneho.

Budes za chvili maminkou, dluzis svemu diteti hlavne spokojenou maminku a tatinka, nikoli blaznivy flirt, ktery nikam nepovede.

Kolegovi rekni, ze jsi tehotna, o samote s nim do kuchynky ani nikam jinam nelez, zkratka se od nej vzdal. Kdyz ho potkas, uzij si ten pocit, ze se ti nekdo libi a zaroven ten pocit, ze jsi clovek, ktery se muze rozhodovat hlavou, tak ze s tim nebudes vubec nic delat. Dlouhodobe budes hrozne rada, ze ses zachovala takto.

dc2015
2. zář 2017

Šmarjá, osobo, na to snad ani nejde nic říct. Když něco podobného prožívá chlap, když čekaj mimi, jsem pro nakopnutí do k---í. Kolik vám je? Pokud víc než 15, je to fakt na hlavu...

michnovka
autor
2. zář 2017

@dominikaromanova ne,to vůbec ne,naopak.Diky za názor!Ono je to tak,že ikdyz mám manžela strašně ráda,po těch 25letech,co se známe, a 12 let vztahu jsem se prostě nechala znadno zblbnout někým,kdo naprosto vystihl a ocenil vlastnosti,ktere na mě manžel nikdy nevidí a neocení.Proste najednou narazíte na někoho a rozumíte si s ním jako s nikým.Chtela jsem,abysme byli přátelé,ale funguje mezi námi TA chemie a teď je to zrovna dost těžké,pac se projevil...no zkusím se mu nejak vyhýbat,byl by to průšvih,to je mi jasné.

karlajasmine
2. zář 2017

@michnovka on si na tobě sice všiml něčeho, co manžel možná ne, ale vem to tak, že manžel na tobě vidí 95% věcí, které zase neuvidí tenhle chlap.. Nikdo není 100% dokonalým partnerem, vždycky nějaký to % najde člověk v někom jiném, ale zahodit kvůli tomu celý vztah a zkazit život sobě, manželovi i vašemu dítěti, je fakt blbost. A kdyby tenhle chlap byl co k čemu, tak si pomyslí to samý a bude se ti vyhýbat a ne balit ženskou ve 23tt.

michnovka
autor
2. zář 2017

@karlajasmine jj,souhlasím se vším co jsi napsala...vidím to teď v jiných barvach.😉No,snad to nak ustojim ty zbývající 2,5 měsíce v práci.

galatea_a
2. zář 2017

Promluv si s ním. Řekni mu, že jsi těhotná, třeba to neví. Dál mu musíš dát jasně najevo, že se nechceš rozvádět, ničit svoje manželství a vůbec si dělat problémy nějakým takovým vztahem, že chceš prostě jen tu kamarádskou pracovní rovinu. A v neposlední řadě tím zjistíš, jak to vlastně myslí on. 😉