Jméno pro psa. Tipy pro fenku?

26. pro 2019

Ahoj holky, budeme mít pejska ale nedokážeme mu vymyslet nějaký hezký jméno. Mohli by ste mi s tým pomoct? Bude to bílej pomerian a bude to fenka. A chtěly bychom zahraniční jméno. Dopředu děkuji za typy.

jjasmina
26. pro 2019

A ste tu správně?

misicka1988
26. pro 2019

My máme fenku jménem Chelsea. Brali jsme si jí ze záchranné stanice, kde ji pojmenovali Bambulka. To se nám ale nelíbilo, tak jsme si ji ještě jako malé štěňátko přejmenovali. S jménem jsme i po letech spokojeni, a okolí ho chválí 😊

autor
26. pro 2019

@jjasmina jak to prosíme vás myslíte?

nanyh
26. pro 2019

My máme fenku Barunku a Sany😊

hedviga2
26. pro 2019

hrozný problém....hmh

lucie01
26. pro 2019

Mám Annie 🙂

autor
26. pro 2019

@hedviga2 já prosila jen o radu a ne a o blbý připomínky. Na MK si přece máme pomáhat, nebo ne?

jtkoli
26. pro 2019

Co takhle ťapka

beatty
26. pro 2019

A jake jmeno si ponese z chovatelske stanice?

autor
26. pro 2019

@beatty Mirka

ah1234
26. pro 2019

Moja mamka ma Bublinku

mourovatakocka
26. pro 2019

My jsme měli retrívřici Bridget, klidně bych brala zase takové jméno.

eva267
26. pro 2019

Naše psice se jmenuje Bruny.

lolam10
26. pro 2019

To je jako s vyberem jmena pro dite.pokud mate problem uz jake jmeno zvolit je otazka zda ho(dite/psa) mit, protoze vas ceka tisice mnohem slozitejsich problemu...

nnnadja
26. pro 2019

@lolam10 ale....

nnnadja
26. pro 2019

My máme Bejlinku.. Bejly(jsme ji pocestili) původně to byla Roxy

gracinka7
26. pro 2019

Když bude od chovatelů Mirka, můžete jí říkat Miri. Proč vymýšlet jiné jméno, když už jedno mít bude. Stačí ho trošku přetvořit, ať nezní tak blbě.

nazka
27. pro 2019

@lolam10 blbost

nazka
27. pro 2019

My máme Xanti, je to netradiční a dá se to říct jemné i tvrdé, když něco vyvede
Jinak Annie je taky hezký
https://www.dobrypes.cz/psi-jmena/fenky

beatty
27. pro 2019

@lolam10 co to je za nesmysl?
Pokud je problem s vyberem jmena, tam ma clovek zvazit, jestli toho tvora vubec ma mit??
Ale jdete.
Autorce rozumim, taky jsme nemohli vybrat jmeno pro nasi fenku. Stejne jako jsme meli problem s vyberem jmena pro syna.
Ale rozhodne bych si kvuli tomu nemyslela, ze jsme narazili na neresitelny problem, tak si radsi ani jednoho neporidime.

@gracinka7 taky bych klidne zustala u neceho podobneho. ;)

Ono pro psa je stejne nejlepsi, kdyz ho oslovujete rekneme dvouslabicnym jmenem. A kdyz je v nem "R", je to o to lepsi.
Takze takova Miri nemusi byt vubec, ale vubec spatny napad k oslovovani
Vychazela bych i z toho, ze pomeranian je nemecke plemeno. Takze treba takova Miriam nebo Margot.

A nebo bych pak doporucila treba Madeleine, Madlene, Maibritt, pripadne Melissa - oslovovani foneticky Medie, Maja, Meli.

Moznosti je opravdu spousta. Co se vam doma libi?

mourovatakocka
27. pro 2019

@lolam10 Ty ses teda pitomá 😂 Nevyberou jméno - nemají mít psa 😁 Ty jsi teda exemplář 😂

erikamaj
27. pro 2019

Bubka 🙂

karol25
30. pro 2019

Máme Ebony, měli jsme Mailu, její štěňata pojmenovali chovatelé Brů a Stella.

flowerkacrochet
1. led 2020

Máme Lexi

lolazz
2. led 2020

Mira, Mia

verunka11221
2. led 2020

Mame Roxy, jeji mama byla Bejby. Jinac je i fajn zkratit nebo odvodit z puvodniho jmena. Tatkova fenka mela v papirech Blanca Surena. Rikali jsme ji Suri.

marta_kovar
2. led 2020

My máme Cookie 🙂