Holky poraďte! Nevíme si rady se jménem pro holčičku ... pro kluka už máme ... Já se přikláním spíše k Elišce a manžel chce Zuzanku 🙂
Jednoznačně Zuzanka, je to krásné jméno a v dnešní době se moc nedává. Eliška je na každém rohu :- N Ale jméno je to pěkné, to jo 😀 😀 (taky se tak jmenuju 😀 )
Eliška je dneska na každém rohu - Zuzanka je super ale je to jen na Vás konečné rozhodnutí 😉 😉 😉 😉 😉
Jsem za Zuzanku 🙂
Zuzanka🙂
Už je přeeliškováno...takže z těchto dvou bych vybrala Zuzanu 😉
Zuzanu chtěl manžel taky. A já bych jí nikdy nedala. Zní tvrdě, odtažitě, nemile. A když Zuzano vyslovím tak mi to přijde trochu jako "posměch" , něco jako to je ale Zuzana = hloupé trdlo. Omlouvám se za upřímnost, ale cítím to tak🙂. eliška také není můj favorit, ale určitě z těhle dvou lepší.
jednoznačně Eliška.Zůza je moc tvrdá 😀
určitě Eliška 100% ani bych neváhala
Za me Eliska🙂 jmeno Zuzana me prilis neoslovuje
Zuzanka🙂
Za mě Zuzanka 🙂 Je jich málo....ato Elišek je moc 🙂 Ale je to na Vás 🙂
Napište si obě jména na lednici, každý ať má svojí A4. Každý den, když kolem lednice půjdete a uvidíte ty jména, tak zjistíte, který je vám sympatický a který se okouká...
Zuzanka
ELIŠKA ELIŠKA ELIŠKA ELIŠKA A JESTE JEDNOU ELIŠKA🙂 My s manzelem by jsme nejradsi vsechny deti pojmenovaly Eliskou a Honzikem🙂
ZUZANKA už je všude přeEliškováno 😉
Zuzanka 🙂 Eliška je krásné jméno, ale trochu mi nevyhovuje, že je základní tvar už zdrobnělý a navíc je Elišek už moc 😉
Eliška - Zuzanku chceme pro sebe 🙂))
Elišku ne,je to každá druhá. Zuzanka je krasné jméno, určitě Zuzík 😉
Eliška-taky jednu máme 😉
mě osobně se nelíbí ani jedno, ale když už tak Eliška 🙂
Eliška je dneska každá....radši Zuzanka 🙂
Zuzanka - má víc zdrobnělin, Elišek je strašně moc a dohromady (za mě tedy) žádný šlágr. Vždyť kromě Elo a Elinko jí nejde jinak říkat. Osobně mi tam vadí i ta "liška". Za mě jednoznačně Zůza 😉
Já jsem pro Zuzanku, je to krásné jméno, Elišek je poslední dobou hodně
Eliška 😀
Zuzanka 🙂
Tak myslím že v dnešní době plné jmen jako Ema,Nina,Sofie,Ela, je jméno Zuzana nádherná změna.Taky mne poslední dobou oslovilo.A dneska jsem viděla tak krásnou 4-měsíční Zuzanku,že budu o tomto jménu přemýšlet.I když už jednu velkou Zuzku v rodině máme 😉
Jsem pro Zuzanku. Elišek je hodně. Kamarádka má Zuzanku a je moc pěkný🙂
teď nebudu mluvit za sebe ale za moji mámu,taky jsem měla tahle dvě jména ve výběru a nakonec jsme skončili u Terezky 🙂,ale moje máma je Zuzka a když jsem jí sdělila svůj záměr,že by holčička byla taky Zuzanka tak si jen poklepala na čelo s tím,že Zuzka je každá zatoulaná kočka či pes a že absolutně nee,tak jsem výběr nechala na manželovi,ale ber to tak,že každé jméno se dá říct pěkně i škaredě a je tedy úplně jedno které vyberete,hlavně že se bude líbit vám
ahojky, Elišek se mi zdá v poslední době strašně moc a Zuzanka je moc hezké jméno🙂