Ahoj,jak se jmenují vaše fenky?Odesla nám naše fenka Ela a za měsíc si jedem pro novou a nemůžeme přijít na žádný kloudny jmeno.Nejlepe krátké a hlavně ne žádná Mia,těch je teď všude plno.
@kessien Měli jsme Sáru a máme Nelu
Tara
Ze psů znám Lilly a Maggie.
Máme Lili ale jmenuje se doopravdy Jixy
Kočku máme Kiki
Nic nevymýšlej, ono to vyplyne, začnete ji nějak oslovovat a bude z toho jméno.
Předpokládám tedy, že nebude mít PP jméno
Máme Sandy.
@uzivatelkapetra bude,ale to nechceš 🤣
U nás v rodině byly fenky se jménem: Judy, Zuza, Fífa, Elis, Alma, Jilly (džily).. kočky pak Sisi, Suri
Já jsem asi divná, ale mně se pro lidi líbí normální jména, pro kočky lidská jména, co bych dítěti nedala a pro psy jména věcí nebo jidel. Takže feně bych dala jméno třeba Jahoda 🙂
@kessien já chtěla Kiru nebo Kairu, ale máme Laru
Mína, to je naše kocka
Doma mame 4 Laru, Nelu, Lunu a Molly. Ale poznam Daisy, Dzesy, Taru, Athenu, Maze, Cleo (celym menom Cleopatra), Kylie, Lilly... Podla mna to spravne meno pride same, ked blizsie spoznas fenku, ktore sa jej bude hodit k povahe, plemenu, sfarbeniu...
Phoebe 😀 Sunny🌞
my jsme meli Beily
@kessien jo taky jsme měli psa Querry Gree Great Lady... Byl to Brown 😀
Mas deti?? Hraj si s jejich jmeny....skladej s pismen. Ja nemam zadne zvire ,ktere by melo bezne jmeno. 😉
Jsem se inspirovala u aut. Mám doma Opel Astra a Opel Vivaro. Zkracene: Vivo a Astri. Jsou to dvě obří gaucovy kočky.
Kdybych měla fenku, tak se mi líbí Ajša anebo Leyla (jako ta princezna)... anebo jestli bych se měla držet vozového parku, tak Insi, jako Opel Insignie 😆
Jméno je sice hezký, ale dříve či později stejně budeš volat: cotozasežerešfujjeto anebo koukejtopustitpusttonenitvoje anebo případně: kdetozasesesokamzitevylez 😀
My máme Bonnie, známe třeba Sigi, Kami.
@kessien My měly fenku Molly a máme ještě Sunny
@kessien a co se mi ještě líbí je Pegy
Sally - fenka zlatého retrívra našich kamarádů
Kolegyně má Ruby, hrozně se mi to líbí 😄
@uzivatelkapetra Barney je papírově Rag'n'Bone man, fakt mu tak neříkáme 😂
@kessien Co třeba Fany? Tak se jmenuje naše kocka ;D