Jméno pro fenečku. Máte tip?

kessien
27. zář 2024

Ahoj,jak se jmenují vaše fenky?Odesla nám naše fenka Ela a za měsíc si jedem pro novou a nemůžeme přijít na žádný kloudny jmeno.Nejlepe krátké a hlavně ne žádná Mia,těch je teď všude plno.

kristyneckaa27
27. zář 2024

@kessien Co třeba Fany? Tak se jmenuje naše kocka ;D

ivkasolavova
27. zář 2024

@kessien Měli jsme Sáru a máme Nelu

sigyn
27. zář 2024

Tara

hennrietta
27. zář 2024

Ze psů znám Lilly a Maggie.

pavca1982
27. zář 2024

Máme Lili ale jmenuje se doopravdy Jixy

pavca1982
27. zář 2024

Kočku máme Kiki

mackys
27. zář 2024

@kessien my, co jsme měli psy, tak to byly.... Cinda, Nela, Arka a teď mám kočku a ta je Abigail (Ebi).
A pokud jsou v obchodě kalendáře už na příští rok, tak si můžeš koupit se psy a jsou tam i jména, tak lze vybrat tam 😉

jirovapa
27. zář 2024

@kessien my máme jméno Dejna - jmenovala se tak, když jsme si jí přivezli z útulku, tak jsme jí to neměnil, i když oni taky nevěděli jak se původně jmenovala. 🙂

uzivatelkapetra
27. zář 2024

Nic nevymýšlej, ono to vyplyne, začnete ji nějak oslovovat a bude z toho jméno.
Předpokládám tedy, že nebude mít PP jméno

zmrzlinka
27. zář 2024

Máme Sandy.

kessien
autor
27. zář 2024

@uzivatelkapetra bude,ale to nechceš 🤣

lucie7411
27. zář 2024

@kessien My mame 3 fenky - Timeu, Amalku a Fanynku. Jsou to nase Buchty a i na zavolani Buchticky vsechny 3 prijdou 🤣🤣🙈 Driv jsem brala pouze fenky do docasne pece a tam jsem mela Barunku, Marusku, Mayu, Rozu, Sheilu.

crejzy
27. zář 2024

U nás v rodině byly fenky se jménem: Judy, Zuza, Fífa, Elis, Alma, Jilly (džily).. kočky pak Sisi, Suri

swan42
27. zář 2024

Já jsem asi divná, ale mně se pro lidi líbí normální jména, pro kočky lidská jména, co bych dítěti nedala a pro psy jména věcí nebo jidel. Takže feně bych dala jméno třeba Jahoda 🙂

kubesovaadelka
27. zář 2024

@kessien já chtěla Kiru nebo Kairu, ale máme Laru

martt
27. zář 2024

@kessien Měli jsme Sandy teď máme Peggi a kočku Máju . Kolegyně má Nelu a Sofii. A strejda měl Elinu.

fire85
27. zář 2024

Mína, to je naše kocka

gdpr
27. zář 2024

Doma mame 4 Laru, Nelu, Lunu a Molly. Ale poznam Daisy, Dzesy, Taru, Athenu, Maze, Cleo (celym menom Cleopatra), Kylie, Lilly... Podla mna to spravne meno pride same, ked blizsie spoznas fenku, ktore sa jej bude hodit k povahe, plemenu, sfarbeniu...

hojda
27. zář 2024

Phoebe 😀 Sunny🌞

hanka_12345
27. zář 2024

my jsme meli Beily

nazka
28. zář 2024

@kessien my měli Xanti, to jméno jsem milovala.Sousedka Ebby

uzivatelkapetra
28. zář 2024

@kessien jo taky jsme měli psa Querry Gree Great Lady... Byl to Brown 😀

klpoiu
28. zář 2024

Mas deti?? Hraj si s jejich jmeny....skladej s pismen. Ja nemam zadne zvire ,ktere by melo bezne jmeno. 😉

felis
28. zář 2024

Jsem se inspirovala u aut. Mám doma Opel Astra a Opel Vivaro. Zkracene: Vivo a Astri. Jsou to dvě obří gaucovy kočky.
Kdybych měla fenku, tak se mi líbí Ajša anebo Leyla (jako ta princezna)... anebo jestli bych se měla držet vozového parku, tak Insi, jako Opel Insignie 😆
Jméno je sice hezký, ale dříve či později stejně budeš volat: cotozasežerešfujjeto anebo koukejtopustitpusttonenitvoje anebo případně: kdetozasesesokamzitevylez 😀

la_amanita
28. zář 2024

My máme Bonnie, známe třeba Sigi, Kami.

simonasimka
28. zář 2024

@kessien My měly fenku Molly a máme ještě Sunny

simonasimka
28. zář 2024

@kessien a co se mi ještě líbí je Pegy

michaela666
28. zář 2024

Sally - fenka zlatého retrívra našich kamarádů