Krásný večer všem .. mám dotaz prodáváme notebook a píše dost podvodných SMS tipicky že přijde kurýr a zboží si sám zabalí .. peníze v obálce atd ...ale tohle mi přišlo poprvé.. myslíte že je to taky podvod ?
@andulka007 už jen podle právě té češtiny bych řekla že je to podvod. A celkově podle té zprávy to podvod je a raději bych na tohle vůbec nereagovala. Jediné můžete zkusit buď ať si to dotyčný vyzvedne osobně a nebo že to pošlete např přes balikovnu, zasilkovnu atd...Pokud s tím nebude souhlasit tak je to jasné.
@andulka007 podvod
Tvoje čeština je na úplně stejné úrovni. "Tipicky" 😉
Podvod
Posílá ti odkaz, na který máš kliknout a registrovat se - jasný podvod. Já píšu, že přijímám platby pouze přímo na můj účet.
Řekla bych, že je to jasný podvod
@eloise02 a sakra 🤣 taky na to teď koukám .. já mám jen gramatickou chybu .. jeho slovosled mi přijde horší
Takovyhle zpravy mi chodi na vse, co ma nejakou hodnotu. Je to podvod
@andulka007 nebyla by lepší třeba telefonická domluva?
@andulka007 podvod, nerozumím, že to nevidite hned.
@andulka007 vy prodáváte, on kupuje. Vy stě v inzerátu určitě nastolila podmínky prodeje (věčně, stručně, chápavé) Vás ani nemá co zajímat, pro koho(tady pro syna). A bla bla....
@andulka007 už tu češtinu bych právě nepomijela. To nejsou překlepy ani hrubky... I kdyby byl skutečnej, raději bych do toho nešla.
Jasný podvod, už jen jak je to přeložený, je to fakt do očí bijící..
Podvod. Já kdysi prodávala svoje svatební šaty a přišlo mi snad 5 podobnych odpovědí. Že to chce pro dceru, která bydlí v Německu, všechno jako přes kopírák, čeština taky velmi kostrbatá, ale bylo vidět, že je to podvod, pak jsem zjistila, že je to známá firma.
Děkuji , nechci být třeba kdyby to nebyl podvod tak na někoho hnusná ..
@andulka007 však nemusíš být hnusná, jen ty prodáváš a na tobě záleží jak a komu 😉
Stejně je teď těch podvodů nějak moc .. denně čtu na Facebooku o někom , kdo si nechá zaplatit a pak nic nebo takhle píšou že něco koupí a nakonec by prodávající ještě o vše přišel ..
Tak cestina je podezrela, na druhou stranu vyvozovat podvod ciste jen z odkazu na paypal je taky malicko mimo, paypal je naprosto bezny platebni nastroj pro celosvětové platby.
Ano, lamanou cestinu muzou mit i Vietnamci nebo Ukrajinci. Ano, Paypal sam o sobe je bezny a bezpecny platebni nastroj. ALE, tahle zprava jako celek, je tak jasny a do oci bijici podvod, ze vubec nechapu jak muze nekdo pochybovat…
@andulka007 Při osmé hrubce jsem přestala počítat, tj. hapruje ti tam nejen pravopis, ale i gramatika (což je rozdíl). To jen na okraj, když už se to tady řeší. Ale k dotazu - ano, je to podvod.
Když pominu tu češtinu ..