Jaký typ postavy se vám líbí více?

makakove
4. srp 2024

Jaký typ postavy u dívek je podle vás lepší? Fotka 1 nebo 2? Jde o to, jestli vám nepřijde jeden typ příliš hubený a druhý zase na svůj věk plnoštíhlý.

lv
4. srp 2024

Za mě ty štíhlejší

blondynka400
4. srp 2024

@makakove za mne ani jedno. Ty první jsou na mladé holky tlusté a rozkydle, na té poslední jsou ty holky zase hubené bez svalů.

elesse
4. srp 2024

To ale neni typ postavy jako spis rozdilna vaha🙂

martinka_33
4. srp 2024

Ja jsem na chlapy, takze ani jeden a oba zaroveň 😀

martinka_33
4. srp 2024

@blondynka400 jsem byla ta vychrtlina na druhe fotce a jeste jsem si pripadala tlustá 😯

barumrallyebum
4. srp 2024

Podle me je to hezky vsechno, protoze je to mlady a i kdyz silnejsi, tak docela pevny.

hasara33
4. srp 2024

@blondynka400 to si děláš srandu, ne? 🙈😅 Já si teda "tlusté a rozkydlé" představuji úplně jinak. 🙈🤔

@makakove za mě tedy rozhodně ty první 😉 ale já mám ráda holky/ženy tzv. krev a mléko, líbí se mi větší zadky a stehna, větší prsa 😉 zároveň mám ráda, když jsou osvalený, ale ne šlachovitě 😉 nicméně na tohle by bylo asi lepší ptát se mužů 😅 tady moc objektivních odpovědí nedostaneš 🤷🏼‍♀️

eva118
4. srp 2024

@hasara33 Přesně to jsem chtěla napsat- je lepší zeptat se chlapa. Tomu mému se líbí ty první, dole jsou to ještě malé holky, anebo moc hubené ženy.

hasara33
4. srp 2024

@eva118 no jasný 😉 můj třeba není zase tak zatížený na postavu (samozřejmě pakliže se nejedná o extrémy na obou stranách), ale kdyby musel, bral by taky ty první.

blondynka400
4. srp 2024

@hasara33 ne, nedělám. Bavíme se tady o mladých holkách a tam má ta postava vypadat úplně jinak. Co mi vadí na všech fotkách je ale totální nedostatek svalů a hezky tvarovaných ženských těl.

makakove
autor
4. srp 2024

@eva118 Ty hubené ženy jsou paradoxně starší než ty plnoštíhlé.

makakove
autor
4. srp 2024

@blondynka400 Ty štíhlé ale mají pas i prsa. To ty silnější mají nohy jak sloupy a pas jim zmizel.

ai30
4. srp 2024

@makakove Jezis nech je zit. Na vsech fotkach jsou uplne normalni hezka tela. To je strasny, ze ti prijde normalni resit cizi tela touto formou.

hasara33
4. srp 2024

@makakove hele a proč se na to vůbec ptáš? Nebo jaká je vlastně pointa tvého příspěvku? 🤔

makakove
autor
4. srp 2024

@hasara33 Přijde mi, že více vidím dnes těch plnoštíhlých a říkám si, čím to je. Marky bývají štíhlé, ty dcery sportuje, a přesto vypadají takto. Mnoho planých holek má horší postavu než matky.

hasara33
4. srp 2024

@blondynka400 tak štíhlé nejsou, ale tlusté a rozkydlé také ne 🤷🏼‍♀️ každopádně jestli jim je 12, tak je to asi na pováženou nicméně jestli jim je 18+, tak mi to přijde v pohodě 🤷🏼‍♀️

hasara33
4. srp 2024

@makakove dobře, ale ty se konkrétně ptáš, co se nám líbí víc, takže mě spíš zajímá, co z těch odpovědí chce vyvodit 🤷🏼‍♀️ jinak já nevím no, já lidi kolem sebe moc neřeším, pakliže to nejsou takové ty extrémy, co bijí do očí, ale nepřijde mi, že by mladé holky měly horší postavy než ženy po dětech 🤔

blondynka400
4. srp 2024

@hasara33 pro mne prostě jo. Jako když bychom, se bavily o 30+ po dětech tak ok, ale mladé tělo má za mne prostě vypadat úplně jinak
@makakove protože většinou nic moc nedělají a blbě jedí. Holka která pravidelně sportuje a má normální pohyb a stravuje se tak jak má, v tomto věku nikdy nebude vypadat takto. Ono v dnešní době je mládež dost líná a dva tréninky týdně je úplně nezachrání.

hasara33
4. srp 2024

@blondynka400 dobře, každá máme jiný úhel pohledu, což je v pořádku 😉😊

eviicka
4. srp 2024

Postavy na všech fotkách mi přijdou v pohodě a hezké.
Ani jedna není extrém, vždyť není nikde povinnost mít dokonale vysportované tělo (a to píšu jako někdo, kdo má svaly a do 40 i ploché břicho skoro od přírody, bez větší námahy).

marketa1218
5. srp 2024

@makakove já moc nechápu, co tím chce básník říct. Ono občas jsou to i geny, třeba ty silnější nohy. Hlavně jestli jsi ty sama se sebou spokojená 🙂

alice180
5. srp 2024

Ženský jsou fakt vůči sobě strašně zlý. Mám postavu tvaru hruška, tudíž nahoře úzká, nohy zadek široké. V dospívání jsem denně běhala k tomu ještě dvakrát denně hiit. Stravu jsem upravila a stejně jsem ty nohy neměla hubené. A stejně se našly tupci, co měli podobný kecy. Ano, měla jsem PPP. Ano, mám ji vlastně stále.
Mimochodem když já jdu po ulici ani by mě nenapadlo se pozastavit nad postavou nějaky ženy nebo holky. Jo podívám se třeba si řeknu, že má pěknou sukni atd. Doporučuju si svoje mindraky vyřešit konstruktivně.

enoli
5. srp 2024

@blondynka400 dcera závodně tancuje a mají trénink 2x týdne, pak ještě 1x týdne hraje házenou. Víc tréninku ji ani nedovolim, na prvním místě je škola. A stačily by i dva tréninky. A jsme opravdu ráda, že v dnešní době ji nikdo necpe do hlavy, že je tlustá apod..Mmch ona ani není tlustá, ale ve 13 letech ani není vychrtla tyčka. Má prsa i zadek, dle doktorky má více svalové hmoty než holky jejího věku a vždy bude. Má dispozice k tomu, že svalová hmota se ji tvoří snadno. Pripocitej si k tomu hormony puberty a ploché bříško (zvané pekáč buchet) nemá. A jsem ráda, že lidi s tvým názorem je dnes menšina.

te_reza
5. srp 2024

Hihihi 🤭 řeknu ti tajemství, cizí postavy ti můžou být úplně jedno. Nikdy nikoho nezkoumám, ale když vidím někoho s echt nadváhou, tak se nad tím pozastavim, to jako jo.

izz76
5. srp 2024

@makakove Mě se víc líbí ty štíhlé, nepripadají mi vychrtlé,ale normální štíhlé postavy,taky mám to štěstí,ze mám takovou figuru bez námahy i teď ve 47letech. Jako bonus k tomu mám větší prsa😃 Jinak tedy ty holky na těch prvních fotkách se mi nezdají nějak hrozně tlusté, některé trochu oplacane, některé dá se říct akorát.

blondynka400
5. srp 2024

@enoli jestli si dobře četla, tak na zmíněných fotkách mi vadí hlavně jedna věc a to je absence svalů/rozkydlost a to asi není případ tvé dcery, podle toho co píšeš. A pohyb není o trénincích, to je samo o sobě hrozně málo. Chce to takový ten přirozený pohyb kolem, kolo, tenis, lyže, chůze prostě cokoliv a ideálně každý den a rodina dohromady.
Navíc já toto nikomu necpu, je to pouze můj názor a jsem ráda, že moje náctileté dcery nevypadají ani jako na jedné fotce, ale od narození žijí trošku jiný život, než aby vypadaly takto.
A to, že se v dnešní době schvaluje nadváha a obezita a vše se balí do hezkých slov, že se přeci nemají za co stydět zase vadí mne, protože pak to kolem nás vypadá tak, jak vypadá...

blecha94
6. srp 2024

Víc se mi líbí dospělé ženy, co nemají tendenci léčit si vlastní mindráky ponižováním jiných lidí a jejichž koníčkem není řešit chujoviny 🙂)

Opravdu doufám, že nemáš dceru, protože s tvým přístupem jí už teď můžou držet místo v Bohnicích na oddělení pro trpící poruchami příjmu potravy.

blecha94
6. srp 2024

@blondynka400 Můžu se zeptat, čím konkrétně tě omezuje existence lidí, co nevypadají tak dokonale jako ty a celá tvoje úžasná osvalená rodina? 🤣

Opravdu by mě to zajimalo. Co se tobě podobným na denní bázi děje za příkoří, že je tak strašně deptá, že ne každej řeší, jestli má 10 kilo nadváhu a žije spokojeně i s nimi? Čím je pro tebe jejich život obtěžující? Ty jdeš, vůbec toho člověka neznáš, nic neudělal, nepromluvil na tebe, ale prostě tě sere, že si dovoluje dýchat i s 30 % tělesného tuku? 😀 Nebo co se ti honí hlavou? To bych vážně někdy chtěla pochopit.

Nebo možná radši ani ne 😂

95newmommy2020
6. srp 2024

Tohle se nedá srovnávat, protože ta poslední fotka bude někdo, kdo je hodně vysoký 175cm + a ta první bude někdo kdo má tak 160-170 cm. Takže to pak celkově vypadá jinak a nedá se to srovnávat. Ale rozkydlý a tlustý není fakt nikdo.

alice180
6. srp 2024

@95newmommy2020 to je právě ta absurdita - srovnávat to. Proč by se vůbec mělo.