Ahojky, chci se zeptat jake rady nebo připomínky Vám v období narození miminka lezli na nervy??? 😎
Kristi, presneeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to me omejvali 🙂
Otazek je milion, rekla bych, jako tech debilnich, ale ja jsem ted cerstve vytocena, pac Nelinka sla s babickou na prochajdu, pesky, pred babiccinyma ocima jsem Nelince zavazala boty, chvilku se pusujem na rozloucenou a pak se babicka zohla a tkanicky prevazala 😅 chtela jsem ji dat kopacku 😔 😅
'A uz vam spi celou noc?'
😠 😠 😠
proč nekojíš 😠
nekojis uz prislis dlouho? 😀
nema hlad?
alci 😀 😀 😀
Sylvi, to ted slycham totiz ja, ty uz mas klid a mne to zacalo 😀 😀 😀
proč nedáváš na nočník, je už dost velká(asi v 6měsíci kdy ani neseděla 😅 )
Neni mu zima, tak to je i u nas strasne oblibena otazka nebo taky jakmile breci, tak ma urcite hlad a ja jsem ta krkavci matka, co mu nedopreje. 😠 😀
ty ji nekoupes kazdej den? 🙂
Jo mam jednu fakt uzasnou otazku 😀
Proc nema vlasy? 😀 😀 😀 😀 😀 co na to rict? 😅
Alci? 😀 😀 😀 to je tvoje chyba urcite, vid?
Nebo proc mu nedam tohlecto nebo tamhlecto, ja kdyz jsem byla mala, co vsechno uz jsem v jeho veku jedla, to je typicka moje babi. 😀
Kristi, neco jsem pravdepodobne zanedbala 😅 😀 😀 😀 😀
alci, ty jí holíš hlavu,viď???letím na nehty, pááá, ještě si vzpomenu 😉
jeste me stvala moje babicka kdyz mi furt dokola rikala, at si vezmu kosilku 😀
ze nemam davat malou spat na balkon v zime, jestli bych tam ja spala 😎
Vy na ní křičíte? Při zvýšení mého hlasu a pokárání tytyty (Adélky prababička) Kojíš? To bylo dříve, pak Proč nekojíš? Není tlustá? Není jí zima? Nechoď s ní k Sáře(pes),Dej jí piškoty a pomeranč, pribináka, krupicovou kaši,................ Neber ji takhle a takhle,..........
Proč brečí?
Neměla by se přebalit?
Náš/naše XY dudlíka vůbec nechtěl(a)! (ať to říká kdokoli, tak má tu téhle věty ještě divně zvednuté obočí) 😀
Přesně tak - "Je jí zima" "Má hlad a máma potvora ti nedá najíst" "Kojíš?" nebo "Ona brečí 😲"
jo, prebalovani taky jede....si babicky mysli, ze ty pliny se asi procuraji bo co
ona place, rychle ji pochovej.
tak tedka ji,tak ji rychle nakrm - jako ze uplne nejrychlejsi, ze pomalu nestiha polykat..chudinka
Druhý den po porodu - ty nemáš ještě mlíko?Tak jí udělěj krup.kaši 😉
kdyz mela koliky, ze co jim...to jsem byla na total. diete 😒
úplně jsem milovala na začátku : "moc ho chováte,bude rozmazlený" " "ty si ho bereš k sobě do postele,jo? " "Tomášku,ty máš zase toho ošklivýho dudlíka,vyplivni ho.." otázky ohledně zimy/tepla,hladu,...
"musíte ho hlídat" (ne nechám ho,ať skočí z okna 😉 ) "ty ještě kojíš? proč? to já v tomhle věku už..."
"Proč ještě nespí celou noc? To naše děti od....x měsíce spaly celou noc..musíš ho nechat řvát,on si zvykne"
a pár dalších 🙂
"Chudinky malinky..." 🙄 🙄
není ji zima??? 😀