Ahojky, chci se zeptat jake rady nebo připomínky Vám v období narození miminka lezli na nervy???
Kristi, presneeeeeeeeee
to me omejvali
Otazek je milion, rekla bych, jako tech debilnich, ale ja jsem ted cerstve vytocena, pac Nelinka sla s babickou na prochajdu, pesky, pred babiccinyma ocima jsem Nelince zavazala boty, chvilku se pusujem na rozloucenou a pak se babicka zohla a tkanicky prevazala chtela jsem ji dat kopacku
'A uz vam spi celou noc?'
proč nekojíš
nekojis uz prislis dlouho?
nema hlad?
alci
Sylvi, to ted slycham totiz ja, ty uz mas klid a mne to zacalo
proč nedáváš na nočník, je už dost velká(asi v 6měsíci kdy ani neseděla )
Neni mu zima, tak to je i u nas strasne oblibena otazka nebo taky jakmile breci, tak ma urcite hlad a ja jsem ta krkavci matka, co mu nedopreje.
ty ji nekoupes kazdej den?
Jo mam jednu fakt uzasnou otazku
Proc nema vlasy?
co na to rict?
Alci?
to je tvoje chyba urcite, vid?
Nebo proc mu nedam tohlecto nebo tamhlecto, ja kdyz jsem byla mala, co vsechno uz jsem v jeho veku jedla, to je typicka moje babi.
Kristi, neco jsem pravdepodobne zanedbala
alci, ty jí holíš hlavu,viď???letím na nehty, pááá, ještě si vzpomenu
jeste me stvala moje babicka kdyz mi furt dokola rikala, at si vezmu kosilku
ze nemam davat malou spat na balkon v zime, jestli bych tam ja spala
Vy na ní křičíte? Při zvýšení mého hlasu a pokárání tytyty (Adélky prababička) Kojíš? To bylo dříve, pak Proč nekojíš? Není tlustá? Není jí zima? Nechoď s ní k Sáře(pes),Dej jí piškoty a pomeranč, pribináka, krupicovou kaši,................ Neber ji takhle a takhle,..........
Proč brečí?
Neměla by se přebalit?
Náš/naše XY dudlíka vůbec nechtěl(a)! (ať to říká kdokoli, tak má tu téhle věty ještě divně zvednuté obočí)
Přesně tak - "Je jí zima" "Má hlad a máma potvora ti nedá najíst" "Kojíš?" nebo "Ona brečí "
jo, prebalovani taky jede....si babicky mysli, ze ty pliny se asi procuraji bo co
ona place, rychle ji pochovej.
tak tedka ji,tak ji rychle nakrm - jako ze uplne nejrychlejsi, ze pomalu nestiha polykat..chudinka
Druhý den po porodu - ty nemáš ještě mlíko?Tak jí udělěj krup.kaši
kdyz mela koliky, ze co jim...to jsem byla na total. diete
úplně jsem milovala na začátku : "moc ho chováte,bude rozmazlený" " "ty si ho bereš k sobě do postele,jo? " "Tomášku,ty máš zase toho ošklivýho dudlíka,vyplivni ho.." otázky ohledně zimy/tepla,hladu,...
"musíte ho hlídat" (ne nechám ho,ať skočí z okna ) "ty ještě kojíš? proč? to já v tomhle věku už..."
"Proč ještě nespí celou noc? To naše děti od....x měsíce spaly celou noc..musíš ho nechat řvát,on si zvykne"
a pár dalších
"Chudinky malinky..."
není ji zima???