Jak zaujmout konkrétního muže, který ale holky střídá...?

houskan
26. črc 2020

Dobrý den, jsem mlada, je mi 17, rozesel se semnou pritel(neresim uz...) chodím na cvičení do jedné telocvicny, seznámila jsem se tam s pohledným muzem, je mu ale 31, no chodime spolu cvicit, flirtujeme, jenom jsme se líbali, on chce ale něco vic což je logické když mu je tolik, jenomže já bych to taky chtela ale on je to takovej Lamač srdci, a každá holka se s nim hned vyspi a má jich na sex tak milion, hrozne se mi libi, ale nechci aby mě měl jako další v zaloze, chtela bych ho necim zaujmout, necim čím si řekne ze jsem jiná ,nevim ale vubec čím...je fajn, hodnej, pomaha mi s cvičením, je vtipnej, říká ze na mě se sexem nespěchá ze je to na mě ale ze mě chce, už to na mě zkoušel a já mu tu ruku dala okamžitě pryč..chci ho proste necim zaujmout. Nějaký trýčky nebo tak..vim ze si semnou jenom hraje a chce mě využit ale chci taky z toho mít nějakou zabavu a hlavně nechci aby si myslel ze jsem levná holcicka.

zelenaesmolda
26. črc 2020

@houskan
uprimne?pokud je mu 31 a tobe 17 tak tam zadny vztah z toho nekouka,proste jsi jenom dalsi zarez a matrace.Opravdu chces byt jedna z milionu?V 17 letech ho na vztah fakt nezaujmes,jste kazdy uplne nekde jinde jak mentalne tak ve fazi zivota.Najdi si nekoho normalniho jestli mas trosku hrdosti.

malenka3
27. črc 2020

Hele, zlato, na základě tvých opakovaných dotazů tady na mateřském fóru zjevně nejsi dostatečně vyzrálá, abys vůbec na chlapy přemýšlela. 🤦‍♀️

houskan
autor
27. črc 2020

@malenka3 opakovanych?pisu to sem poprve ale nevadi..vždy se najde někdo kdo bude rejpat

tulikiss
27. črc 2020

@houskan ano o novem borci tu pises poprve, ale nekolik temat na tema byvaly tu bylo. a musim souhlasit ze nejsi zrala a pripravena na jakykoliv vztah, natoz s chlapem po tricitce.

malenka3
27. črc 2020

@houskan tohle není tvůj první dotaz na téma muži a já. Takže to není rýpání, ale dobře mířená rada, aby sis dala od chlapů ještě pohov, když nejsi schopná se s tím poprat sama a musíš se na všechno ptát na mateřském serveru.

moominkaa
27. črc 2020

@houskan kdyby Ti bylo víc tak i trochu šance na to,že zakotví být může...ale tenhle evidentně kosi holky u kterých nic vážného nečeká... Hledej jinde. Chlapů je fůra a je z čeho vybírat 🙂

orisek56
27. črc 2020

Já bych řekla, že tobe mentalne není ani těch 17 ještě. Jinak zklidní hormon, on většinou sukničkář sukničkárem zůstane i kdyby ses stavěla na zadní. Takže tě pak stejně vymění za další model. Puberta dela divy, to je jasný, ale možná vy ses měla trošku zklidnit a nebo hledat někoho tobě mentálně blíže zatím. Navíc nevím jestli tohle není tak trochu pedofilie, ještě přeci jen jsi pod zákonem.

bramarfi
27. črc 2020

@orisek56 Není, je ji 17, navazovat vztahy s muži a sexuálně žít může...

orisek56
27. črc 2020

@bramarfi jo tak tak to jo. No stejně týpek přes třicítku co si začne se sedmnactkou je divnej aspoň pro mě ano.

bramarfi
27. črc 2020

@orisek56 No, život s sebou sice nese různé věci, takže se učím brát to s nadhledem, ale i na me to z popisu celé situace působí, ze jen mladé holky oblbuje a o nějaký vztah nestojí...

orisek56
27. črc 2020

@bramarfi nee, to on potřebuje jen dělat zářezy

sudylichozrout
27. črc 2020

Ze vas ten trolling bavi, pubosi pitomi.
Nechces jit prudit na Instac?

houskan
autor
27. črc 2020

@sudylichozrout nechci protože to žádný trolleni neni, přišla jsem pro radu...nemam zapotřebí někoho trollit.

volfici
27. črc 2020

Rada je, jestli si chceš užít a být jeho další zářez, nic od toho nečekáš, nezamiluješ se a nebude tě trápit, že za týden bude oblbovat jinou, tak směle do toho. I když tihle "kanci" nebývají většinou v posteli nějaká extra esa. Jde jim hlavně o vlastní uspokojení.
Fakt nečekej, že ho v sedmnácti zaujmeš tak, že z toho bude vztah. Jde mu o mladý pružný maso.

houskan
autor
27. črc 2020

@volfici dekuju

tinaprofi
27. črc 2020

trýčky? ...znamenám si...🙂)

houskan
autor
27. črc 2020

@tinaprofi znamenej jestli chces..

anetlask
27. črc 2020

Jak už bylo zmíněno, tady žádný triky bohužel nic nezmůžou, on moc dobře ví co chce. Takhle mladá ho zaujmes bohužel jen na sex ale na vztah ne.
Je to možná od nás tvrdý ale takový muži prostě jsou. Takže buď od něj ruce pryč, nebo si uzij ale počítej s tím, že tě může pak třeba odkopnout až ho nebudeš bavit. Už jen proto, že říkáš, že to střída. Taková je realita 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

kaja2016
27. črc 2020

@houskan Ja si teda myslim, ze suknickare zaujmout nejde, ze to je jen ve filmech.-) A to nebude ani vekem, ani 35ti leta by ho nemohla zaujmout pro vztah. Proste kazdej chlap je nejakej a pokud vybiras pro vztah, tak pocitej s tim, ze to jaky je ted, tak takovy bude na 99,99% i posleze. Kdyby me to tak maminka rekla v tvem veku.-)

bamak
27. črc 2020

@houskan tak pokud je takový jak píšeš můžeš ho zaujmout jen jedním.... Že se s ním nevyspíš😉.

orisek56
27. črc 2020

@anetlask ještě je pak teda taky třetí varianta a to ze dotáhne domu pupek. To budou rodiče taky nadšení

babanci
27. črc 2020

A má cenu se vůbec snažit zaujmout takového chlápka- sukničkáře?Mě být dnes 17 let,tak takový "není hoden žvýkat kůži ve stínu mého osla". 😀

aselluska
27. črc 2020

@houskan a co čekáš za radu, když jsi ho takto popsala. Uvařit kafe a upéct buchtu? Kdyby byl nějaký trik na takový typy, žádný takový by po světě neběhal.

suzanna123
27. črc 2020

Nech se zbouchnout, tím ho zaujmeš stoprocentně - a aspoň pak budeš mít téma na příspěvky, které sem patří...

llluckaaa
27. črc 2020

@houskan Nejlepší způsob jak ho zaujmout je mu nedat jako ostatní 😉 Tím se budeš lišit. Pro začátek bude stačit, když mu řekneš, že se ti moc líbí, ale že nejsi levná a nehodláš být jednou z milionu. Hraj si ty s ním, nech se svádět a vydrž to. Třeba si mezitím na tobě stihne všimnout něčeho, co se mu bude líbit. Pokud mu dáš, budeš jako ostatní - hračka, se kterou si pohraje a pak zahodí.
Jinak teda vůbec nechápu, jak se někomu může líbit chlap, které takto loví a odhazuje holky. Pro mě je to něco tak nesexy, to bych teda nedala.

houskan
autor
27. črc 2020

@llluckaaa dekuju

kaja2016
28. črc 2020

@llluckaaa Jenze tahle hra driv nebo pozdeji tim sexem konci a tim konci i hra.-) Kdyz to bude protahovat slecna, akorat se opravdu zamiluje a o to to bude horsi. Ja bych ho nechala jit...

houskan
autor
28. črc 2020

@kaja2016 pravda🤔

houskan
autor
28. črc 2020

@kaja2016 on mi rikal ze když nic nechci, ze mu to mám říct a ze budeme chodit jenom cvicit..ale nevim jestli mu to mám věřit

houskan
autor
28. črc 2020

@kaja2016 potom jsem měla někam jet, napsal mi, ze jestli ho před odjezdem chci ještě videt tak má čas do 20:00 a ze bude jen pusa...nevim o co mu jde ale začíná mi motat hlavu, proč mě chce videt když stejně nic nechce, asi hraje na hodneho aby mě dostal do postele