Je mi 23 let a už od 16 let kouřím. Přestala jsem jen na období, kdy jsem čekala dceru. Nyní zase kouřím a toho hrozného zlozvyku se nemůžu zbavit. Naposledy jsem měla cigaretu včera večer a už teď se potím z pocitu, že si už nikdy nezapálím. Prosím o pomoc, zkušennosti těch, co to zvládli.
ahoj, tak já jsem přestala vždy když jsem čekala mimčo, ale začala jsem (až jsem nekojila) vždy když jsme jeli k babičce a dědovi do čech (od nás asi 200 Km), manžel kouří, já před prvním těhotenství asi 10 let; oni jsou rodiče mého manžela oba kuřáci, a když se večer až děti ulehli otevřelo vínečko a všichni kolem kouřili tak jsem si taky dala, no a z víkendu se stalo kouření i ve všední den. U posledního těhotenství se mi podařilo nekouřit a vcelku to vypadalo, že už nezačnu 😠 , přišlo ale stěhování kvůli zdravotnímu stavu naší nejstarší, a to k mým rodičům a začala jsem nanovo, bohužel naše vzájemné vztahy jsou v kritickém bodě a stal se ze mě silný kuřák. Moc by jsme si s manželem přáli přestat, ale u nás je to spojené tak nějak s nervama. Víme oba, že se nám dařilo nekouřit když byl klid, tak snad až se přestěhujem do konečně našeho, zase se nám zadaří 😅 Jinak když jsme si to spočítali na rok, no byla by parádní dovolená nebo noblesní vánoce 😅 Držím všem palce ať se zadaří.
pani primissi to si zacala brzo 😅 🙄
no ja jsem si kdysi neco nahmatala v prsu (mlecna zlaza) tak jsem se vydesila,ze jsem okamzite s kourenim sekla. no a nez jsem sla na vysetreni,tak uz jsem si na cigarety ani nevzpomela 😵 jinak pokud mate partnera kuraka je to tezky,ale urcite doporucuju nikam nechodit (hospudky,znami,....) a treba vynechat alkohol a kaficko-chapu,ze cigareta da dvojce vina uplne jiny ''smrnc''
drzim palce a preju hodne stesti a silnou vuli
já jsem na tom úplně stejně☹když jsem čekala malou tak jsem hned přestala a začala znovu kouřit,když jsem přstala kojit.tak dlouho jsem to vydržela a říkala si,že už nezačnu.manžel je taky kuřák,takže mě to lákalo.kolik vykouříš za den?já si třeba včera nezapálila vůbec.četla jsem,že pomáhá elektronická cigareta,ale moje sestra si ji koupila a stejně kouří,ale je silnej kuřák.no a pak jsou ty různý léčitelé,co ti to údajně odblokují.manžel by to chtěl zkusit.třeba zabere tohle.