Prosím o radu 24.7. odjíždím na dovolenou a měla by to tam dostat tak ráda bych odmenstrulovala ještě než odjedu.. Na gynekologii jsem ještě nikdy nebyla tak nevim jestli je vhodné abych tam poprvé přišla a hned chtěla injekci na vyvolání MS. Prosím o rady a názory. ☹ 😒
Daji vam tabletky na oddaleni. Ta vyvolavaci injekce muze zafungovat i za 2 tydny..
To jen tak nedají, mě jí dali až po tom co jsem to nedostala 2 měsíce, ale pokud řeknete, že jste to nedostala třeba taky dva měsíce tak Vám jí dají. A mě po injekci přišla MS do týdne.
Spis si rekni o injekci na oddaleni.
Já jsem dostala prášky na oddálení. A fungovali spolehlivě
pokud budeš brát antikoncepci bez přerušení menstruaci nedostaneš. znam spoustu holek co takto vyřešily nemenstruování. nemají menstruaci třeba rok. z lékařského hlediska na tom není nic špatného.
@luccynak bez navstevy gynekologa sa to neobide. Daju sa predpisat hormonalne lieky (napr. Norethisteron), ktore ti menstruaciu oddialia. Zacnes ich uzivat na 25. den cyklu - 2 denne a prestanes po navrate z dovolenky. Asi po dvoch dnoch sa dostavi ms.
Neboj sa tej prehliadky u gynekologa, su na to zvyknuti a casto byva dovod prvej navstevy, ako mas ty.
Ahoj, nemam ms od 3.4., kdy to bylo naposled, prestala jsem mazat kortikoidy a prisla hormonalni boure. Posledni zhruba dva tydny jsem je dostala v nemocnici, museli, aby zavreli rany a mohli mi dat leky potlacujici imunitu.
Mam nejak resit tu ms? Ono zase telo je inteligentni a kdyz na to nema zbytecnou energii, tak proste nema, neb mi i vypadaly vlasy skoro vsechny, tak jsem sla dohola a nosim paruky.
Všem děkuji za rady. Ale nevim jak s je to s těma oddalovacíma praškama. Na jak dlouho to oddalí? O týden nebo o dva?
Já si teda myslím, že jen tak nedají.. dávají při zpoždění, které není způsobené těhotenstvím, navíc, není to nic ideální pro tělo, takže jen tak kvůli dovolene, nevim, nevím. Taky to dostanu v den odletu na dovolenou a skončí mi to příletem 😅 Prostě mi to vyšlo absolutně blbě, ale jsem s tím smířená, že je to tak 😃