Holky, omlouvám se za hloupý dotaz 🙄, začínám se sušičkou a nevím si moc rady.🤦🏼♀️
Zpracovala jsem manžela ke koupi větší pračky a sušičky, z toho důvodu, že mi připadá, že neustále jen žehlím,žehlím a žehlím. Samozřejmě i sušení je problém (není kde sušit tolik prádla). Dříve jsme bydleli sami, přechodně s dětmi od manžela (mají je s bývalou ženou ve střídavé péči). Před půl rokem se nám narodila dvojčátka, takže toho prádla rapidně přibylo. Co si všímám štítků na bodyčkách ale třeba i na jiném oblečení, není doporučeno sušit v pračce. 🙄 Manželova žena si dost potrpí na značkovém oblečení, v lásce mě moc nemá, takže pokud bych dětem oblečení srazila či poškodila, tak by byla scéna jak blázen 😂🤯.
Takže ženy, pěkně prosím, sušíte veškeré oblečení v sušičce? 😂🤭
Temer vse krome podlozek na matrace - tem to opravdu nedela dobre. A obcas nedavam do susicky trika s dlouhym rukavem, a nedavam tam manzelovo nejake veci na behani. Jinak vse. Dle cedulek by tam clovek nesmel dat skoro nic. 🤔 Zalezi i dost na kvalite susicky. . .
Ignoruji ,susim temer Vse,krom soft obleceni ,vsechno Vse zatim vydrzelo.Hodne znamych rika,ze vse obleceni z Pepca se srazi,ale tam je nechodim,takze nevim.Objednavam si sama Next a George Topolino a tam je taky i obcas napsano nesusit ale susim 🤣🤣🤣
Ignoruji. Co nepřežije sušičku, domů mi nesmí
Tak bych pro jistotu ty drazsi veci ktere koupila ex nesusila a mas klid
Ja nedavam veci s potiskem - popraska, se zipem - krouti se, s ruznymi kaminky a aplikacemi - riziko odpadnuti, krajku, svetry, kosile. A po zkusenosti ani dziny 😀 ono se to nezda, ale je to jen par veci, zbytek susim v susicce a je to obrovska uspora mista, casu i prace, spousta veci pak staci jen poskladat 🙂
V sušičce suším prakticky vše. Ale už vím, jak se která značka oblečení v sušičce chová a podle toho třeba koupím o číslo větší.
Já taky suším všechno.. Jen jednou se mi stalo, že se mi manželova souprava trochu “zdrcla” 😄
Veskere obleceni ne, ale detske bavlnene veci urcite ano. Casem se naucite odhadnout, cemu susicka neuskodi. Symboly na etiketach jsou casto uplne zcestne (mam podezreni, ze vyrobci maji tajny pakt s cistirnami 😁)
@meronym spis se chrani abys v pripade reklamace nemela sanci
Já suším všechno a pro malou obzvlášť. Sušila jsem tam i cyklo věci, které taky do sušky přijít nemají a přežili zcela bez úhony, několikrát. Ale brácha snad v něčem neznačkovém ani nechodí a ten dost vypruzuje každého, kdo striktně nedodržuje štítky na jeho hadrech. Občas se divím, že mu mamka ještě nepřestala prát 😀
Etikety jsem nikdy nečetla. Všechno peru na 40 a suším. Jinak Pepco se mi nikdy nesrazilo. Spíš se mi to vždycky hrozně vytahá.
Davam do susicky vsechno, krome softshellu. Funkcni hadry deti davam na progrlam sport. Susim i manzelovy kosile- trik je nezdimat na 1200rpm ale treba na 600 aby se nezmuchlaly rukavy. A pak do susicky a hned po skonceni vybat a nezehlim. Uz nikomu nic. Obrazky naruby, zipy zapnout. Ja susim i zimni bundy. Fakt vse.
Úplně ignoruji. Partner má drahé, sportovní oblečení, to jedině tak nedávám a taky takové ty "huňaté" deky. Jinak úplně vše.
Dikyyyy, jste jedničky 👍🏼🙏🏼
Neřídím se štítky, ale materiálem. Na bavlnu suším jen ručníky a povlečení, je při tom dost vysoká teplota. Na jemnější programy pak suším vše kromě věcí s elastenem, sportovního prádla, krajek, svetrů a triček s aplikacemi, opadají. Dětské suším normálně kromě pleteného a pozor na pleny. Klasická bavlna je v pohodě, ale bambusové se mi všechny strašně zdrcly, mám z nich teď takové větší kapesníky, takže bambus do sušičky nene 😉
Susim prakticky vse a stitky radsi nectu 🙈 davam si tedy pozor, ale to spis u pracky, na program, teplotu.. susicku vlastne v 95% pouzivam stejny program a vse je ok 😁
Já susim taky vše krom softshelu a bund. Bůh zehnej vynálezci sušičky 😄
Ignorují. Pepco by do susicky jít nemělo, je fakt ze je to srazeny. Ale stojí to par korun a je mi to jedno. A jestli ona má jen značkové hadriky, tak tam Pepco nebude :D NEXT. To třeba vydrží krasne všechno, a to není ani znackova věc. Susim už úplně všechno. Susak šel do hajzlu, prkno do hlubin postele a je mi nejlíp. 😄😄😄