Ahoj, jdu si spíš postěžovat. Máme nad sebou velmi milou paní, asi jako osina v zadku. Kdysi mi vyčetla, že jí budíme dítě, jak něčím šmrdláme po podlaze. Bydlí nad námi 👍 nejsem si vědoma, čím šmrdláme. Mám vysavač a ten večer nepoužívám. Všude kolem sousedi mají malé děti. Tudíž jsme si vědomi, že večer chodí spát dříve než mi a tak nepoužíváme žádné přístroje, pračku ani jiné spotřebiče. Teď mám malé čerstvé miminko a ta nádhera si tam i do 3 do rána hlasitě vypráví, tříska se vším co má (šuplíky, dveře, nádobí, ...) Mixuje si omáčky, televize ji řve. A jako bonus si zve pánské návštěvy se kterými tam podle zvuků (asi jako by to bylo vedle mne ) provozuje velmi tichou činnost stylem zbourám panelák a budu řvát aby mě všichni slyšeli na Už tak rotvrzaným gaučem. Dítě se mi pořád budí leknutím, cukne sebou do všech stran a začne hrozný pláč. Dítě unavený nevyspalý, my to samý. Dovolím se třeba ve 2 ráno zabouchat, zabouchána prosbu o ticho mi odsekne, že to není od ní. zpátky, toť vše pokračuje dál. Na nic nsopppmomentálně prázdné a nikdo jiný nahoře nebydlí. Samozřejmě nejs
Prvně bych doporučila ten kravál nahrát na mobil a nejlépe několik dní jdouce po sobě. K tomu Ob dva dny jít nahoru zazvonit či zaklepat,ne to nač je od vás zvykla a opět nahrát rozhovor, pak ji slušně upozornit,že máte nahrávky. Pokud to nepomůže,na MÚ a podat stížnost,kdy vám vše urychlí,když se přidá další alespoň 1soused. Pevné nervy, já bych ji montážní pěnou zafukala dveře když by byla pryč a na noc do zámku strčila šířku 🤦
@lucca35 nahrané už mám všechno. Sousedé to vědí. Zjistili kdo to dělá, když jsme byli na 14 dní u moře. Sousedé nic neřeknou, protože je chodí oblejzat a pořád jim dává svoje výtvory, pitvoří se jak hodná je. Jenže ji je to jedno, má to na párku. Uvažujeme, že budeme volat městský, ale přijde nám to ubohý. Na druhou stranu co s tím jinýho, když nic. Jsme takový hodní blbci. Co dodat, když nedá ani na správce.
2x městská max,pak už úřad 😉 fakt. Dostane 2x pokutu a bude klid. Záznam i video můžete použít na úřadě i u MP.
@lucca35 nejvíc mě na tom se** to, jak dělá bordel do 3, my kvůli ní nespíme a ona v 6 vstane a jede dál.
To co máte vy je slabý odvar, takže fakt skuste ten úřad a MP, klidně bych i zvonila x krát denně v době kdy spí,třeba právě v 6rano ať ví jaké to je.
Normálně ruší noční klid volala bych policii.
a jste vlastnící nebo družstvo? my měli taky bezva sousedy a ti měli ještě lepšího psa, vyl celý den v kuse - já doma miminko, sousedi se zase pro změnu v noci hádali, takovým stylem, že jsem slyšeli každé slovo, snažili jsme se s nimi domluvit, nic....tak jsme poslala oficiální stížnost na družstvo, dokonce 2, zase nic, pomohla až policie a nakonec jsem se dozvěděla, že to tam lidi trpěli několik let a nikdo s tím nic neudělal a já pak byla za hrdinku :D a to nejlepší nakonec, sousedi se odstěhovali a my máme super nového mladého souseda, který mi občas pohlídá děti, takže za mě, volat policii a stěžovat si, držím palce
Bez ohledu na sousedku, jestli mas hodne male miminko, tak se muze leknutim budit i v uplnem klidu, je to nedozralosti
Volejte policii. My jsme takhle denne poslouchali, jak sousedovic dcera pousti radio na plno a nam nad ni dunel pres den cely byt. Nekolikrat jsme tam byli zvonit a prosit, aby to alespon ztlumila. Zacala na nas rvat, ze si muze pres den delat, co chce. No, nemuze. Obtezovat hlukem nesmi v noci ani pres den. Zavolali jsme mestaky a byl klid.
Už vidím jak policajti přijedou, protože někdo nahlas souloží 🙂 Myslím, že dokud nepouští v noci hudbu, nebo nepořádá hlučné večírky, těžko jí někdo může nakázat, jak hlasitě má třískat věcmi. Pokud sousedi nebudou držet s Vámi, ale s ní, asi máte smůlu. Ať ji manžel chytne někde u sklepa pod krkem a udělá bububu 🙂
@elesse když to udělá pokaždé se ozve rána, nedozrálostí to nebude
@irmamala jde o to, že co krok do dunění jako když jde slon a navíc má plovoučku a na nohou asi dřeváky, kterými při kroku ještě klapne pata 👍 a když jí slyším jak prdí ... Chápu záchod, nebo spotřebič, takový to normální dění to je slyšet běžně a i z ostatních bytů, ale aby se tu nahlas vybavovala o tom jaký chudák je ještě ve 3 ráno a jak je hrozně unavená ze svého dítěte, když ho věčně někomu strká na hlídání a bylo to jakoby seděla vedle mě, na mě to je moc, natož na toho malýho šmudlu, co chce spinkat a nerozumí tomu
tak u nás to samé : sousedi nad námi strašný dupot přes den, soused vedle má nahluchlou dceru takže tv na plné koule hlavně večer a do toho nám začaly bouchat trubky od topení ve 4 ráno, jak se rozehřívají takže hluk ve dne v noci, po týdnu jsme to už nevydrželi, malá (4měs) z toho taky děsy, leky, spánek jak na vodě,řev a my jak zombíci, teď jsme u tchánovců na baráku, normálně bych nešla, ale už se to nedalo a byt chceme rychle prodat (byly jsme tam 10 let) a koupit konečne vlastní domek
Nevim jaký máte vztahy. Koukám že je to všude vesely a vlastní dum není zárukou klidu a pohodový chce sousedů (vlastni zkušenost) . Ale co se třeba s ní nějak znova rozume z komunikovat a domluvit se třeba na odhlučnění. Já teda nevím jak to v takovém sdružení chodí a jak jsou naklady. Nebo jestli by s tím nájemce souhlasil s nejakym technickým řešením. Ale jestli lze s tím něco dělat... Druhá věc averze mezi váma, ten rachot je druhotný. Ale navzájem se už nesnášíte. Na mě to trochu působí, že ona možná jako samoživitelka co nemá uspořádány život ti závidí třeba chlapa, úplnou rodinu, život na vyšší noze, protože si jezdíte na dovolené. (Ber to s nadhledem, trochu přeháním) si myslím že je tam spíš závist, zášť a osobní nepřejicnost a nevraživost. Vlastnosti bohužel průměrné mezi lidmi hojné.
Pokud slyšíš, co si v bytě povídá nebo jak prdí, tak je problém v technickém stavu vašeho domu a ne v paní sousedce. Co kdyby chrápala, to bys na ni taky byla takhle naštvaná? Můžeš na ni volat policii, protože nosí doma podpatky a klape s nimi, ale efektivnější řešení by bylo odhlučnění.
@rebe presne to jsem chtěla napsat! 👍 jako pardon, ale stěžovat si, že slyším, jak v noci soused v bytě nade mnou prdí....😂 to je pak “0” odhlucneni a v tom případě vada v řešení stavby.
Neříkám, kdyby si tam dělala mejdany, ale vaření, povídání atd. to asi těžko policie zakáže 😂
Nechci byt negativni, ale volat policii v tomhle je zcela bez sance. Ona nedela nic "spatneho", ze dupe a slysite jak vypravi nejsou trestatelne veci. Chapu, ze je to strasne otravne, ale je to otazka technickeho reseni bytu :(
Dala bych na strop sadrokartonove desky nebo si udelat podhled a do toho vatu a uz zadne prdeni neuslysite 😉 my jsme si takhle izolovali stenu od souseda vedle, slyseli jsme jak kasle, kycha, dali jsme sadrokarton a v pohode 😊
Nájemce? Myslíte pronajímatel, ne?
Volala bych policii pro ruseni nocniho klidu.
@hojda ano, samou naštvaností mi to nemyslí
@michaela_2 to prdění byl příklad co všechno je slyšet. Jistě se toho zase chytněte a poukazujte jen na to, to je ten největší problém 🙄 kdyby někdo budil dítě vám, chtěla bych slyšet co vám vadí
@orisek56 to je zajímavý pohled na věc, už mi to řeklo více lidí
Pokud jsou slyšet všechny Vámi uvedené situace, musíte hold řešit odhlučnění.
Nevím, co jiného poradit 😉
Ale když už jste nadnesla poslední větu tak, naše 3. dítě vyrůstá v domě, se 2 extrémně hlučnými sourozenci 😁
Ani jedno z dětí nebylo zvyklé, spat za úplného ticha 😉 proste bezny provoz domácnosti - i když spali, šla jsem vedle luxovat atd.
Mate ještě hodně maličké miminko a určitě si oba zasloužíte, být v klidném prostředí, ale jak už tu někdo psal, novorozenci se často budí prudkými pohyby sami, nemusí to mít vůbec souvislost s hlukem od sousedů (to píšu na podporu, abyste se od toho třeba zkusila odpoutat a trochu uklidnit, ne abych něco zpochybňovala)
At mate klidnější noc! 🍀
Odhlucnete si strop, to je nejjednodussi reseni.
Nejsme blbí a velmi dobře poznáme hlas. Nájemce s tím nic neudělá a schůze v téhle situací zřejmě nebude. A když bude? Kdo by si dovolil na chudáka samoživitelku, že? Je to naprostý sobec a cokoliv od ní jde, ostatním svádí na nás 👍 milá paní opravdu