Milé maminky. Moc bych si potřebovala občas popovídat s maminkami, které jsou na své dítě /děti sami. Probrat celkově naše trápení i radosti a jiné věci spojené s chodem domácnosti, výchovou, hledání nového partnera, zaměstnání, hlídání, nemoci... atp. Nemám tu žádnou maminku v podobné situaci, moc ráda bych nějakou spřízněnou dušičku našla a popovídala, ale ne takto veřejně. Založila sem soukromou skupinu -Maminky samoživitelky a jejich dětičky. Pokud se mezi Vámi najde nějaká maminka, která si chce také popovídat, ale nechce veřejně rozbalovat celý svůj životopis...prosím ozvěte se a sejdeme se ve skupině 🙂. Nevím, jak Vás najít, snad admini prominou tuto diskuzi...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/maminky-...
ahojky, už jsi členka, tak můžeš vstoupit 🙂
Ahoj holky, ráda bych se mezi vás přidala..
@kikimaruska ahojček, aj ja by som sa rada pridala
...ahojky,také bych se ráda přidala...
@prezdivkos
@bonparuska
@vrbulka můžete vstoupit 🙂
ahojky,moje mimi se teprve narodi,ale take budem bez tatinka,muzu se pridat?
ahojky.rada popovidam,tedy jestli mohu?
ahoj Kikimarusko...myslím,že jue to fajn nápad,když se vás sejde víc a podržíte se,poradíte a vyslechnete (přečtete 🙂) navzájem....dívala jsem se na fotky a pěkně ti Kubík vyrostl 🙂 ...kočárky už asi neřešíte 😉 .My už to máme taky za sebou...
Ale my už máme i nového partnera a plány do budoucna...takže tak za 2 roky snad zase budu pátrat po nej-kočárku 🙂
Tak ať se vám daří....a máte se dobře 🙂
@luciatauro
@vean můžete vstoupit 🙂
@astrane jé, ahojky Astrane. To jsem ráda, že jste zase taky všichni komletní 🙂 .Tak at se brzy zadaří a budem pak zase řešit kočárkování 😀 . Mějte se rásně všichni 😉
můžu taky? 🙂
@jakoubka už můžeš 🙂
@kikimaruska dekuji.
ahoj holky muzu vstoupit?
@slunicko6_12 😉 pojď mezi nás. Už je nás 12 🙂
Holky, ráda se přidám 🙂
@majenka Hotovo... 😉
@kikimaruska ahoj môžem?
@kikimaruska môžem aj ja k vám?
Skupinu jsem nenasla... 😒
@bonparuska
@ddanniellita
@anatanka Můžete dál holky 🙂 Jinak odkaz na skupinu je hned nahoře a je to zamčená soukromá skupina...už jste členkami 😉
Ahoj. Taky bych se ráda přidala.
@danfal Pojď dále 🙂
ahoj holky, taky bych se ráda přidala 🙂
ahoj holky taky bych se ráda přidala, sice nyní partnera mám ale dlouho jsem byla s dcerou sama tak třeba poradím a kdo ví... třeba budu potřebovat sama poradit, v týhle době si člověk nemůže být jistý ničím
ahoj holky,můžu k vám?s malym jsem sama cca. dva měsíce.....
@sylvka Pojď dále.. 🙂
Ahoj, taky bych se ráda přidala, jsem sama s dcerou od listopadu a přesně toto téma jsem hledala...
@noemi26 Můžeš vstoupit... 😉
@kikimaruska ahojky kiki, rada bych se pridala. muzes prosim hodit link? diky 🙂