Dotaz. Vy co máte doma zvířata, uklízíte ještě hadrem na smetáku?

ruzka1
8. led 2021

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, která máte doma zvířata a uklízíte stále ještě hadrem na smetáku? Já se ho stále nechci vzdát. Děkuji.

lenatko91
8. led 2021

Nene, vysavač a mop

mimi1004
8. led 2021

Vysavač a mop. Neumím si představit sahat na ten nechutný hadr. Ani v rukavicích ne.

palja
8. led 2021

Vysavač a mop. Ale někdy to v rozích vezmu mokrým hadrem😉

veronika9595
8. led 2021

My jsme konečně pořídili vysavač co je zároveň parní mop takže obě práce při jednom, luxus 👌

jarla
8. led 2021

@ruzka1 když se toho nechceš vzdát,tak se nevzdávej,mne to takhle nebavilo,tak vytírám plochým mopem,zvířata teda nemám

sajul
8. led 2021

My máme všude koberec krom kuchyně, záchodu a koupelny. Koberec vysávám vysavačem s turbo kartáčem, aby posbíral co nejvíc chlupů, v kuchyni po vysátí vytírám mopem a záchod a koupelnu ručně na čtyřech. Tam bych se do všech rohů nikdy mopem nedostala 😉

klokanka31
8. led 2021

@ruzka1 My máme všude koberec, takže vysavač, a v chodbě a koupelně používám hadr.

amazonkajanik
8. led 2021

@ruzka1 mě přijde,že ten plochý mop toho sebere víc,než klasika hadr. I když vysaju,tak nějaký ten chlup v tom vyreni vzduchu unikne. Navíc se u mopu nemusím ohybat při machani a zdimani,pominu li to,že si nenamacim ruce v dezinfekci,byť je to sanytol,jako atopik nějaké machani moc nesnesu

martina8084
8. led 2021

zvířata nemám, ale hadrem na smetáku vytírám skoro každý den

konidana
8. led 2021

Zametam smetakem a vytiram hadrem. Rucne na 4. Mit to na smetaku, tak ten bordel nevydrhnu, to spis zlomim smetak. Mame tedy jen kralicka, kterej na lino skoro neleze a drzi se jen na koberci v pokojicku. Mnohem vetsi bordel na zemi udela manzel a deti kdyz vari😅

goovana
8. led 2021

@ruzka1 vysavač a hadr na koštěti
Po mopu mi zůstává bordel

kafr
8. led 2021

Záleží na tom, jak máš uspořádané bydlení. Já se třeba v ložnici s mopem horko těžko vytáčím. Zato pokojíček je jedna velká plocha, tam je to brnkačka.

lachtanice86
8. led 2021

Ne, vysavač a mop. Z toho hadru se mi ježí chlupy

keksik002
9. led 2021

@ruzka1 jak kdy, jak specham a jak se mi chce.. Vetsinou zametu a vytru hadrem na smetaku.. Kdyz delam větší uklid tak vysaju a vezmu mop ;)

kattka009
9. led 2021

Zvíře nemám, ale koště a hadr ano 😄