Zdravím,
chci se zeptat, nesetkala jste se některá s tim, ze se vase dítko zacne opet pokakavat? Budou mu v dubnu 3. V listopadu jsem ho dala do školky, uz od září to tam všechno platím, tak jsem ho tam zkusila dat. Hlavně jsem potřebovala k lékaři a neměla jsem hlídání, musel tam tedy i spat. Do te doby chodil krásně na nočník, čůrat i kakat. Po tom, co přišel ze skolky se asi do týdne zacal schovávat na místa, kde nikdo nebyl a tam to pustil do trenek.Trvá to az do ted. Kolikrát to ani neřekne a je v tom. Nejhorší je, ze jsem ho dnes zkusila dat do školky s tim, ze jsem doufala, ze se tam nepokaka, ale pokakal. Zkusili jsme uz všechno, s doktorem jsem to zatim neřešila, ale uz budu muset. Jsem z toho unavená a na nervy.
e začal schovávat na místa, kde byl sam
To je psychicke, skolku nedava. Doktor ti nepomuze, vzala bych ho ze skolky.
@aneta65 nechce být ve školce no..
Ve školce byl poprvé v tom listopadu od te doby nebyl, az dneska. Pokakaval se i doma, kdyz do te školky vubec nechodil......
Hm, to je blbý, spouštěč byla školka, to je jasný. Bude to chtít spoustu tvojí trpělivosti a pokud nějaký odborník, pak dětský psycholog, který vás bude (oba) směrovat k úspěchu.
Chtělo by to řešit s psychologem.Nebo zjistit co ho trápí.
Mateřskou mam na tři roky a v dubnu uz mi končí. Samozřejmě jsem zkusila fakt vse. Divný je, ze se do školky těší a líbí se mu tam. ☹️☹️ Je to na budku fakt...
Zjisti v čem je problém, stydí si říct, ve školce nejsou nočniky, stydí se před někým na toaletě?? Spouštěč je jasný, musíš přijít na důvod...
@aneta65 asi na skolku jeste neni zraly, neco ho trapi.