Dárek pro muže na 3. rande. Koupily byste něco?

verushe20
4. led 2024

Mám se po třetí setkat s jedním mužem. On už mi dal dvakrát růže, čokoládu a svíčku. Koupili byste něco na oplátku jemu při třetím setkání?

lichozroutsudy
4. led 2024

Ne. Maximalne bych ho pozvala na kafe. Respektive nabidla zaplaceni utraty.

klokanka31
4. led 2024
fyii
4. led 2024

ja bych mu klidne nejakou peknou cokoladu koupila tim nemuzes nic zkazit

nnnadja
4. led 2024

Vubec…

lennus
4. led 2024

@verushe20 Jestli v tom chceš pokračovat, přijde mi to hezké, třeba drobnost - něco na zub, co třeba oříšky Mix it, pralinky apod.?

mollyweasley
4. led 2024

@lichozroutsudy
@klokanka31
@nnnadja Holky, a proč ne? Copak není pěkné udělat někomu radost, když on ji chce udělat vám? V čem by byl problém třeba právě ve skleničce oříšků? Neříkám dávat mu něco při každé schůzce, ať se to do budoucna nezvrhne, ale prostě někomu udělat radost? I chlapa dárek přece potěší.

cuuza
4. led 2024

Tak na třetím rande jde přece o něco jiného 🤣

lichozroutsudy
4. led 2024

@mollyweasley Nevim, nosit dospelemu chlapovi, ktereho znam dohromady cca 5-8 hodin, cokoladu, orisky ci dalsi pochutiny, nebo nejake jine (bydlenkovske) nahovňáry mi proste prijde divne.

Radeji bych vzala bud lahev vina, kterou je mozne spolecne vypit, nebo bych treba pozvala, tj. nabidla zaplaceni utraty, pokud by se sedelo nekde v restauraci. Nebo mu dala, pokud by to bylo fajn. Treti rande, ideal. 😂🤭

klokanka31
4. led 2024

@mollyweasley Já myslím že mu uděláš největší radost když se mu dáš sama 😃
A já myslím že chlap má být ten co si ženu dobývá/hýčká...

trdelnik234
4. led 2024

@lichozroutsudy
🤣🤣🤣🤣🤣.
Strucne,jasne, vystizne👍
Takze furt este na tretom? Za tie roky,co nerandim sa to teda nezmenilo?

petlep
4. led 2024

@cuuza no jasně tady není nad čím váhat jaký dárek 😁

trdelnik234
4. led 2024

@mollyweasley
Nam by to kolega doniesol do kanclu a dal by to ako historku pri pive napriklad.

petlep
4. led 2024

Mě to tedy přijde divné a kdyby mě chlap pořád takhle zavaloval měla bych možná potřebu trochu vycouvat. My s přítelem jedeme na zážitky jednou za měsíc i častěji vyjet mimo prahu na víkend na výlet s pěkným koncertem, dobrou večeři. A jsem max spoko. Chápu, že jste na začátku ale stejně. Mě kdyby dál přítel svíčku tak by mě šokoval a ne úplně extra milé 🙂🙂🙂

petlep
4. led 2024

@lichozroutsudy co to je bydlenkovske za výraz? 😀

lis6
4. led 2024

Jak se znám tak bych něco upekla. A taky teda to s ním snědla,ale většinou randím v přírodě.

irmamala
4. led 2024

Ne, ale nedokazu rict proc. Ze prinesl kytku, super. Ale kdyby mi chlap prinesl na druhe rande svicku, prislo by mi to fakt divny😀

eviicka
4. led 2024

Souhlasím s některými, že by mě tolik dárků spíše odrazovalo a přikláním se nebrat nic, či kompenzovat dle situace (zaplatit menší útratu, koupit drobnost která se mu líbí cestou či pokud je chuť tak ten sex 🙂).

mollyweasley
4. led 2024

Ok, asi pocházím z jiného prostředí, kde se na třetím rande dává pusa, ne roztahujou nohy.

verushe20
autor
4. led 2024

@petlep no bohužel takový dárek zítra nepůjde, jestli mi rozumíte...🤣

verushe20
autor
4. led 2024

@irmamala proč? Yankee candle je krásný dárek

lichozroutsudy
4. led 2024

@trdelnik234 Myslim, ze 3. rande je porad takovy zlaty rez. 🤭

eviicka
4. led 2024

@mollyweasley to by mě zajímalo z prostředí pocházíš. Tam odkud jsem já, to má nastavený každý člověk jinak a třetí rande je pro většinu přijatelný čas (a to píšu jako někdo, kdo poznal manžela přes seznamku a na třetím rande nedal, ani jemu ani nikomu jinýmu 🙂).

trdelnik234
4. led 2024

@lichozroutsudy
Ok.
Poznacim si.
Mozno sa mi to niekedy zide

trdelnik234
4. led 2024

@eviicka
Tak tu zacina zaujimava debata.
Dojdem sem po 22h.
Tiez n'a tretom este nie...S nikym.
Ale zalezi asi s kym randis.
A este plati,ze ked sa typek hned neozve,tak to je v haji?

klokanka31
4. led 2024

@irmamala Tak záleží taky jakou svíčku...😄

pabka
4. led 2024

Mě to teda přijde milé, ze muž donese malý dárek. Ale zatím bych mu také nic nenosila, max třeba lístky do kina nebo něco podobného, pro společný zážitek.
Jinak já teda nejsem nějaká puťka, ale na třetím rande?? To mi přijde na sex strašně brzo..

trdelnik234
4. led 2024

@klokanka31
No Ty jedna😂😂😂

janule0123
4. led 2024

@klokanka31 tvůj koment se mel objevit o 7minut později 🤣

klokanka31
4. led 2024

@janule0123 Proč?

klokanka31
4. led 2024