Mám se po třetí setkat s jedním mužem. On už mi dal dvakrát růže, čokoládu a svíčku. Koupili byste něco na oplátku jemu při třetím setkání?
@verushe20 Ne.
ja bych mu klidne nejakou peknou cokoladu koupila tim nemuzes nic zkazit
Vubec…
@lichozroutsudy
@klokanka31
@nnnadja Holky, a proč ne? Copak není pěkné udělat někomu radost, když on ji chce udělat vám? V čem by byl problém třeba právě ve skleničce oříšků? Neříkám dávat mu něco při každé schůzce, ať se to do budoucna nezvrhne, ale prostě někomu udělat radost? I chlapa dárek přece potěší.
Tak na třetím rande jde přece o něco jiného 🤣
@mollyweasley Nevim, nosit dospelemu chlapovi, ktereho znam dohromady cca 5-8 hodin, cokoladu, orisky ci dalsi pochutiny, nebo nejake jine (bydlenkovske) nahovňáry mi proste prijde divne.
Radeji bych vzala bud lahev vina, kterou je mozne spolecne vypit, nebo bych treba pozvala, tj. nabidla zaplaceni utraty, pokud by se sedelo nekde v restauraci. Nebo mu dala, pokud by to bylo fajn. Treti rande, ideal. 😂🤭
@mollyweasley Já myslím že mu uděláš největší radost když se mu dáš sama 😃
A já myslím že chlap má být ten co si ženu dobývá/hýčká...
@lichozroutsudy
🤣🤣🤣🤣🤣.
Strucne,jasne, vystizne👍
Takze furt este na tretom? Za tie roky,co nerandim sa to teda nezmenilo?
@mollyweasley
Nam by to kolega doniesol do kanclu a dal by to ako historku pri pive napriklad.
Mě to tedy přijde divné a kdyby mě chlap pořád takhle zavaloval měla bych možná potřebu trochu vycouvat. My s přítelem jedeme na zážitky jednou za měsíc i častěji vyjet mimo prahu na víkend na výlet s pěkným koncertem, dobrou večeři. A jsem max spoko. Chápu, že jste na začátku ale stejně. Mě kdyby dál přítel svíčku tak by mě šokoval a ne úplně extra milé 🙂🙂🙂
@lichozroutsudy co to je bydlenkovske za výraz? 😀
Jak se znám tak bych něco upekla. A taky teda to s ním snědla,ale většinou randím v přírodě.
Ne, ale nedokazu rict proc. Ze prinesl kytku, super. Ale kdyby mi chlap prinesl na druhe rande svicku, prislo by mi to fakt divny😀
Souhlasím s některými, že by mě tolik dárků spíše odrazovalo a přikláním se nebrat nic, či kompenzovat dle situace (zaplatit menší útratu, koupit drobnost která se mu líbí cestou či pokud je chuť tak ten sex 🙂).
Ok, asi pocházím z jiného prostředí, kde se na třetím rande dává pusa, ne roztahujou nohy.
@trdelnik234 Myslim, ze 3. rande je porad takovy zlaty rez. 🤭
@mollyweasley to by mě zajímalo z prostředí pocházíš. Tam odkud jsem já, to má nastavený každý člověk jinak a třetí rande je pro většinu přijatelný čas (a to píšu jako někdo, kdo poznal manžela přes seznamku a na třetím rande nedal, ani jemu ani nikomu jinýmu 🙂).
@lichozroutsudy
Ok.
Poznacim si.
Mozno sa mi to niekedy zide
@eviicka
Tak tu zacina zaujimava debata.
Dojdem sem po 22h.
Tiez n'a tretom este nie...S nikym.
Ale zalezi asi s kym randis.
A este plati,ze ked sa typek hned neozve,tak to je v haji?
@irmamala Tak záleží taky jakou svíčku...😄
Mě to teda přijde milé, ze muž donese malý dárek. Ale zatím bych mu také nic nenosila, max třeba lístky do kina nebo něco podobného, pro společný zážitek.
Jinak já teda nejsem nějaká puťka, ale na třetím rande?? To mi přijde na sex strašně brzo..
@klokanka31
No Ty jedna😂😂😂
@klokanka31 tvůj koment se mel objevit o 7minut později 🤣
@janule0123 Proč?
@trdelnik234 Copak? 😃
Ne. Maximalne bych ho pozvala na kafe. Respektive nabidla zaplaceni utraty.