Ahoj ženský bavili jsme se s chlapem o jménech on navrhoval na holku Marina,Tereza což nechci já...mě se líbí Justýnka,Štěpánka...Štěpánka..prošla
No a kluk bude asi bezejmenný on Pavel,Adam...já Sebastian,Samuel,Tadeáš,Matyáš...no tak se neshodneme :D.. No času dost,jen jsme debatily a dali návrhy..
Jinak doma máme Elišku, a on z bývalého vztahu Kubu
Jo a málem bych zapomněla doma mám Viktorii a Šimona. Muž má z bývalého manželství Dominika 🙂
Nám tedy byl chlapeček hned jasný Vojtíšek, s holčičkou byl trochu problem, vůbec nic se nám nelíbilo společně, nakonec vyhrála Laurinka 🙂
My mame vybrane pro holčičku Evelinku a pro kluka Štěpánka 😉
@nikyselen a co Teodor
@mariejosef to by u nás neprošlo 🙂
Ahoj. Mám tři holky Veroniku, Andreu,Dianu..Ty jména se mi i po těch letech a měsících pořád strašně líbí. Jsem pro Justýnku, jsem na ni narozena 🙂 Na kluka jsem chtěla Viktora. Přijde mi to jméno takové vznešené 🙂
My máme vybranou Jasmínku a když to bude kluk ... kdo ví? 😀
Justýnka je taky líbivá 🙂
a tedˇ budou mít všichni okolo mě Justýnky a já na ní mám zaracha :D
Justýna je krásné, ale u nás by jí říkali "Týno"
Mame Sáru (vybral manzel) a Viktorii (vybrala jsem ja). Oba jsme s navrhem toho druheho souhlasili, i kdyz jsme meli i sve tipy (ja na prvni Nela a muz na druhou Anna). Na klukovi jsme se neshodli ani za nic, takze je dobre, ze mame holcicky 😃
právě proto se mi to i líbilo hrozně Justy,Justýnko,týno,týnko má hrozně variant,ale ten můj mi řekl,že se mu to nelíbí,že chce kdyžtak klasickou Kristýnu,ale ta se zase nelíbí mě..
Mně se všechny ty klučiči jména končící na "-áš" zprotivila, ještě když jsem pracovala v porodnici, měla jsem občas dojem, že se už jiná jména nedávají. Líbí se mi klasický Honzík a holčička Michaela. Jsem asi staromódní, ale Nelinky a Nikolky taky nemusím.
Teď asi naštvu všechny maminky, co doma Nelinku mají, ale tak se jmenuje můj pes (teď už teda babička :D)
My jsme se o jménech bavili už dávno... Přestože miminku se k nám nechce... Já mám vysněnou Magdalénu, manžel Kláru.
Já bych teda asi dala tu Štěpánku! Je to moc hezké, určitě budete originální a zároveň se tomu nikdo nebude divit, jak jste na to přišli apod. Starší syn má docela normální jméno, které se ale v ČR moc nepoužívá, a někdy mě ty pořád stejné dotazy už štvou. A mezinárodně to je Stephany, takže kdyby chtěla žít v cizině, může si tak říkat. A půjde na to spousta oslovení. U těch vašich klučičích jmen moc preference nemám, záleží taky na příjmení.
U nás vybíral první muž - moc si přál Šárku... já chtěla Tobiase :oD Vznikla dohoda a "vyhrá" muž - narodila se holka, máme Šárku. U druhého chtěl Marianu, já jí odmítla a naše Marina (kterou navrhuje tvůj) je kompromisem. S tim jménem jsem nebyla úplně smířena, byl to spíš kompromis, ale dotedka nelituju, byla to skvělá volba a všichni nám jí chválí 🙂
Vypadá to, že se budete muset shodnout na nějakém jménu, které bude trochu jiné (podle vás) a trochu klasické (podle vašeho chlapa).
Tak debatu o jménech jsme měli taky 🙂 Justýnku jsme chtěli oba, takže pro holku to bylo jasné. Pro kluka jsme se nemohli shodnout, tak jsem jednou sedla ke kalendáři vypsala jména, která mě praštila do oka a je z toho Kristiánek 🙂