Bavili jsme se o jménech, jaká navrhujete? Český? Cizí?

nikyselen
25. říj 2016

Ahoj ženský bavili jsme se s chlapem o jménech on navrhoval na holku Marina,Tereza což nechci já...mě se líbí Justýnka,Štěpánka...Štěpánka..prošla
No a kluk bude asi bezejmenný on Pavel,Adam...já Sebastian,Samuel,Tadeáš,Matyáš...no tak se neshodneme :D.. No času dost,jen jsme debatily a dali návrhy..
Jinak doma máme Elišku, a on z bývalého vztahu Kubu

beisis
25. říj 2016

Tak debatu o jménech jsme měli taky 🙂 Justýnku jsme chtěli oba, takže pro holku to bylo jasné. Pro kluka jsme se nemohli shodnout, tak jsem jednou sedla ke kalendáři vypsala jména, která mě praštila do oka a je z toho Kristiánek 🙂

beisis
25. říj 2016

Jo a málem bych zapomněla doma mám Viktorii a Šimona. Muž má z bývalého manželství Dominika 🙂

lucky22
25. říj 2016

Nám tedy byl chlapeček hned jasný Vojtíšek, s holčičkou byl trochu problem, vůbec nic se nám nelíbilo společně, nakonec vyhrála Laurinka 🙂

nikyselen
autor
25. říj 2016

@beisis
Jéé tobě prošla Justýnka ty se máš 🙂

clementain
25. říj 2016

My mame vybrane pro holčičku Evelinku a pro kluka Štěpánka 😉

mariejosef
25. říj 2016

@nikyselen a co Teodor

beisis
25. říj 2016

@nikyselen prošla, ale chtěla jsem Vanesku 🙂

nikyselen
autor
25. říj 2016

@mariejosef to by u nás neprošlo 🙂

anve77
25. říj 2016

Ahoj. Mám tři holky Veroniku, Andreu,Dianu..Ty jména se mi i po těch letech a měsících pořád strašně líbí. Jsem pro Justýnku, jsem na ni narozena 🙂 Na kluka jsem chtěla Viktora. Přijde mi to jméno takové vznešené 🙂

nikyselen
autor
25. říj 2016

@beisis Vaneska je taky moc hezké zkusím

minalucie
25. říj 2016

My máme vybranou Jasmínku a když to bude kluk ... kdo ví? 😀
Justýnka je taky líbivá 🙂

nikyselen
autor
25. říj 2016

a tedˇ budou mít všichni okolo mě Justýnky a já na ní mám zaracha :D

koordinatorka_odboje
25. říj 2016

Justýna je krásné, ale u nás by jí říkali "Týno"

sammaelka
25. říj 2016

Mame Sáru (vybral manzel) a Viktorii (vybrala jsem ja). Oba jsme s navrhem toho druheho souhlasili, i kdyz jsme meli i sve tipy (ja na prvni Nela a muz na druhou Anna). Na klukovi jsme se neshodli ani za nic, takze je dobre, ze mame holcicky 😃

nikyselen
autor
25. říj 2016

právě proto se mi to i líbilo hrozně Justy,Justýnko,týno,týnko má hrozně variant,ale ten můj mi řekl,že se mu to nelíbí,že chce kdyžtak klasickou Kristýnu,ale ta se zase nelíbí mě..

beisis
25. říj 2016

@nikyselen Já měla kdysi taky Justýnu zakázanou díky Markýzi de Sadé 🙂 ale nemyslím, že v dnešní době, kdy málo kdo čte se o tom ještě až Justýnka vyroste bude někdo zmiňovat 🙂 A hlavně muži v tom mají díky tomu problém 🙂

alicie_k
25. říj 2016

Mně se všechny ty klučiči jména končící na "-áš" zprotivila, ještě když jsem pracovala v porodnici, měla jsem občas dojem, že se už jiná jména nedávají. Líbí se mi klasický Honzík a holčička Michaela. Jsem asi staromódní, ale Nelinky a Nikolky taky nemusím.

beisis
25. říj 2016

Teď asi naštvu všechny maminky, co doma Nelinku mají, ale tak se jmenuje můj pes (teď už teda babička :D)

alicie_k
25. říj 2016

@beisis Kamarádky pes je taky Nela! 😉 myslela jsem prvně, že je to nějaká čivava a ne, má vlkodava 😀

beisis
25. říj 2016

@alicie_k No tak to moje je jezevčík s jorkšírem, ale prostě když mi někdo řekne Nela představím si psa a to samí Sára, tak se zase jmenoval pes, kterýho jsme měli doma, když já jsem byla dítě 😀

nikyselen
autor
25. říj 2016

@alicie_k
pracovat v porodnici tak si na výběru dám sakra záležet když bych to slyšela denně 🙂
No děkuji pěkně 😀 😀 Nikolu bych nedala jelikož to jsem já a zrovna se mi taky nelíbí 2krát moc i když teda žádnou nově narozenou Nikolu neznám.

zak1991
25. říj 2016

My jsme se o jménech bavili už dávno... Přestože miminku se k nám nechce... Já mám vysněnou Magdalénu, manžel Kláru.

nikyselen
autor
25. říj 2016

@zak1991
Magdalénka je taky moc hezký tak snad se Vám povedou rovnou dvojčátka,aby jste to uplatnili oba

zak1991
25. říj 2016

@nikyselen Děkuji... Vypadá to, že nám budou muset pomáhat... Takže dvojčátka jsou celkem reálná.

verena
25. říj 2016

Já bych teda asi dala tu Štěpánku! Je to moc hezké, určitě budete originální a zároveň se tomu nikdo nebude divit, jak jste na to přišli apod. Starší syn má docela normální jméno, které se ale v ČR moc nepoužívá, a někdy mě ty pořád stejné dotazy už štvou. A mezinárodně to je Stephany, takže kdyby chtěla žít v cizině, může si tak říkat. A půjde na to spousta oslovení. U těch vašich klučičích jmen moc preference nemám, záleží taky na příjmení.

nikyselen
autor
25. říj 2016

@zak1991
Hlavně,aby se to povedlo 😉 a byly zdravý a jestli 1,nebo 2 to je jedno.
jako první děti bych ti to představit uměla,ale tedˇ už ne...Uff.. představa,že mám doma jedno dítě a nejednou 4 (předchozí partnera),který k nám stejně půjde na stálo..tak to by mě asi odvezli

anetka1701
25. říj 2016

U nás vybíral první muž - moc si přál Šárku... já chtěla Tobiase :oD Vznikla dohoda a "vyhrá" muž - narodila se holka, máme Šárku. U druhého chtěl Marianu, já jí odmítla a naše Marina (kterou navrhuje tvůj) je kompromisem. S tim jménem jsem nebyla úplně smířena, byl to spíš kompromis, ale dotedka nelituju, byla to skvělá volba a všichni nám jí chválí 🙂

puutalo
25. říj 2016

Vypadá to, že se budete muset shodnout na nějakém jménu, které bude trochu jiné (podle vás) a trochu klasické (podle vašeho chlapa).

zak1991
25. říj 2016

@nikyselen Přesně tak, hlavní je, aby to vyšlo a miminko bylo zdravé. A jestli to bude holčička, chlapeček, chobotnička, Adélka, Petruška nebo Rozárka, Adámek, Patrik, Lukášek nebo Radek, to je celkem jedno...

lucky321
25. říj 2016

@alicie_k taky sem Michaela a brácha je Honzík 🙂 moji mamce se to hodně líbilo... tatkův kamarád pokaždé bráchovi říkal, Jeničku kde máš Mařenku 😀 a já se čertila že nejsu Mařenka ale Míša...sou to hezké jména...