Ahoj, kdo jste v poslední době kupovali auto, prosím o tip na konkrétní model, kde se vzadu jakžtakž pohodlně usadí 2 dospělí lidé a jedno dvouleté dítě v autosedačce. Doteď jsme jezdili v Renaultu Mégane, ale byli jsme tam jak sardinky. Ten tento týden skončil na vrakovišti a budeme kupovat nové auto ( ne ojeté). Představu o ceně máme 500-700 tis., stačí nám základní výbava.
Za to už koupíte pěknou ojetou dodávku, ale to nebyl dotaz 😉 Tuhle jsem prodávala dětskou autosedačku a kupovali ji jako třetí do Citroen berlingo. Předpokládám, že kam se vejdou tři autosedačky, tam se vejdou i dva dospělý a díte v autosedačce.
Peugeot rifter, Citroën berlingo.Doporučuji si auta projet a vyzkoušet. Jen pozor na nová auta se stále čeká i několik měsíců.
Dacia jogger
Máme Toyotu proace city a naprostá spokojenost. Ještě stejne jsou berlingo od citroenu nebo opel combo ( jsou to stejná auta tak jen záleží které by se vám vzhledově kdyžtak líbilo více 🙂 )
Máme Peugeot 5008, ale netuším, jak je to s novými auty.
My máme VW Tourana a nedám na něj dopustit.
@erika2 My máme Peugeot 5008. Topovka. Sedmimístný, krásný miláček. 👏 Vzadu 3 isofixy + ještě další dvě sedačky třeba pro babičku s dědou. Milujem. 🙂 Nový v GT kolem milionu, v základu možná kolem 700. My máme 3 roky starý, ojetý bylo dva roky, najeto mělo 36tis km a GT výbavu a stálo 600 tis.
@vetyver Ford Galaxy je skvělej, taky se mi moc líbí, dělá se ještě?
Nás je 5 a máme Ford Tourneo Custom 😅 je to mimo váš strop, ale prostě se v tom krásně věže celá rodina, i na delší trasy se nemackame... je to proste pecka. Fakt bych šla do dodávky (i levnější, Toyota dělá pěknou) 🙂
@moudivlacek my bychom chtěli do tří let max zase ojetinu, na nové mít nebudeme.. ale dělají se furt 👍
@erika2 my máme VW Touran a je to skvělý. My teda jezdíme vzadu dvě autosedačky a jeden dospělý, ale sedí se tam pohodlně, jsou to normální tři plnohodnotné sedadla. Zkoušeli jsme i ten citroen berlingo a peugeot rifter, to jsou v podstatě stejné auta, ale tam mi vzadu přišly o hodně míň pohodlné než ten touran, sedačky jsou tam užší... Ještě se mi při zkoušení líbil VW Sharan, ale ten už byl mimo naši cenovou kategorii 🤷 vy ale máte rozpočet pěkný, tak přeju šťastný výběr! 😎
Máme už druhou Seat Alhambru a nedáme na ni dopustit.. chtěli jsme měnit za Volvo, ale zatím si ji necháme, dokud jezdí.. super jsou s dětma posuvné dveře.. nevím tedy jak nové, ale poslední výroba už byly hrůzy jako 1,5tsi.. za mě ideálka 2,0tdi na takhle velké auto
Taky máme Peugeot 5008 7 míst a jiné bych nechtěla je to v dieslu a motor 2L má to výkon a super kufr.
My máme o dítě víc. do ted jsme měli škodu kodiaq s přidanými sedadly v kufru a už se nevejedeme, takže budeme objednávat VW multivan..moc se těším 🙂
Máme VW Caddy. Vzadu místa až až . Doporučuji .
@moudivlacek nedělá, Ford má teď jako rodinné auto Tourneo
@erika2 my máme Dodge grand caravan.