Holky jsem 3 mesice po porodu a rada bych se dostala k puvodni postave a pevnosti svalu. A myslim, ze kdyz nas bude vic a budeme se hecovat, tak nam to pujde mnohem lepe 🙂 kdo se prida?
Budeme si radit domaci cviky, vkladat fotky pred a po a radit se stravou.... Pridejte se 🙂
No nikdo se nepridal, tak ja zacinam dnesnim dnem chodit do posilky. Tak v lednu se muzes pridat a muzeme se podporovat a radit si 🙂
já bych se přidala 🙂 zní to zajímavě 🙂 máš nějaký cviky, který zabíraj?? jsem taky 3 měsíce po porodu a chci zpět méje hubený břicho 🙂
Nic neni nemozne, jen na tom pracovat 🙂
no ja jsem prave ten typ, ze nejradeji chodim cvicit sama. Mam zkusenost,ze kdyz chodim s nekym,tak me pak zacne demotivovat. Slo se jednou na kavu misto cviceni a tak to slo dal 🙂 takze ja ted do Vanoc budu chodit vicemene proto, abych si na Vanoce mohla dovolit zhresit s jidlem. A po Vanocich budu makat,abych takto vypadala do leta 🙂
A jasne, ze to nejde rychle. Je to vysledkem dřiny,ale právě to je super. Kdyby to bylo jednoduche,tak ma kazda dokonalou postavu :D
hezké, ale pro mě až od ledna 🙂