12 dnů staré tetování a stále se mi nesloupaly stroupky

irca86
15. lis 2016

Ahoj všem,
mám 12 dnů staré tetování a stále se mi nesloupaly stroupky. Kůže je suchá, ale stále drží... Je to normální, nebo je třeba to nějak řešit? Je to mé první, tak jsem z toho už nesvá 🙂. První 4 dny jsem mazala mastí od tatérky, pak konopkou a teď už kosmetickou vazelínou z lékárny.
Díky za postřehy 🙂

jani76
15. lis 2016

Na moje tetování mi můj tatér řekl, že první dny vůbec nemazat a nechat to být, a pak mazat mazat a mazat, nejlépe Infadolanem. Stroupky se odlupovaly fakt jen pozvolna, ne nějak extrémně, takže to je úplně jedno, kdy a jestli se sloupnou ... taky asi záleží, jak velká ta kérka je/ jestli je "co" slupovat, a taky kde ... na každým místě na těle je ta kůže jinak tenká.

be_ruska
15. lis 2016

Buď v klidu. Stroupky se sami odloupou. Já mazala bepantenem cca 14 dní.

irca86
autor
15. lis 2016

mám nad kotníkem, jen obrysy, žádné stínování.... všude jsem četla 3-5 dnů, tak jsem začala být nervozní.... tetování je jinak vystouplé a hrubé, předpokládám, že je to vrstva co se musí sloupnout

be_ruska
15. lis 2016

@irca86 hlavně si to neloupej sama! Samo to odpada

irca86
autor
15. lis 2016

@be_ruska to určitě ne... na to si dávám bacha. Peklo to bylo při svědění, teď je to v klidu, jen na to myslet 🙂

be_ruska
15. lis 2016

@irca86 jojo to svědění je nepříjemný ale je to známka toho že se to správně hojí 😉

irca86
autor
15. lis 2016

@be_ruska tím jsem se uklidňovala 🙂 teď ještě sloupnout a budu spokojená 🙂 Takže doba sloupnutí je OK... paráda, díky za uklidnění 🙂

be_ruska
15. lis 2016

@irca86 není zač 😉