Tetování na vnitřní straně předloktí. Jak dlouho se vám hojilo?

gabisha
20. bře 2022

Ráda bych se zeptala všech nositelů větších tetování na vnitřní straně předloktí. Jak dlouho se Vám hojilo, zda jste se třeba nesetkali s nějakými problémy při hojení.. mám tetování 4 den, a stále hlavně na jedné straně velmi červené, přesto že se již tvoří stroupky. Případně, čím jste mazali z dostupných kalciovek? V lékárně jsem dostala nějakou menší mast Calcivit nebo tak nějak (nejsem v tuto chvíli u masti). Dle tatera vše v pořádku, ale měla jsem 3 dny folii pod kterou se tvořila tekutina, nevedela jsem, že se to musí hned sundat, až když se mi nezdál zápach, tak jsem psala taterovi. Umyla jsem hned, ale dle něj vše v pořádku a červenání zmizí.

escapelle
20. bře 2022

Mam poterovane cele předloktí a bolelo to jako krava,tak 4dny po🙈😂😂tedy to vnitřní,vnější ne. Musela jsem mít ruku nahoře,hrozně to saklo.urcite to zmizí. Mýt mýdlem,sušit a mazat jen slabou vrstvou. Mám celý rukáv a lytko a nic nebylo tak hrozný jako to předloktí. I jsem spala na ledu vlastně. A manželovi se to hojilo ještě hůř.

vikinkav
21. bře 2022

Mazala jsem Bepanthenem Plus 👍

sanyy22
21. bře 2022

@gabisha já Mazala lékařskou vazelinou

lstuchlova
21. bře 2022

To bude v pohodě... Já měla týden ruku tak rudou a oteklou, že jsem neměla vidět loket ani zápěstí 😀

handulkak
21. bře 2022

Mám jich pět, a zrovna ta ruka se hojila nejdéle. Ale nic hrozného, bolest byla jen teď den, kdy bylo tetovani.

nikoulinka
21. bře 2022

Osobní zkušenost jako takovou nemám, ale manžel. Má tetování víc, a to předloktí se mu honili nejdéle. Neměl to teda přikryté "potravinovou fólií", ale taterka mu na to dala nějaký "průhledný polep" (prej nějaká novinka nebo co) 😂 měl to zalepené 5 dní, po 5 dnech sundaval. Určitá místa měl červené cca 10 dní, ale v pohodě. Dokonce se mu povedlo odlouonout stroupek - ničemu to nevadilo, žádný kaz tam nemá 🙂 mazal pak Bepanthenem plus až do úplného zhojení, a ruku umýval antibakteriálním mýdlem.

leymea
21. bře 2022

Ja to treba mela uplne v pohode. Nic nebolelo. Tetovani jsem vzdycky mazala bepanthenem plus, ale ted prave naposled mi dal tater na tu ruku tattooderm. Zitra jdu na druhou ruku tak jsem zvedava (kdyz to tady ctu 🙈😆).

krisstina93
21. bře 2022

Já dostala od taterky krém přímo na tetování, fólii sem sundala ještě ten den, sama mi říkala, že je lepší když to větrá, jinak sem to myla antibakteriálním mýdlem a mazala 2x denně tím krémem. Bolelo to max druhý den, ale nic hrozného, čtvrtý den už sem ani nevěděla, že nějaké tetování mám, akorát mi asi týden odpadávaly stroupky.

dasipe
21. bře 2022

Rozhodně bepanthen plus, je totiž s desinfekcí. Ji aj hojení každé kerky u mě probíhalo normálně, takže neboj, bude to v pohodě 🙂

gabisha
autor
1. dub 2022

Moc děkuji, už to vypadá dobře 🙂