1. sex po císařském řezu. Zkušenosti, pocity?

lucie7324
30. zář 2021

Ahoj, mám dotaz ohledně prvního sexu po císaři. Jaké byly vaše zkušenosti? Už jsem týden po šestinedělí ,chuť by byla už dávno,ale ještě jsem se bála a dost bojím i teď,ale už se nijak nečistím, jizva mě sama o sobě normálně nebolí,ale prostě je cejtit,je to okolo takový citlivý na dotek. Vydrželi jste šestinedělí? Popř. Jaký byl první,bolelo to hodně? .. poslední otázka je,jestli jste čekali na kontrolu u doktora,jde o to,že mi ji dali až za měsíc po šestinedělí, ráda bych věděla,že je vše v pořádku,ale je to zase další měsíc,tak jestli počkat nebo se toho už nebát.

petralp
30. zář 2021

@lucie7324 jsem dva měsíce po císaři. Šestinedělí jsem dodržela, u doktora na kontrole mi bylo řečeno že je vše v pořádku. Měla jsem z toho taky strach a bylo to bez problému 😉 jak říkáš jizva trochu citlivá ale jako vevnitř mě nic nebolelo 😉😂

zmrzlinka
30. zář 2021

@lucie7324 po 1. císaři byl sex asi 7-8 týdnů po sekci.Po 2. císaři asi po třech měsících.Měla jsem problém s močením, do toho dcera nonstop řvala 🤦Chce to čas 😉

nagojka
30. zář 2021

Jsem po cisari 8 tydnu a prvni sex na konci sestinedeli naprosto v pohode🙂vsechno bylo naprosto stejne jako pred celym tehotenstvim a porodem..pokid se citis dobre neboj se niceho🙂

marcicek84
30. zář 2021

@lucie7324 po prvnim cisari byl sex snad po 3 tydnech a uplne v pohode...

katule1990
30. zář 2021

@lucie7324 My jsme šestinedělí nedodrželi, sex byl cca 5 týdnů po porodu. Chuť byla dřív, ale síla ne, měla jsem hodně komplikací a byla strašně vyčerpaná. Na kontrolu jsem nečekala. Sex byl úplně v pohodě, jediný zádrhel byl v tom, že sem byla málo vlhká, což se mi nikdy nestalo, tak mě to dost překvapilo. Doktorka mi pak říkala, že je to způsobené poporodními hormony, kojením atd. a že se to srovná a měla pravdu 🙂. Takže za mě - vemte si dost gelu a směle do toho 😀.

pampeliska1313
30. zář 2021

Po šestinedělí v poho. Přišlo mi to trošku citlivější, ale asi jsem za dva měsíce odvykla.:D s jizvou problém nebyl.🙂

tasimia
30. zář 2021

@lucie7324 nevydrželi, přiznávám bez mučení. Jinak sex úplně v pořádku, bez bolesti a k naprosté spokojenosti nás obou 🙂.

sanyy22
1. říj 2021

@lucie7324 já mám 3 měsíce po císaři a bolesti mám ve spodku mám furt.

barulina
1. říj 2021

Po cisari naprosto ok. Hned po sestinedeli. Po "klasickém" porodu to bolelo snad rok

herbinaaa
2. říj 2021

po císaři OK a hlavně se uvolni a uživej si to. Když tak si pomož s nějakými afrodiziaky a uvidiš, že se ti to bude libit

nazka
2. říj 2021

@lucie7324 vždy jsem dodržela šestinedělí, ale nebyla to pro mě žádná oběť,to ale patří jinam. Po prvním cs vše v pořádku. Proto mě podruhé překvapilo, že to bolelo a úplně jako bych to měla dole celý postavený jinak. Taky jsem se blbě zvlhcovala, řešila jsem to s doktorem a prý to bylo kojením? Trvalo to skoro 9 měsíců, než jsem se dala dole do pořádku. Měla jsem z toho už dost depku

rosalline
2. říj 2021

Nic moc...