Ahoj, mám dotaz ohledně prvního sexu po císaři. Jaké byly vaše zkušenosti? Už jsem týden po šestinedělí ,chuť by byla už dávno,ale ještě jsem se bála a dost bojím i teď,ale už se nijak nečistím, jizva mě sama o sobě normálně nebolí,ale prostě je cejtit,je to okolo takový citlivý na dotek. Vydrželi jste šestinedělí? Popř. Jaký byl první,bolelo to hodně? .. poslední otázka je,jestli jste čekali na kontrolu u doktora,jde o to,že mi ji dali až za měsíc po šestinedělí, ráda bych věděla,že je vše v pořádku,ale je to zase další měsíc,tak jestli počkat nebo se toho už nebát.
Jsem po cisari 8 tydnu a prvni sex na konci sestinedeli naprosto v pohode🙂vsechno bylo naprosto stejne jako pred celym tehotenstvim a porodem..pokid se citis dobre neboj se niceho🙂
@lucie7324 po prvnim cisari byl sex snad po 3 tydnech a uplne v pohode...
@lucie7324 My jsme šestinedělí nedodrželi, sex byl cca 5 týdnů po porodu. Chuť byla dřív, ale síla ne, měla jsem hodně komplikací a byla strašně vyčerpaná. Na kontrolu jsem nečekala. Sex byl úplně v pohodě, jediný zádrhel byl v tom, že sem byla málo vlhká, což se mi nikdy nestalo, tak mě to dost překvapilo. Doktorka mi pak říkala, že je to způsobené poporodními hormony, kojením atd. a že se to srovná a měla pravdu 🙂. Takže za mě - vemte si dost gelu a směle do toho 😀.
Po šestinedělí v poho. Přišlo mi to trošku citlivější, ale asi jsem za dva měsíce odvykla.:D s jizvou problém nebyl.🙂
Po cisari naprosto ok. Hned po sestinedeli. Po "klasickém" porodu to bolelo snad rok
po císaři OK a hlavně se uvolni a uživej si to. Když tak si pomož s nějakými afrodiziaky a uvidiš, že se ti to bude libit
@lucie7324 vždy jsem dodržela šestinedělí, ale nebyla to pro mě žádná oběť,to ale patří jinam. Po prvním cs vše v pořádku. Proto mě podruhé překvapilo, že to bolelo a úplně jako bych to měla dole celý postavený jinak. Taky jsem se blbě zvlhcovala, řešila jsem to s doktorem a prý to bylo kojením? Trvalo to skoro 9 měsíců, než jsem se dala dole do pořádku. Měla jsem z toho už dost depku
Nic moc...
@lucie7324 jsem dva měsíce po císaři. Šestinedělí jsem dodržela, u doktora na kontrole mi bylo řečeno že je vše v pořádku. Měla jsem z toho taky strach a bylo to bez problému 😉 jak říkáš jizva trochu citlivá ale jako vevnitř mě nic nebolelo 😉😂