super napišu pm o nějake info mužu?
No to trvalo celkem dlouho asi pul roku, ale doktorka řikala že to je prostě normalní že každe tělo se stím vyrovnavá po svém.
Já jsem děti nechala letos očkovat, navíc jsem využila příspěvku od pojišťovny. Jsem pro očkování, chápu rodiče, kteří se brání a nemám nic proti. U mých dětí nemoc riskovat nechci, je to každého věc.
Mohla bych se zeptat jakou pojištovnu bude moje dítě mit po narozeni? Stáva se automaticky členem moji pojištovny? Nebo mu ji mužeme vybrat. Děkuji za odpovědi.
Pepe jeans mam oblibene bohužel malo kde mají cely obchod většinou musim chodit do těch mixu viz peak atd.
Ahoj prosím, jakou vybrat antikoncepci po porodu. Máme 3 děti, což nám plně postačuje.... ha antiko jsem užívala spoustu let, ale vždy jsem dlouho hledala, která mi sedne. Měla jsem problémy s pletí, náladovost, deprese, naprostý nezájem o sex…prosim poradte jakou nehormonalni nasadit
Tak tohle čtu hrozně ráda, HA beru bez přestávek už asi 12 let a poslední rok uvažuju o vysazení…ale mam strach jak na to tělo zareaguje…
Kupuju nové i bazarové věci, podle toho jak to vidím, že je to zničené nebo není. Sama dost prodávám věci. Mě spíš hodně udivuje, jak nechají maminky ty děti se plazit po zemi, v bahně, v loužích a mají na sobě normální věci (džíny, bundu, svetřík). proč je to nechají ničit? Když si jdeme hrat jsme oblečení huř a když jdem do školky nebo do školy tak mam děti vždy pravené.
Ahoj, rádi bychom s manželem koupili byt v Praze, naší podmínkou je blízko metra. Nejsme ale z Prahy a tak nevíme, jaké lokality jsou dobré a kde máme hledat. Mohl by nám někdo poradit? Moc děkuji!
S Cayou zkušenost nemám, ale Femcap (taky takový moderní pesar) je fajn. A dá se kombinovat i s tělískem - pokud nechceš otěhotnět v příštích asi pěti letech, šla bych do tělíska
Já jsem zásadně pro byt ve městě. Něco většiho 3+1 s terasou. Pro mě idealní nejlepe v Praze spiš na kraji než uplně v centru ale hlavně ve městě. Všechno je tu prostě tak nějak jednodušši.
Chystám se brzo vysadit HA a přejít na kondom a nebo kombinaci Pharmatexu s přerušovanou souloží, tak bych měla ráda všechny informace pohromadě...
Slovo depka je dnes moderní. Student jde ke zkoučce a má depku. Někdo má depku z počasí. Ale deprese je něco jiného. Kdo ji poznal ví, že není o co stát. Nic vás nebaví, nemůžete se soustředit na TV, na čtení, na běžnou práci, je vám všechno jedno, potíte se jako prase a klepete se při každé maličkosti, ráno nemůžete vstát z postele, protože jste tak strašně unavení, že to prostě nejde, k ránu vámi projíží návaly něčeho jako je strach, úzkost....Jsem ráda, že už jsem v pořádku.
S tím fondem by mě to taky zajimalo…moc se mi tomu nechce věřit, jak k tomu přijdou ty co rodi v zimě…
Hloupsot dítě ma byt v klidu v kočarku a ne ho krčit v nějakym šatku na těle…pitomina
Ahoj ja z vlastní zkušenosti doporučuju víc globule u toho kremu jsme si nikdy nebyla moc jista davkovánim. Mala nepřijemnost je že ta globule se musí zavest chvili před…
No ja s nakupem oblečeni přes internet nemam vůbec dobře zkušenosti. Bohužel pokažde jsem musela vracet… raději si to zajedu vyzkoušet v klidu a když sedne kupuju když ne tak jdu o dům dal
Dobrý den mam maleho chlapečka, který ma bohužel vrozenou očni vadu a tak už je potřeba pořídit mu první brýlky. Doporučili byste mi nějakou optiku kde by pro děti měli levné brýlky?
Už jsem se tolikrat naštvala a musela vracet že už to radši ani nedoporučuju.
Ahoj poradi mi někdo kde je seženu v Brně?
Ahoj uvažuju o přechodu k pojištovně ministerstva vnitra jsou nějake vyhody pro prodiny s dětmi?
Ahoj nevite kde by se v Brně dal koupit pesar Caya připadně Femcap?
Koukejte koukejte http://www.freeport.cz/desigual-na-freeportu 🙂) to vypada že bychom naši oblibenou značku mohli sehnat konečně za levnější cenu než, kterou nam běžně uvaději v nakupacich 🙂
Ahoj, nemáte, prosim, někdo tip, kde v Brne se daji koupit Bachovy esence?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Pesarem? Doktorka mi to doporučila po porodu císařským řezem jako nejlepší - nemůžu brát klasickou hormonální antikoncepci, tak by mě zajímalo jestli je to účinné a jak jste spokojené se zaváděním a hlavně vyndáváním? Díky.