Zkušenost s UM Kendamil. Máte někdo?

skritek95
16. pro 2019

Prosím máte někdo zkušenost s mlickem Kendamil? Malý má 1.mesic a budí se mi v noci každou hodinu na kojení. Tak přemýšlím nad dokrmením že mu asi to moje mliko nestačí.

kiki1912
16. pro 2019

@skritek95 na kendamil sem slyšela (mám ho pro prcka taky) jen chválu ale než se tu do Tebe někdo pustí tak Ti poradím prikladej kdykoliv i když nechce. Musíš mu prso nabízet. Pokud Ti malej nabírá tak bych dokrm nezvazovala

amazonkajanik
16. pro 2019

Jestli mliko mas, tak hold kojit a kojit.nesahej hned po prikrmu. Me maly nepribiral a mléka jsem měla opravdu málo, místo aby se ho víc tvořilo při častém prikladani, tak ho bylo míň, takže jsme si vezli dokrm už z porodnice. Ale Kendamil je super, navíc neobsahuje jako snad jediný, palmovy tuk. Jen škoda,že jen v eshopech.Ale po něm sahni, až když kojení opravdu nepůjde, jelikož se dělá z plnotucneho mléka, aby prcek toho neměl zas moc a nebyl obézní. Mě po něm kluk pribiral 1-1,5kg měsíčně, teď je na Sunaru, přibral jen 500g a stejně dostal dietu,jelikož má PMV lehce ovlivněn váhou (6měsíců 8,9kg)

skritek95
autor
16. pro 2019

@kiki1912 pokaždé když si řekne tak kojim a přijde mi že nedělám nic jiného 😀 malý drží aj hodinu na prsach pak u kojeni usne a za hodinu je znova hore a zase od znova.

luj89
16. pro 2019

To je uplne normalni, ze se v mimi budi co hodinu na kojeni, mej ho u sebe v posteli, nakoj ho kdy potrebuje a je to. Nebo snad malo pribira?

luj89
16. pro 2019

jinak UM neni lepsi a horsi, vsechny jsou spis o tom aby dite neumrelo hlady nebo na dehydrataci... aToto UM ma skvely marketing, nic vic (jinymi slovy ,,skvele,, porusuje mezinarodni kodex marketingu). Navic každému sedne jina znacka.

makkynka23
26. pro 2019

Ahoj,moje malá po Kendamilu měla alergickou reakci osypal se jí obličej, ve stolici měla hleny a hrozně trpěla na prdíky . Tak jsme přešli na HiPP a jsme spokojený 🙏😉