Z Nutrilonu na Kendamil. Máte zkušenost?

sajenka
22. říj 2020

Ahoj mamci,jaké máte zkušenosti s přechodem z Nutrilonu na Kendamil? Malé byly 17.10. 3 měsíce a téměř od narození je plně na UM. Přemýšlím,jestli to zkusit hned,nebo počkat,až si zvykne na prikrmy a až pak měnit 🤔

glucklich
22. říj 2020

@sajenka ahoj, menili jsme v 7 tydnech. Uz bych se k nutrilonu nevracela. Dite je jako vymenene - zadny vecerni rev, krouceni, rudnuti u tlaceni atd. Jo, obcas ma slabsi chvilku a je takovy citlivejsi, ale neda se to srovnat s dobou pred kendamilem. Jako nebe a dudy

sajenka
autor
22. říj 2020

@glucklich malá na to už teď taky nějak zvlášť netrpi,pridávám espumisan. Jako prdiky má stále denně a v noci jí to občas vzbudí,ale prdne si a spí dál. Mě Kendamil laka právě díky složení. A jaký měl malý stolici?

glucklich
23. říj 2020

@sajenka po nutrilonu klasicka michana vajicka. Ted ma, jak pise hodne lidi na netu, spise zelenejsi a to 2x denne az nejdele ob den. Ale s nutrilonem jsem porad trochu kojila, ted uz nekojim, proto barvu uplne neresim. A co se tyce tuhosti/vodnatosti stolice tak nevidim proti nutrilonu rozdil.

sajenka
autor
23. říj 2020

@glucklich Mala nemá michany vejce,ale spíš plnotucnou hořčici 😅

elencze
23. říj 2020

Ahoj, já měnia z Hami na Kandamil, kvůli složení, ale bohužel, měl po něm úplně zelené kadění, průjem, a protože to trvalo trochu dýl, ne že by to bylo den, dva, než si zvykne, tak jsem se pokorně vrátila k Hami. Každé dítě je jiné, zkus a uvidíš.

janedv
23. říj 2020

Kendamil zmenil slozeni a mala mi ho pak nechtela. Takze nevim, jestli je o co stat, bohuzel