Ahojky, po odstavu bych chtela nasadit UM - nejde mi ani o vyzivovou hodnotu-mala je jedlik a basti krásně, stravu ma pestrou, ale spis o pitny rezim - moc toho nevypije, je naucena pouze na vodu ci na ovocné stavicky 100 procentni ovoce. Zkousela jsem obycejny nutrilon, nutrilon pronutra a hipp combiotik - uspechy žádné. Zabralo u vas nejake UM? Jeste me napadl sunar ci beba, zkusim dnes porodit. Díky
Nezabralo zadne...
Zkusila jsem vsechny mozne, zacla jsem asi stejnym poradim jak pises, a u nas zabralo az hami, prijde mi ze je trochu sladci nez ostatni. A jak se na nej naucil tak pak mu chutnalo i z dm
Po ukonceni kojeni jsme na UM uz nenajeli....nechtel mleko z flasky...tak uz jsem nedavala...
U nas vzala na milost az Sunar....ale moc mu neda. Pije jen vecer pred spanim a rano po probuzeni.
@ivuska1986 ahoj, a jak je stará? Od roka věku nemusí mít UM, pokud má jinak pestrou stravu. Dle doporučení čes. gastroenterol. spol. může už místo um normální kravské.
podle me to vetsinouneni znackou. nas p4oste chtel kozu a ne flasku. cca za tyden az 10 dni pochopil a mleko vypil. a od te doby by vypil vicemene kazde.... taky jsrm zkousela znacky, s tim ze mu dalsi zavhutna, ale uprimne receno hnusne jsou vsechny 😎
Ahoj, nerozumim tomu, proc ditko odstavis a chces davat UM. Pokud basti pekne, tak neni potreba. Pises, ze i pije vodu a stavy, dehydratace bych se nebala, ditko neni hloupe 😉
@neomenia je ji rok, vyzivove urcite nestrada, je to otesanek 😇 spis mi jde o pitny rezim, moc tomu neda, tak jsem si myslela, ze UM by ji mohlo pomoct navysit objem tekutin.
Holky diky, zkousim nabizet - nehrotim, bud si cucne nebo ne. Budu zkoušet tak ještě 14 dnů, pak to zabalim.
pokud je jí rok, na UM bych už neučila.
Zkoušela jsem různé druhy, různé savičky... Zachutnalo až um z dm ;)