Odstaveni a odmítá UM, které jste následně zkoušely a mělo úspěch?

ivuska1986
29. zář 2018

Ahojky, po odstavu bych chtela nasadit UM - nejde mi ani o vyzivovou hodnotu-mala je jedlik a basti krásně, stravu ma pestrou, ale spis o pitny rezim - moc toho nevypije, je naucena pouze na vodu ci na ovocné stavicky 100 procentni ovoce. Zkousela jsem obycejny nutrilon, nutrilon pronutra a hipp combiotik - uspechy žádné. Zabralo u vas nejake UM? Jeste me napadl sunar ci beba, zkusim dnes porodit. Díky

leilinka1234
29. zář 2018

Zkoušela jsem různé druhy, různé savičky... Zachutnalo až um z dm ;)

j.a.n.i
29. zář 2018

Nezabralo zadne...

kattyd
29. zář 2018

Zkusila jsem vsechny mozne, zacla jsem asi stejnym poradim jak pises, a u nas zabralo az hami, prijde mi ze je trochu sladci nez ostatni. A jak se na nej naucil tak pak mu chutnalo i z dm

vendelinka08
29. zář 2018

Po ukonceni kojeni jsme na UM uz nenajeli....nechtel mleko z flasky...tak uz jsem nedavala...

monik111
29. zář 2018

U nas vzala na milost az Sunar....ale moc mu neda. Pije jen vecer pred spanim a rano po probuzeni.

neomenia
29. zář 2018

@ivuska1986 ahoj, a jak je stará? Od roka věku nemusí mít UM, pokud má jinak pestrou stravu. Dle doporučení čes. gastroenterol. spol. může už místo um normální kravské.

simona_33
29. zář 2018

podle me to vetsinouneni znackou. nas p4oste chtel kozu a ne flasku. cca za tyden az 10 dni pochopil a mleko vypil. a od te doby by vypil vicemene kazde.... taky jsrm zkousela znacky, s tim ze mu dalsi zavhutna, ale uprimne receno hnusne jsou vsechny 😎

luj89
29. zář 2018

Ahoj, nerozumim tomu, proc ditko odstavis a chces davat UM. Pokud basti pekne, tak neni potreba. Pises, ze i pije vodu a stavy, dehydratace bych se nebala, ditko neni hloupe 😉

ivuska1986
autor
29. zář 2018

@neomenia je ji rok, vyzivove urcite nestrada, je to otesanek 😇 spis mi jde o pitny rezim, moc tomu neda, tak jsem si myslela, ze UM by ji mohlo pomoct navysit objem tekutin.

ivuska1986
autor
29. zář 2018

Holky diky, zkousim nabizet - nehrotim, bud si cucne nebo ne. Budu zkoušet tak ještě 14 dnů, pak to zabalim.

barumat
29. zář 2018

@luj89 Třeba prostě odstavit chce. Nebo potřebuje. Má vlastní hlavu, ne.

normalnimatka
29. zář 2018

pokud je jí rok, na UM bych už neučila.

barumat
29. zář 2018

@luj89 Omlouvám se, teď koukám, že jsem to asi špatně pochopila. Mně to nejdřív přišlo jako kritika odstavu a teď vidím, že je to trošku jinak. Pardon 🙂